Muinaisen Egyptin Käärmeen veljeskunnan opetukset


Pyramideilla oli monia tarkoituksia. Yksi tarkoitus oli vihkiminen ja seremonialliset riitit sekä ihmisille että jumalien maagiselle toiminnalle. Monet hieroglyfit kuvaavat jumalia virittämässä chakrojaan sauvan kaltaisella välineellä. Saatana antoi nämä energiakeskukset ihmiskunnalle, ne tunnetaan elämän henkäyksenä, jonka Jumala [Isä Saatana] puhalsi meihin. Ensisijaisia chakroja on seitsemän ja monia pienempiä. Koukku ja varsta olivat viritystyökaluja selkärangan varrella oleville ensisijaisille chakroille. Abu Simbelin seinällä oleva seinämaalaus kuvaa Horusta pitelemässä sauvaa Osiriksen takaraivoa vasten, kohdassa, joka on ensisijainen ovi kahdeksanteen chakraan [pään kruunun yläpuolella]. Koukkua liikutetaan sauvaa ylös ja alas chakran virittämiseksi. Osiris seisoo erektiossa. Seksuaalinen energia on ensiarvoisen tärkeä osa ylösnousemuksen ja kuolemattomuuden riittiä. Kundalini on seksuaalinen; elämänvoima. Seksuaalinen energia on elämänvoimaa, koska sillä on voima luoda elämää toisen ihmisen kautta. Seksuaalinen energia kulkee ylös ja alas selkärankaa viritysprosessin aikana. Egyptiläinen Ankh symboloi ikuista elämää, ja ikuinen elämä liittyy hengitykseen. Ankh liittyy myös seksuaaliseen energiaan. 


Yksi keskeisistä opetuksista oli pelon voittaminen. Vasta kun ihminen ylittää kaikki henkilökohtaiset pelot, hän pääsee korkeammille tasoille. Pelko on tärkein tunne, joka estää ihmistä etenemästä henkisesti. Pelot on ensin voitettava täällä maan päällä. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi egyptiläiset rakensivat erityisiä temppeleitä Niilin varrelle. Niitä on 12, ja suuren pyramidin lisäksi niitä on 13. 1+3=4. Kaikkia kristityn Raamatun jakeita, joissa viitataan Saatanaan ja hänen demoneihinsa tietyin matemaattisin sovellutuksin, on yhteensä 13. Neljä oli Saatanan alkuperäinen numero. 

Kom Ombon temppeli edustaa toista chakraa, ja se on omistettu polariteetille/duaalisuudelle; se on seksuaalisuuden perusta, ja siihen liittyy kaksi jumalaa - Sobek, krokotiilijumala ja Horus. Muinaiset egyptiläiset loivat näissä temppeleissä kokemuksia, jotka sysäsivät vihityt ohi pelkojensa, jotta heistä tulisi vahvoja ja päteviä tuntemattoman kokemiseen. Siellä oli vesiaukko täynnä krokotiileja. Alokas sukelsi veden alle yhdellä hengenvedolla tietämättä, mitä häntä odotti, ja testinä oli nousta vedestä eri paikassa kuin missä hän meni veteen. Alokkaat eivät tienneet, että krokotiilit olivat täysin ravittuja. Heidän oli pysyttävä rauhallisina ja hillittyinä navigoidakseen vedessä. ¹


Kuninkaan kammiossa olevaa sarkofagia käytettiin adepteille yhtenä heidän viimeisistä kokeistaan. Pyramidit rakennettiin täsmälleen voimakkaiden maan energialinjojen varrelle, joita kutsutaan "ley-linjoiksi" ja joita jumalat käyttivät rituaalisissa toimissaan. Suuren pyramidin alapuolella sijaitsevat Amentin salit, Maan kohtu. Adepti makasi sarkofagissa oikeassa asennossa, jotta voimakas säde osuisi kolmannen silmän chakraan. Tämän jälkeen adepti aloittaisi tietynlaisen meditaation, ja kokemus olisi niin autuaallinen, että jotkut eivät koskaan palaisi takaisin. Osa vihkimistä oli oppilaan ehdollistaminen muistamaan palata kehoonsa kokemuksen jälkeen. Viimeinen vihkimys pidettiin myös kuninkaan kammiossa. Tämä 4-5 minuutin seremonia tapahtui huoneen keskellä. Vihkiytyjän kolmanteen silmään piirrettiin Ankh. ² 


Saatana loi Käärmeen veljeskunnan, jotta ihmiset voisivat edetä korkeammille henkisyyden tasoille. Jumalat olivat opettajia. Useimmat ovat nyt niitä, jotka tunnemme demonien nimellä. Jotkut jumalista, kuten Thoth ja Isis, välttyivät siltä, että heidät leimattaisiin demoneiksi. Isis on oikeastaan Astaroth, mutta tätä eivät kovin monet tiedä. He auttoivat ja opettivat ihmiskuntaa. 


Viittaukset: 

¹ "The Gods of Eden", William Bramley 1990 s. 53-54 

² "The Ancient Secret of the Flower of Life"
Drunvalo Melchizedek, Volume 2, s. 262-268 
[Tämä kirja on hyvin RHP- ja New Age-mainen, mutta siinä on paljon hyödyllistä tietoa muinaisesta Egyptistä] 

Tukevat viittaukset: 

"The Illustrated Egyptian Book of the Dead: A New Translation With Commentary", Ramses Seleem, 2001 


Takaisin saarnoihin

 

© Copyright 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457