Maaginen evokaatio ja invokaatio


On periaatteessa kaksi tapaa kutsua jokin entiteetti tai työskennellä energian kanssa: "Evokaatio" ja "Invokaatio". Hengellinen evokaatio tarkoittaa, että kutsutaan jokin entiteetti, oli se sitten demoni, henki, vainaja, elementaali tai energia, ja olento ilmestyy toimijan ulkopuolelle. Energian kanssa työskenneltäessä energia on aina toimijan ulkopuolella eikä koskaan hänen kehonsa sisällä. Evokaatiossa ei koskaan ole suoraa yhteyttä.

Invokaatio on hengen ottamista itseensä. Olento todella astuu operaattorin kehoon. Esimerkkinä voidaan mainita demonin kutsuminen, jolloin demoni puhuu operaattorin kautta käyttäen tämän ääntä kommunikointiin. Usein kun näin tapahtuu, henkilön ääni saattaa muuttua, muuttua syvemmäksi, karheammaksi tai jollakin tavalla erilaiseksi. Séansien aikana meedio pystyy usein tuottamaan "ektoplasmaksi" kutsuttua ainetta, joka tarjoaa luminesenttistä materiaalia, jotta kutsuttu henki voi ilmetä näkyvästi. Tämä on eräänlainen invokaatiomuoto, sillä henki ja meedio ovat suoraan yhteydessä toisiinsa.

On olemassa monia erilaisia olentoja. Yksi asia, jonka olen oppinut, on se, että kun Saatanan demonit tulevat meihin, ne eivät koskaan vahingoita meitä millään tavalla. Olemme aina tietoisia ja täysin tajuissamme. Kun he puhuvat kauttamme, olemme tietoisia siitä, mitä he sanovat, eikä mitään koskaan pakoteta. Ei koeta aukkoja tai "puuttuvaa aikaa", kuten enkeliolentoja invokoivilla on. Enkelit naamioituvat usein demoneiksi. On olemassa olentoja, jotka EIVÄT ole Saatanasta, ja kun ne kutsutaan sisään [yleensä nämä ovat enkeleitä tai vastaavaa], ne ottavat vallan ja aiheuttavat vahinkoa henkilölle, joka kutsui ne, eikä yksilöllä ole mitään muistikuvaa tapahtumasta. Heiltä puuttuu aikaa ja heillä on todennäköisesti myös muita viipyviä ongelmia.

Saatana on tiedon tuoja. Hänellä ei ole mitään syytä saada ketään unohtamaan jotakin tai saamaan aikaan muistihäiriöitä salatakseen jotakin. Ihmiset, jotka puuhastelevat enkeleiden ja muiden astraaliolentojen kanssa, joita he eivät tunne, voivat kokea näitä ongelmia, ja sitten he tietysti tietämättömyyttään ja typeryyttään syyttävät "Paholaista".

Jotkut demonit tulevat paikalle ja haluavat leikkiä. Kerran ollessani töissä työtoveri näytti minulle kuvan tyttöystävästään. Tunsin demonin tunkeutuvan sisääni ja hän sanoi minulle "jatka vain". Aloin lukea häntä. Työtoveri oli yllättynyt tarkkuudestani. Tietenkin tämä oli demoniystäväni, joka puhui kauttani.

Useimmat saatavilla olevat loitsuja ja magiaa koskevat tekstit antavat tiedon puutteen vuoksi [kristillinen kirkko poisti ja hävitti kaiken hengellisen ja magian tiedon] paitsi vääriä ohjeita, myös ohjeita, jotka voivat olla hyvin vaarallisia, kun työskennellään mustalla magialla, käytetään kuoleman energiaa ja muita tuhoavia voimia vääryyksien kostamiseksi.

Evokaation ja invokaation välillä on suuri ero. Kun invokoimme energiaa tai henkeä, luomme yhteyden energiaan tai henkeen itsemme kautta. On selvää, että jos käytetään tuhoavaa tai kuoleman energiaa, tämä voi olla hyvin vaarallista. Invokaatioon kuuluu myös energian kerääminen sieluun ja sen purkaminen auran ja/tai chakrojen kautta. Tämä luo siteen uhriin.

Useimmat mustan magian loitsut, jotka menevät pieleen, johtuvat maagin tekemistä virheistä. On muitakin syitä siihen, että mustan magian loitsu menee pieleen, kuten se, että uhrilla on voimakas aura, joka pystyy torjumaan negatiivista energiaa, että uhri on voimakkaan henkisen suojeluksen alla [jos joku on Saatanan suojeluksessa, mikään ei voi koskea häneen] tai että maagin ajoitus on huono. Syitä voi olla muitakin, mutta edellä mainitut ovat yleisimpiä.

Jopa valkoinen magia, jossa on kyse parantamisesta, voi aiheuttaa ongelmia maagille, joka kutsuu energiaa ennen sen soveltamista. Aina kun energiaa kutsutaan, syntyy voimakas yhteys. On selvää, ettei kukaan täysjärkinen haluaisi muodostaa yhteyttä sairauteen.

Jos maagi työskentelee rahan, henkilökohtaisen voiman tai jonkin muun positiivisen energiakäytön parissa, invokaatio on suotavaa. Tämä pätee myös lemmenloitsuihin ja himon työstämiseen.

Loitsuja tehdessä on tiedettävä ero, sillä tietämättömyys tai edellä mainittujen asioiden virheellinen soveltaminen voi johtaa loitsun epäonnistumiseen tai muihin epätoivottuihin lopputuloksiin.

Esimerkiksi - Kuoleman energian evokaatio: Edistyneen maagin pitäisi tuntea tämä energia. Kuoleman energiaa esiintyy ruumishuoneilla, hautausmailla, paikoissa, joissa on käyty sotia, joissa on tapahtunut verilöylyjä ja muissa kuoleman paikoissa. Energia on harmaata, synkkää ja masentavaa. Maagin tulisi mennä transsiin, ympäröidä itsensä energialla, mutta *Ei* ottaa sitä kehoonsa. Maagin tulisi ohjata energia tahdon ja visualisoinnin avulla palloksi tai muuhun muotoon. Energiaa tulisi tiivistää yhä tiiviimmin palloon tai muotoon voiman saamiseksi. Muodostunutta energiaa voidaan sitten laajentaa tai supistaa sen mukaan, miten maagin on tarkoitus antaa se uhrille. Jos energia toimitetaan uhrin chakroihin, se on tiivistettävä tiukasti ja räjäytettävä tai laajennettava, kun se pääsee uhrin kehoon. Jos energian on tarkoitus kerääntyä ja tarttua uhrin auraan, energia on laajennettava niin, että se ympäröi koko auran. Vaihtoehtoja voidaan käyttää yksilöllisten mieltymysten mukaan. 


TAKAISIN SAATANALLISEN NOITUUDEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, 2006, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457