Suojelijademonit


Eräs läheinen ystäväni ja minä työskentelimme Ouija-laudalla. Hän kysyi, oliko hänelle olemassa suojelusdemoni. Laudalla luki G-U-S-I-O-N. Myöhemmin Gusion ilmestyi hänelle unessa. Pari viikkoa myöhemmin piirsin Gusionin sinetin, veimme sen tatuointiliikkeeseen, ja hän tatuoi sen käsivarteensa. Hän on tehnyt suuria parannuksia, ja asiat ovat sujuneet hänen kohdallaan hyvin. 

Minun demonini ei ole Goetian demoni, ja minulla oli hieman vaikeuksia löytää hänen sinettinsä, mutta löysin sen ja tein saman. Tatuoin myös hänen nimensä käsivarteeni hänen sinettinsä alle. 

Meillä ei tarvitse olla tatuointeja saadaksemme yhteyden vartijademoneihimme. Yhteydenottoon on useita menetelmiä. Yksi tapa on käyttää Ouija-lautaa. Meillä ei tarvitse olla toista henkilöä, joka käyttää Ouija-lautaa kanssamme. Minä työskentelen laudallani yksin suurimman osan ajasta. Kun Ouija-laudalla työskentelee kaksi tai jopa useampi ihminen, se voi aiheuttaa häiriötekijöitä, ja tämä voi aiheuttaa sen, että lauta antaa epätarkkoja vastauksia. Lisäksi on monia tilanteita, joissa halutaan esittää henkilökohtaisia tai yksityisiä kysymyksiä. Tämä on parasta tehdä yksin, jolloin voi rentoutua transsiin, mikä on myös avuksi Ouija-laudan käytössä. 

Kun olin uusi, Demonini kommunikoi ensin kirjainten välityksellä. U R [olet] C U [nähdään] hyvästiksi. Näin tiesin varmasti, että tämä oli totta, koska odotin sanoja. Toinen mielenkiintoinen asia, hän hallitsee myös astrologista pistettä, ja tuo planeetta on täsmälleen sen merkin pisteessä, jota hän hallitsee astrologiakartassani. Tämä ei kuitenkaan ole normaalia, sillä sain myöhemmin selville, että hän ja minä olimme erittäin läheisiä edellisessä elämässä tuhansia vuosia sitten. 

Toinen tapa saada selville, kuka suojelusdemonisi on, on käyttää heiluria. Tarvitset kunnon heilurin ja leveä suuaukkoisen lasipurkin. Aloita kysymällä, kuinka monta kirjainta hänen nimessään on. Heiluri alkaa kiertää, sitten pysähtyy, sitten taas kiertää, sitten pysähtyy ja tekee taas ympyröitä, kunnes se pysähtyy kokonaan. Laske, kuinka monta kertaa se tekee ympyröitä, niin saat selville Demonin nimen kirjainten määrän. 

Heiluta heiluria pitämällä sitä peukalon ja etusormen välissä lasipurkissa pitäen kättäsi purkin ulkopuolella ja suoraan sen yläpuolella. Aloita ensimmäisestä kirjaimesta ja kysy heilurilta, onko se A, B, C ja niin edelleen. Kun heiluri osuu lasipurkin kylkeen, kirjoita kirjain muistiin ja jatka seuraavaan kirjaimeen hänen nimessään ja käy taas aakkoset läpi. Varmista, että olet täysin rentoutunut ja mieluiten transsissa, jotta saat tarkan lukeman. 

Ouija-laudan käyttäminen on myös erinomainen tapa luoda kontakti ja saada vastauksia, erityisesti niille, jotka ovat uusia satanismissa. Ne meistä, jotka ovat kokeneita, kommunikoivat yleensä demoniemme kanssa telepaattisesti. 

Demonini halusi ehdottomasti ottaa yhteyttä minuun. Hän auttoi minua hengellisyyden kanssa ja siinä, miten suhtautua paremmin Saatanaan, kun olin uusi. Hän auttoi minua myös meditaatiossa ja muissa hengellisissä harjoituksissa. Niille teistä, jotka harrastatte joogaa ja/tai chakratyöskentelyä, olkaa vain sinnikkäitä. Minulta kesti pari kuukautta, kun aloitin kolmetoistavuotiaana. Olin liian nuori ymmärtääkseni, mistä joogassa todella oli kyse, mutta tunsin ehdottomasti energian. 

Suojelusdemonimme voivat auttaa meitä taikuudessa ja henkisyydessä. 


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457