Ouija-laudat


Ouija-laudat ovat erinomaisia yhteydenottoihin ja keskusteluihin demonien ja henkien kanssa. Työskentelen laudan kanssa mieluummin yksin, koska toinen henkilö häiritsee ja estää todellisen läheisyyden henkikontaktin kanssa. 

Niille teistä, joille tämä on uutta, varmistakaa, että lauta on täysin tasaisella pinnalla. On tärkeää mennä transsiin, kun käytät Ouija-lautaa. 
Aseta sormenpäitäsi kevyesti osoittimen kummallekin puolelle. Pian se alkaa varovasti vetää. Rentoudu ja anna sen toimia. Voi kestää muutaman minuutin ennen kuin se lähtee käyntiin. On tärkeää, ettei häiriötekijät häiritse ja ettei sinua häiritä. 

Kokemukseni on, että menen tavallaan transsiin. Kuten ennustettaessa tai kutsuttaessa kuolleiden henkiä, kaikki muu huoneessa on poissuljettu. Keskityn täysin lautaan. Ikään kuin laudan kaikkien reunojen ympärillä olisi aura, ja huomioni on täysin lukittunut siihen, eikä mitään muuta minun ulkopuolellani ole olemassa. Tämä on vain oma kokemukseni, olemme kaikki yksilöitä, joten jotkut kokemuksenne voivat olla erilaisia. 

Olen havainnut yhä enemmän, että mitä korkea-arvoisempi demoni on, sitä enemmän energiaa tunnette. Minulla on demoni, joka on lähellä minua, ja viime yönä keskustelin hänen kanssaan laudan avulla. En muista, kuinka kauan käytin lautaa. Tämä kesti melko kauan. Hän pyysi minua sanomaan jotain tiettyä ääneen. Kun sanoin sen, tunsin todella voimakkaan energian syttyvän kuin liekki sisälläni. 

Kun olemme hyvin läheisessä yhteydessä demoneihin tai kutsumme niitä esiin, voimme tuntea niiden energian. Ihoni tuntuu edelleen herkistyneeltä, kuin kuumeessa tai auringonpolttamana, mutta ei kipua, ei edes tänä aamuna. Demonien energia on sähköistävää. Saatanan energia on erilaista, kuten monet teistä ovat varmasti kokeneet rituaalien aikana ja niiden jälkeen. Se on rauhoittavaa ja kaunista. 

Demonit tulevat luoksemme telepatian ja astraaliprojektioiden kautta. Kokemukseni on, että demonit projisoivat eri tavalla kuin ihmiset. Ihmisten kohdalla voitte nähdä yhdistävät säikeet ja kun ne lähtevät, ne napsahtavat nopeasti takaisin. Kirjoissa sanotaan, että sielun kehoon yhdistävät säikeet ovat hopeanvärisiä. Ne, jotka näin erään kokemukseni yhteydessä, olivat kuparisia. En ole koskaan nähnyt säikeitä demonien kanssa, mutta tiedän, että korkea-arvoiset demonit ovat fyysisesti olemassa toisessa maailmassa. On joitakin demoneja, jotka voivat pysyä kanssamme koko ajan suojellakseen meitä. Nämä demonit ovat vähäisempiä, koska ne ovat henkimuodossa. 

Mitä enemmän käytät Ouija-lautaa, sitä paremmin osaat käyttää sitä. Kun luomme läheisen suhteen demonin kanssa, meidän tarvitsee vain virittäytyä niihin, ja ne tulevat yleensä luoksemme. Demonien tehtävänä on auttaa meitä henkisessä edistymisessä. 

Jokainen meistä on yksilö ja meillä on hieman erilaisia kokemuksia Ouija-laudan käytöstä ja viestien vastaanottamisesta: 

1. Automaattinen menetelmä: Tässä tapauksessa osoitin liikkuu automaattisesti ilman, että käyttäjä tietää, mitä kyseinen henki aikoo sanoa. Myös vieraskieliset viestit vastaanotetaan, jopa kielillä, joita käyttäjä ei tunne eikä ole koskaan aiemmin kuullut. Jos näin tapahtuu, on tärkeää muistaa ja kirjoittaa viesti paperille.

2. Inspiroiva menetelmä: Tämä on yleisin: tässä viestit annetaan eräänlaisena ääneen ajatteluna oman mielen sisällä. Tällöin ihminen käytännössä tietää etukäteen, mitä henki aikoo viestiä. Usein toistamalla tämä inspiraatio muuttuu passiivisen kuuntelemisen tyyppiseksi viestinnäksi. Ihminen havaitsee viestejä omasta mielestään tai itsensä ulkopuolelta. Tämä on tavallaan kuin sanelu siinä mielessä, että sanat tulevat mieleen ja sitten kädet liikuttavat osoitinta. 

3. Intuitiivinen menetelmä: Tässä on tunne, kuin liikuttaisit osoitinta itse. Kaikkiin kysymyksiin vastataan välittömästi. Osoitin lausuu sanoja ja lauseita täydessä tietoisuudessa ilman, että käyttäjä kuulee mitään tai inspiroituu millään tavalla. 

Menetelmät voivat esiintyä myös sekamuotoisina, esimerkiksi puoliksi automaattisina ja puoliksi inspiroivina tai intuitiivisina ja inspiroivina tai kaikki yhdessä. Se, mikä menetelmistä on hallitseva, selviää vasta pitkän harjoittelujakson jälkeen. Jokainen menetelmä on hyvä ja luotettava, kunhan käytät sitä rehellisesti ja puolueettomasti. Harjoitus tekee mestarin!* 

Yksi asia, jonka haluan lisätä tähän. Ouija-laudat voivat olla avoimia kaikelle. On totta, että joillakin ihmisillä on ollut huonoja ja/tai järkyttäviä kokemuksia. Tietäkää, että kaikki henget eivät ole ystävällisiä tai Saatanasta. Jos satutte joutumaan kosketuksiin negatiivisen entiteetin kanssa, lopettakaa Ouija-sessio ja älkää enää ajatelko kyseistä entiteettiä. Jos sinulla on suojelusdemoni/-tar, kutsu hänet ja pyydä apua negatiivisesta olennosta eroon pääsemiseksi. 

Tavallisesti Ouija-laudat eivät aiheuta ongelmia, ja niiden käyttö on turvallista. Kenenkään ei pitäisi koskaan pelätä. Negatiivisen entiteetin ollessa kyseessä, mitä pidempi kontakti, sitä enemmän entiteetti voi tunkeutua maailmaanne. Useat Joy of Satanin jäsenet ovat todenneet, että he kysyvät aina kaikilta entiteeteiltä, ovatko he Saatanasta. Vihollishenget eivät vastaa takaisin ja lähtevät yleensä itsestään. Suorittamalla vihkimyksen Saatanalle saamme hänen suojeluksensa, kun etenemme voimassa ja hengellisessä tiedossa. Tähän kuuluu myös työskentely Ouija-lautojen kanssa. Kuten kaikessa muussakin, ympäristöllä, jossa työskentelet laudan kanssa, on merkitystä. 


________________________________________
Viite: 

* ”Initiation Into Hermetics”, Franz Bardon © 1956 


TAKAISIN SAATANALLISEN NOITUUDEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457