Heilurin käyttö


Tärkeää tietoa heilurin käytöstä

Joskus tarvitsemme helppoja vastauksia asioihin. Ajan, kärsivällisyyden ja sinnikkään harjoittelun avulla heiluri on yleensä tarkka, helppokäyttöinen ja vie vähän aikaa. On tärkeää, että käytössäsi on rauhallinen ympäristö, jossa olet vapaa ulkopuolisista vaikutteista ja jossa sinua ei häiritä. Pidä aina mielessä ennustamisen suhteen, että jos tunnet hyvin voimakkaasti, saatat vaikuttaa ennustusvälineeseen, jonka kanssa työskentelet, ja se voi tuottaa vääriä vastauksia. Se vaatii aikaa, mielen ja sielun avaamista ja voimaannuttamista meditaation avulla ja myös työskentelyä heilurin kanssa säännöllisesti ja päiväkirjan pitämistä [musta kirja], johon kirjataan sen antamat vastaukset ja se, oliko se tarkka vai ei. Teidän tulisi myös kirjata päivämäärä, aika, jolloin työskentelitte heilurin kanssa, kuun vaihe, sää ja jos mahdollista, planeetat, kuten Merkuriuksen taantumuksellinen vaihe. 

Aloita ottamalla esimerkiksi pieni kristalli, riipus, sormus tai muu pieni, kevyesti painotettu esine ja kiinnittämällä se kaulaketjuun, naruun, nauhaan tai muuhun lankaan. Tätä tulisi pitää vain ennustustarkoituksiin eikä muuhun käyttöön. Henkilökohtaiseen heiluriisi imeytyy sinun energiasi, samoin kuin satanistiseen rukousnauhaan tai muuhun rituaaliesineeseen, ja sitä tulisi kohdella kunnioittavasti ja laittaa pois, kun et käytä sitä. 

Pidä säikeestä kiinni sormenpäilläsi ja anna painotetun osan roikkua. Niille, jotka ovat uusia tai kokemattomia heilurin käytössä, on hyvä idea asettua transsiin, kun työskentelet heilurin kanssa. Kun olet varma oikeiden vastausten saamisesta, sinun ei enää tarvitse olla transsitilassa. Kysy nyt kysymys, johon tiedät vastauksen, kuten mikä päivä on. Aloita kysymällä kyllä- tai ei-kysymyksiä. Katso, mitä heiluri tekee, ja saat tuntumaa siihen. 

Olen havainnut, että heiluminen oikealle/vasemmalle, kuten pään ravistaminen ei-merkiksi, tarkoittaa ei ja eteenpäin/taaksepäin, kuten pään nyökkäys, tarkoittaa kyllä. Kun se pyörii ympyrää, vastaus on epävarma. Mitä laajempi heilurin heilahdus on, sitä tarkempi vastaus on. Heilurille voidaan esittää myös kysymyksiä, jotka koskevat kuinka paljon, kuinka monta. Heiluri heiluu, pysähtyy, heiluu uudelleen ja jatkaa heilumista useita kertoja ennen kuin se pysähtyy kokonaan. 

Kadonneiden esineiden löytämiseksi kuljeta heiluria ympäri aluetta ja kysy siltä, oletko lähellä kadonnutta esinettä. Myös henget voivat kommunikoida meille heilurien välityksellä. Voimme keskittyä ja keskittyä sen hengen tai demonin nimeen, johon haluamme ottaa yhteyttä. Heiluri on erinomainen tapa kommunikoida demonien kanssa. Demonien kanssa heiluri voidaan asettaa sinetin piirroksen tai kopion päälle ja esittää kysymyksiä. 


HEILURIN ERI KÄYTTÖTARKOITUKSET: 

Heilurit ovat erinomainen keino kommunikoida henkimaailman kanssa, tarkistaa muiden lukemien ja ennustusten paikkansapitävyys ja monia muita erilaisia asioita. 

LÖYTÄÄ JOTAIN KADONNUTTA: 
Huoneessa - pidä heiluria ja kysy, missä esine sijaitsee. Heiluri heilahtaa kadonneen esineen suuntaan. 

Talossa - Kysy heilurilta huone huoneelta, esim. onko se keittiössä? Kyllä/ei, kylpyhuoneessa ja niin edelleen, kunnes rajaat asian. Mene sitten huoneeseen ja erittele se. 

Kartalla - Aloita kysymällä, onko kadonnut henkilö tai esine kartan alueella. (Kadonneen henkilön kohdalla on hyödyllistä, jos hänellä on valokuva ja esine, johon hän on koskenut tai jota hän on käyttänyt). Pidä heiluria siinä kädessä, jota yleensä käytät sen kanssa ennustamiseen, ja osoitinta tai lyijykynää toisessa kädessä. Osoita kartalla olevia paikkoja, kunnes rajaat asian ja jatkat siitä eteenpäin. 

Ulkona: 
Kysy - "Katsonko oikeaan suuntaan löytääkseni ____?". Jos heiluri heilahtaa eteen- tai taaksepäin, liikut oikeaan suuntaan. Ympyröissä liiku ympyrän mukana hitaasti, kunnes se heilahtaa eteen- ja taaksepäin. 

Voit myös piirtää talon tai rakennuksen pohjapiirroksen ja käyttää karttamenetelmää. 

ULKONA OLEVAT RITUAALIPAIKAT: 
Kokeile aluksi käyttää karttaa hyvän alueen paikallistamiseksi. Paikat, joissa Ley-linjat ja muut maaverkon energiat risteävät, ovat voimakkaita paikkoja kaikenlaisten rituaalien suorittamiseen. Heiluri pyörii niin nopeasti, kun se asetetaan näiden alueiden päälle, että se on lähes maan suuntainen. Mitä voimakkaampia energiat ovat, sitä nopeammin heiluri pyörii. 

MENNEET ELÄMÄT: 
Voit kirjoittaa päivämääriä erillisille pienille paperilapuille tai korteille ja sijoittaa ne tasaisesti pöydälle. Kysy menneestä elämästäsi, ja heiluri heilahtaa sen paperin suuntaan, jossa on tarkka päivämäärä. Voit jatkaa näin ajassa taaksepäin. Voit tehdä saman maanosien kanssa, rajata sen maihin, joissa olet elänyt. Ihmiset, jotka nyt tunnet, ja heidän suhteensa sinuun edellisessä elämässä. Laita erillisille papereille - rakastaja, ystävä, puoliso, perheenjäsen ja niin edelleen. Nimeä henkilö ja kysy kysymys. 

TERVEYS: 
Kysy jokaisesta kehon alueesta tai kysy jonkun henkilön aurasta, josta haluat tietää. Jatka kysymysten rajaamista jokaisen heilurilta saamasi vastauksen myötä. 

PELAAMINEN:
Ole varovainen, sillä virheet voivat tulla kalliiksi, mutta voit viedä heilurin kasinolle ja kysyä, onko tämä pöytä- tai peliautomaatti sellainen, jolla voit voittaa suuria summia nopeasti ja helposti. Samoin voi toimia hevosvedonlyönnissä ja niin edelleen. *Kannattaa olla todella kokenut ennen kuin lähtee hakemaan rahaa.

SUHTEET: 
Heiluri voi kertoa kaikenlaista toisista ihmisistä. Valokuva tai henkilökohtainen esine kyseisestä henkilöstä on suuri apu, mutta ei välttämätön. Pidä vain heiluria esineen päällä ja kysy kysymyksiä. 

PAIKKOJA, JOISSA VOI KÄYDÄ OSTOKSILLA TAI TEETTÄÄ KORJAUKSIA: 
Avaa vain puhelinluettelo ja kysy, missä on edullisin ja laadukkain paikka haluamallesi kohteelle. Nimeä paikat ja heiluri vastaa kyllä/ei. Heiluri voi olla avuksi myös auton vikojen diagnosoinnissa ennen kuin purat kaiken irti tai viet sen korjaamolle. 

RITUAALIT: 
Kysy, millaista suitsuketta poltetaan, mikä on paras aika suorittaa rituaali, paras paikka, kynttilöiden värit ja niin edelleen. 

DEMONIT: Jos haluat yksinkertaisesti ottaa yhteyttä demoneihin, aseta heiluri kyseisen demonin sinetin päälle ja aloita kysymysten esittäminen. 

TAROT-KORTIT: 
Aseta esille useita Tarot-kortteja mahdollisina vastauksina kysymykseen. Kysy kysymys, ja heiluri alkaa heilua vastauksen sisältävän kortin suuntaan, kunnes vastaus on kyllä, kun se asetetaan suoraan kortin yläpuolelle. 

Kaikkiin kyllä- tai ei-kysymyksiin voidaan vastata tarkasti heilurin avulla. Pienet kortit tai paperit, joissa on ihmisten, paikkojen tai asioiden nimiä, voidaan asettaa riviin vasemmalta oikealle, ja heiluri alkaa heilua sen kortin tai paperin suuntaan, jossa on vastaus. 

Heilurin pitäisi heilua laajasti, sillä tämä on varma kyllä tai ei. Ympyrät ovat epävarmoja, ja pieni heilahdus ei ole niin varma. 


TAKAISIN SAATANALLISEN NOITUUDEN PÄÄSIVULLE

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457