Demonit ja biosähkö


Demoneilla on voimakasta energiaa, paljon enemmän kuin tavallisilla ihmisillä. Kun kutsumme niitä tai olemme läheisessä kontaktissa niiden kanssa, voi tapahtua monenlaisia vaikutuksia. Demonin biosähköisyys sulautuu omaamme. Olemme kaikki yksilöitä ja elinvoimamme on yksilöllistä; se toimii eri intensiteettitasoilla. Se, mitä yksi ihminen voi kokea, voi toinen kokea tai olla kokematta. Tämä riippuu monista eri asioista, kuten sielumme energian aiemmista tasoista. Mitä voimakkaampi oma energiasi on, sitä enemmän energiaa voit kestää, eikä sinulla ole juurikaan tai ei lainkaan levottomuutta aiheuttavia vaikutuksia. Myös ihmisen nykyinen fyysinen voima ja ruumiinrakenne määräävät, kuinka paljon energiaa voimme käsitellä. Ihmiset, jotka ovat lihaksikkaita tai fyysisesti vahvempia, kestävät enemmän energiaa omasta toiminnastaan tai ulkopuolisesta lähteestä peräisin olevaa energiaa. 

Ihmiset, jotka harrastavat säännöllistä ja intensiivistä liikuntaa, huomaavat, että he pystyvät käsittelemään korkeampia energiatasoja ja edistyvät nopeammin oman biosähköisyytensä kasvattamisessa. Kaikki tämä vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Tämä on kuin vuorikiipeilyä, jossa ihmisen on leiriydyttävä tiettyyn korkeuteen useiden päivien tai jopa kuukauden ajaksi totuttautuakseen ennen kuin hän siirtyy ylöspäin, tai muuten hän joutuu kokemaan hyvin epämiellyttäviä ja joskus hengenvaarallisia seurauksia, kuten vakavaa korkeuspahoinvointia. Olemme kaikki yksilöitä, ja meidän on kuljettava omaan tahtiimme. 

Yleisiä tuntemuksia demonin kutsumisen jälkeen ovat ihon herkkyys, pistely, sisäelinten värinä tai pistely, nivelten kipeytyminen [niillä, joilla on alhaisemmat biosähkötasot], tunne kuin hehkuisi ja/tai leijuisi, joskus ahdistus, lämmön tai kylmyyden tunne, riemu, voimakkaat unet, hyperaktiivisuuden tai hermostuneisuuden tunne, unettomuus ja muut tuntemukset. Mitä alhaisempi oma elämänenergiatasosi on, sitä monipuolisempia vaikutuksia voit kokea. Mikään näistä ei ole syy huoleen, sillä se menee ohi. Edellä mainittu riippuu myös siitä, kuinka läheinen kontakti demoniin on. Pelkkä telepaattinen viestintä demonin kanssa tuottaa harvoin niin voimakkaita vaikutuksia kuin intiimi suhde. 

Olen kutsunut Demoneita useita kertoja, ja ihoani kihelmöi pari päivää sen jälkeen, ja se tuntui auringonpolttaman kaltaiselta ilman kipua, vain äärimmäisen herkältä. Demonien kutsuminen ennen nukkumaanmenoa voi aiheuttaa unettomuutta, sillä demonin energia voi pitää sinut hereillä, koska se on intensiivistä ja voimakasta. Itsevoimaistumisen ja oman biosähköisyytemme lisäämisen myötä pystymme aina tuntemaan demonin ja saamaan joitakin jälkivaikutuksia, mutta ne ovat minimaalisia, kun meistä tulee vahvempia. 

Kundaliinipyrähdyksen tunteminen silloin, kun ei meditoi, on usein merkki siitä, että demoni on läsnä. Demonienergia tuntuu paljolti samalta kuin oma energiamme. Tämä vaatii kokemusta sen määrittämiseksi, onko demoni läsnä vai tunnemmeko vain oman energiamme. Tämä tulee ajan myötä ja toistuvan kosketuksen myötä demonien kanssa. 

- Ylipapitar Maxine Dietrich


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin

 

© Copyright 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457