Saatanalliset symbolit


On surullinen fakta, että harvat Satanistit tietävät meidän symbolien todellisen tarkoituksen. Useimmat ottavat väärää ja virheellistä tietoa kristillisistä lähteistä. Kristityt näyttävät lakkaamatta typeryytensä sekä tietämättömyytensä. Tietämys on heidän vahvin vihollisensa sillä yksikään huijaus, harhautus, eikä mikään valhe voi mennä läpi kun on tietoa totuudesta. Jokainen Saatanallinen symboli esittää voimakasta henkistä tarkoitusta liittyen ihmiskunnan tavoittelua henkiseen ja fyysiseen täydellisyyteen, jumaluuteen pääsemistä. Useimmat elleivät kaikki symbolit liittyvät todelliseen hengelliseen tietoon ja ihmissieluun. 


KÄÄRME: Kaikista pyhin symboli Satanismissa. Käärme edustaa kundalini-voimaa selkärangan pohjassa. Kun käärme on aktivoitu voimameditaation ja tiettyjen harjoitteiden kautta, se nousee seitsemän chakran läpi tuoden intensiivistä tietoisuutta, valaistuneisuutta, psyykkisiä voimia ja taitoja sekä kaikkitietäväisyyttä. Hupullinen kobra, joka on nähtävissä monissa muinaisissa kaiverruksissa ja maalauksissa Egyptissä symbolisoi laajentunutta tietoisuutta jonka käärme tuo. Tämä on TODELLINEN perusta Satanismissa – käärmeen nostaminen. He jotka onnistuvat käärmeen energian nostamisessa ovat paljon korkemmalla henkisellä tasolla eivätkä enää ole harhautettavissa kristinuskolla ja siihen liittyvillä ohjelmilla.


VUOHEN PÄÄ tai VUOHI-MIES: Tämä symboli on antiikin kreikkalaisen jumalan "Panin" muinainen symboli. "Pan" on antiikin kreikkalainen sana, joka tarkoittaa "Kaikkea, mikä on" ja "Kaikkea korkeampi". Tämä sana viittaa luonnon ylimaalliseen voimaan, mutta myös siihen, että luonto on kaikki, mitä on. Jumaluuden nimi symboloi kaikkea sitä, mikä on luonnollista, meidän maailmassamme ylä- ja alapuolella. Toisin kuin kristillisen kirkon valheet ja parjauskampanja, Pan oli leikkisä ja hyvä jumala, joka symboloi luonnon viattomuutta ja luonnosta kumpuavaa elämää. Kaiken tämän häpäisivät Abrahamin ohjelmat, jotka myöhemmin julistivat luonnon "kaiken pahan" lähteeksi.

Panin huilu symboloi ihmisen hengitystä tai elämän ilmaa [sielua], hänen huilunsa on jaettu hengitykseen, jolla on 7 tasoa. Jokainen näistä tasoista edustaa yhtä 7:stä suuresta chakrasta. Huilun soittaminen tarkoittaa elämän juurruttamista sieluun meditaation kautta.

Pentagrammin sisällä vuohen pää symboloi luonnon 5 elementin hallintaa ja tasapainoa. Tätä kautta symboloidaan jumaluuden tavoittamista, kun aineen ja luonnon maailma kohtaa ylhäällä olevan hengen luonnollisen maailman. Panin eroottinen energia symboloi myös lisääntymisen, syntymisen ja elämän energiaa yksilössä, mutta myös ihmissielun sisällä.

Piste alaspäin pentagrammi symbolisoi energian menevän meidän kruunuchakrasta alaspäin. Saatanallinen Salama symbolisoi Saatanaa meidän todellisena Luojajumalanamme. Salama on elämänvoima – biosähkö. Kaikki piste alaspäin symbolit Satanismissa edustavat energian laskeutuvan ylhäältä ja antavan elämää, voimaannuttaen ihmissielua.

Isä Saatana on puhunut ylöspäin osoittavasta pentagrammista, jota wicca-taikurit ja muut vastaavat käyttävät niin yleisesti. Symbolina sillä on myös paikkansa, mutta alaspäin osoittavaa pentagrammia ei voi hylätä. Molemmat näistä symboleista edustavat korkeampaa ja alempaa chakraa ja energian virtausta molemmista suunnista. Molempia suuntia tarvitaan ja ne ovat osa universaalia tasapainoa.

"Hölmöt eivät tiedä, mitä he tekevät. Energiaa lähetetään ylöspäin. Sen pitäisi mennä maahan täydentämään sitä. Ylöspäin osoittavan pentagrammin liiallinen käyttö heittää energioita avaruuteen, aiheuttaa monia ongelmia ja vie maapallolta sen kyvyn puolustautua näitä ongelmia vastaan."
-Saatana/Lucifer

Tasavartinen rautaristi on nähtävissä useimmissa demonien sineteissä ja edustaa chakrojen oikeanlaista suuntautumista ja ihmissielun muotoa.

Luciferilla on useita sinettejä. Jokaisella on jotakin tekemistä jumaluuden tavoittelulla. Hänen symboli vasemmalla edustaa Todellista GRAALIA. Tämä on kuppi joka pitelee elämän eliksiiriä. Katolinen kirkko VARASTI tämän käsitteen ja korruptoi sen. Graali on osa Magnum Opusta, potentiaali joka on meidän sisällämme. Se ei ole materiaalinen esine, se on käsite. ”Chakrojen veri” on energia jota ne erittävät stimuloituna. Graali on kuvailtu ”Kuninkaalliseksi Vereksi” tämä on chakrojen ”veri”. 

Symbolit vasemmalla ovat Astarten. Molemmat ovat johdettu Egyptiläisestä Ankhista.

Nämä symbolit liittyvät myös kuuhun ja siihen, että taikuudessa siunauksia tai kirouksia annettaessa vedotaan henkiseen voimaan. Tätä varten henkilöllä on oltava vahva biosähköisyys, jota myös symboloi kuunsarvi ensimmäisessä symbolissa ja molempien symbolien yleinen muoto, joka perustuu Ankhiin.
Egyptiläinen Ankh edustaa avainta sieluun ja sydänchakraa. Venuksen kuvake on johdettu Ankhista. Molemmat sekä Venus, että sydänchakra ovat Astarten.

Ankh symboloi myös ihmisen hengitystä, sydämen sykettä ja elämän jatkuvaa tuloa ja lähtöä. Ankh on myös symboli, joka on yleisesti kuvattu hieroglyfeissä avaimena, sillä yksi meditaation avaimista on voima hallita hengitystä. Hengityksen hallitsemisen kautta pääsy sielun sisälle ja hengelliset kyvyt paranevat.


Värit PUNAINEN, VALKOINEN ja MUSTA juontavat juurensa eivät pelkästään muinaiseen Egyptiin vaan myös niiden juurille Kaukoitään. Egypti tunnettiin ”Mustan ja Punaisen Maana” ja oli alkemian keskipiste. Alkemia on sielun muutos jumaluuteen. Tämän muutoksen kautta me toteutamme meidän Luojamme Saatanan keskeneräisen työn. Värit punainen, valkoinen ja musta ovat kolme ihmissielun päänaadia (energiakanavaa). Ida on musta, Pingala on punainen ja Sushumma on valkoinen. 
"PIMEYS" 
”Pimeyden” liittäminen Satanismiin on täysin kieroutunutta. Tällä ei ole tekemistä pelästyttämisellä, pahoilla hengillä tai muullakaan vastaavalla sonnalla. Saatanallisella ”pimeydellä” on tekemistä ”yin”:llä ”yang”:issa. Tämä edustaa sielun naispuolista osaa; Alitajuista mieltä jota me käytämme meditaation kautta. Saatanan Käärme on sielun naispuolisesta osasta. Sielun miespuolinen osa on looginen puoli – aivojen vasen puoli. Naispuolinen osa on oikea puoli. Sielulla on sekä negatiivinen että positiivinen napa. Molemmat, sekä mies- että naispuolinen osa on toimittava yhdessä. Looginen miespuolinen osa; Vasen puoli ohjaa naispuolista osaa ajatuksen ja tahdon kautta. Naispuolinen osa on sielun voimahuone. Naispuolinen osa toteuttaa ajatukset ja ideat jotka tuotetaan miespuolisella loogisella osalla. Naispuolinen osa on lisäksi sielun luova aspekti; unet, musiikki, tunteet ja intuitiot. Koska voima ohjata omaa kohtaloaan sekä henkinen vapaus jotka tulevat sielun naispuolisesta osasta, kristilliset kirkot ja vastaava suku, kuten Islam työskentelevät edistääkseen mielikuvaa naisten alemmuudesta; Islamin ollessa brutaali naisia kohtaan, ja lakkaamattomat halvennukset naisista judeokristillisessä raamatussa. Lisäksi kaikki tämä heijastuu alitajuiseen, tiedostamattomalle tasolle pitääkseen kurissa ja epääkseen sielun naispuolinen voima. Läpi vuosisatojen tämän roskan pakottamisella, joka ei ole mitään muuta kuin ohjelma henkisyyden poistamiseksi, sielun naispuolinen osa ja sen voimat ovat surkastuneet. Tämän vuoksi ihmiskunta on tässä rumassa sotkussa juuri nyt. Tämä on luonut erittäin vakavan epätasapainon josta on tullut sukupolvellista. Satanismi toimii voimameditaation kautta voimaanuttaen sielun naispuolista osaa saadakseen takaisin tasapainon ja palauttaakseen henkisen terveyden, yksilön voimaannuttamisen lisäksi.


”Paholaisen haarukka” on oikeastaan todella muinainen symboli joka edeltää kristinuskoa tuhansilla vuosilla. Tämä symboli on alkujaan Kaukoidästä [josta kristinusko ja sen juutalainen juuri varastivat runsaasti; pervesioivat hirvittävästi ja korruptoivat massiivista varkautta tunnistamattomuuteen asti, jotta henkinen tieto tuhoutuisi ja pysyisi ”Valittujen” harvojen käsissä.] Se tunnetaan ”TRISHUL”:ina ja symbolisoi kolmen solmun läpäisemistä, pohjassa, sydämmessä, ja kuudennessa chakrassa, jotka tunnetaan myös ”granth”:eina sanskritiksi. Jotta käärme voisi nousta, kaikkien täytyy olla avoimia. Trishul symbolisoi käärme-energian läpäisevän kolmen granthin läpi. 

Baphometin kuva länsimaisessa okkultismissa on otettu Shivan kuvasta [yllä]. Huomaa käsien asento, yhden osoittaessa ylöspäin ja toisen alaspäin. Baphomet on jälleen symboli sielun nais- ja miespuolisesta osasta. Huomaa Baphometin olevan molemmat mies ja nainen, kuten nähdään myös kuvissa Egyptin Jumalasta Akhenatonista. Sarvet ovat symbolisia Merkuriuksesta, joka on vril, chi, noitavoima, elämänvoima, prana.Sielun siivet edustavat henkistä vapautta. Vuohi sumbolisoi hedelmällisyyttä – hedelmällisyyttä elämänvoiman, chin, monistamisessa joka aktivoi ja nostaa käärmeen. ”Tuhannen nuoren Vuohi” viittaa kruunuchakraan, ”Sahasrara” sanskritiksi, joka tarkoittaa ”Tuhat terälehtinen lootus”.

Sarvet symbolisoivat elämänvoimaa, noitavoimaa, vril:iä, chi:tä… Tämä on symbolisoituna Merkuriuksen symbolina [näkyy suoraan alapuolella.] ”Merkurius” tunnetaan ”Jumalten Sanansaattajana”. ”Jumala/t” ovat koodisana chakroille. Huomaa sarvet jotka näkyvät kuvassa Azazelista [vasemmalla], jossa säteet loistavat hänen päästään, edustaen noussutta käärmettä.PYRAMIDI on symbolisoiva ihmischakroista. Puuttuva kulmakivi edustaa keskeneräistä työtä, ja KAIKEN NÄKEVÄ SILMÄ edustaa gnosista ja kaikkitietävää kun saavutetaan jumaluus. Tämä tila tunnetaan myös ”SAMADHI”:na tai ”SUPERTIETOISUUTENA”. Kuva vasemmalla on otettu suoraan Yhdysvaltojen Yhden Dollarin Setelistä. Yhdysvallat, hallitus ja kaikki, perustettiin Vapaamuurariperiaattein eikä ole kristitty millään mielikuvituksen tasolla. Alkuperäinen Vapaamuurarius oli Saatanan.


 on Auringon Kabbalistinen neliö. 666 on elintärkeä aurinkochakra. Todellinen ”Salomonin Temppelin” tarkoitus on AURINGON TEMPPELI. ”Sol”, ”Om” ja ”On” ovat kaikki sanoja Auringolle. ”Sol” on latinankielinen sana Auringolle ja on lähellä englanninkielistä sanaa ”soul”. ”Om” on hindujen antama nimi henkiselle Auringolle ja ”On” on Egyptiläinen sana Auringolle. Salomonin Temppelin symbolismi varastettiin juutalaisten toimesta ja tehtiin fiktiiviseksi hahmoksi, kuten fiktiivisen nasaretilaisen kohdalla ja lähes kaiken kanssa judeokristillisessä raamatussa. Lisää tietoa:
Alkuperäisten Pakanain Uskonnollisten Tekstien Poistaminen ja Häpäiseminen
ja
Henkinen Korruptio Paljastuu: Henkinen Alkemia & Raamattu
”Auringon Temppelin” todellinen tarkoitus on henkinen. Tämä symbolisoi täydellistä sielua, jossa säteet aurinko [666] chakrasta, joka on sielun keskipiste sekä kierrättää henkistä voimaa, jakautuvat kahdeksaksi erilliseksi säteeksi. Säkennöivä sielu on auringon symbolisoima. 8 on myös Astarten numero. Tämä on myös ”Uusi Jerusalem”. ”Jerusalem”:in nimi on myös varastettu ja korruptoitu kaupungiksi Israelissa. ”Jerusalem” ON KÄSITE!

Huomaa kahdessa Saatanallisessa symbolissa aivan oikealla ylempänä, numero 8 loputtomuuden/kuolemattomuuden symboli. 8 käännettynä kyljelleen. Tuplaristi symbolisoi ihmissielua aurinko- [666] ja sydän/olkapäächakrojen kohdalla. Kahdeksansakarainen tähti vasemmalla on Astarten Tähti. Katolinen kirkko nimitti sen ”Pedon Sinetiksi”. Mikä tahansa henkisyyteen liittyvä on paheksuttu, parjattu, pilkattu ja häpäisty kristillisen kirkon toimesta.
Säkennöivä täydellistynyt sielu on lisäksi symboli ”Valosta”. 


Astarten symboli vasemmalla symbolisoi tasapainoa ja tasapainotilaa, saavutettuna kun molemmat Ida, ja Pingana naadit ovat yhtä aktiivisia, ja Sushumma ei ole enää lepotilassa.

Pääkallo ja Luut ovat symbolina Magnum Opuksen (Sielun muutosta jumaluuteen) Nigredovaiheesta [muutos]. Tämä on työn kuolemavaihe, ennen kuin sielu on puhdistettu jumaluuteen. Kuona erotetaan puhtaasta.

Musta Aurinko, Korppi, Varis ja musta väri symbolisoivat myös Nigredovaihetta [muutosta]. Musta Aurinko on astraaliaurinko.

Riikinkukko on pyhä Saatanalle ja edustaa kolmatta silmää sekä moniväristä vaihetta Magnum Opuksessa joka seuraa Nigredoa [muutosta].
Lucifer, Lucifer, ojenna pyrstöäsi ja vie minut täyttä vauhtia kuolemanlaakson käytävän läpi loistavaan valoon, Jumalten palatsiin. -Isanatha Muni

Käänetty risti on erittäin muinainen symboli, KYLLÄ, edeltäen kristinuskoa ja sen juutalaista juurta tuhansia vuosia. Sen todellinen merkitys symbolisoi chakrojen oikeanlaista suuntaamista. Kaikkitärkeä aurinkochakra [666] on suunattuna alaspäin, ja antaa sielulle sen voiman.

Liittyen Aurinkochakraan ja Vapaamuurariuteen: Henkilö ”Hiram Abiff” on toinen vertauskuva. Huomaa ”HIRAM” on erittäin muinainen Auringon mantra. Musta Aurinko [astraaliaurinko]. Hrim liittyy vapaamuurari Hiram Abiffiin. ”Esitetään kaikille ehdokkaille Vapaamuurariuden kolmannen vaiheen aikana.” Huomaa KOLMANNEN- kolmas, aurinkochakra. Kultachakra. Aurinkochakra, jota symbolisoi myös swastika. Wikipediasta: artikkeli Hiram Abiffista: Hiram Abiff (myös Hiram Abif tai Lesken poika) on keskeinen vertauskuvan hahmo joka esitetään kaikille ehdokkaille Vapaamuurariuden kolmannessa vaiheessa. Hiram esitetään Kuningas Salomonin temppelin pääarkkitehtina, joka murhataan temppelissä jonka hän suunnitteli kolmen roiston toimesta epäonnistuneen yrityksen aikana pakottaa hänet antamaan Mestarimuurarin salaiset salasanat.

HUOMAA: ” Hiram esitetään Kuningas Salomonin temppelin pääarkkitehtina”. Toisin sanoen, aurinkochakra symbolisoituna Saatanallisella käänteisellä ristillä, on lähde Magnum Opukselle ja sielun voimahuone. Tämä on myös symbolisoituna Thorin vasaralla. Aurinkochakra on ”sielun arkkitehti”. Kaikki energia joka voimaannuttaa sielua tulee tästä chakrasta. Aurinkochakran ollessa lähellä napaa on myös paikka jossa meidät ensi kerran ravittiin ja annettiin elämä meidän äitimme kohdussa.. Hiram Abiff ei ole henkilö, vaan KÄSITE. ”Salaiset salasanat” ovat mantrat jotka herättävät ja voimaannuttavat chakrat. Kaikki muinaiset Pakanauskonnot painottivat Aurinkoa. Aurinko on elämän tuoja ja tämä pitää sisällään myös sielun astraaliauringon; ”Salomonin Temppelin”. Aurinkochakralla on myös keskeinen rooli magnum opuksessa. © Copyright 2006, 2008, 2011, 2015, 2021 Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457