Usein kysyttyjä kysymyksiä demoneista


Suoritin rituaalin, mutta demoni ei ilmestynyt paikalle
Vastaus: 
Olen saanut monia sähköpostiviestejä ihmisiltä, joille useiden kutsumisyritysten jälkeen demoni vihdoin ilmestyi, ja tämän jälkeen kaikki yhteydenottoyritykset sujuivat hyvin. Usein syynä tähän on se, että ihminen on uusi ja/tai ei ole psyykkisesti tarpeeksi avoin aistimaan demonin läsnäoloa. Sinnikkyys ja kärsivällisyys tuottavat tulosta. Saatana painottaa vahvasti sitä, että ihmisellä on kärsivällisyyttä. Johdonmukainen meditaatio, hengitysharjoitukset, ja jos pystyy, Hatha [fyysinen] -jooga avaa mielenne ja sielunne. 

Mistä tiedän, kuuliko demoni kutsuni?
Vastaus: 
Jälleen kerran tämä johtuu luultavasti siitä, että olet uusi. Etsikää hienovaraisia merkkejä, kuten kynttilöiden ja/tai suitsukkeiden leimahtamista ja sihisevää syttymistä rituaalin aikana. Joskus, jos olet psyykkisesti tarpeeksi avoin, demoni koskettaa sinua fyysisesti. Demonit odottavat usein tulevansa luoksemme unissamme. Esineitä voidaan siirtää, ovet voivat avautua tai sulkeutua [tämä on hyvin harvinaista, mutta voi tapahtua], tuulia voi tulla tyhjästä; voit tuntea demonin energian tai saada muita henkilökohtaisia kokemuksia, joita ei ole lueteltu tässä. Olkaa vain avoimia ja tietoisia. Etsikää sattumia. 

Entä jos en löydä oikeanvärisiä kynttilöitä?
Vastaus: 
Tee parhaasi päästäksesi niin lähelle väriä kuin pystyt. Kristillisen valvonnan ja painostuksen vuoksi monet paikat, joissa myydään mustia kynttilöitä ja muita saatanallisissa rituaaleissa käytettyjä värejä, ovat käymässä vähiin. Halusi ja se, mitä sydämessäsi ja mielessäsi on, ovat tärkeämpiä kuin kynttilän väri. Internetistä löytyy kaikenvärisiä kynttilöitä. 

Voiko demoneita kutsua vain yöllä?
Vastaus: 
Ensimmäinen kutsumisesi tulisi mieluiten tehdä yöllä. Yöllä on yleensä hiljaista ja se on otollisempi psyykkiselle työskentelylle. Yöllä energiat ovat erilaisia kuin päivällä. Aivojen oikea [psyykkinen] puoli on luonnostaan aktiivisempi pimeän aikaan. Kun olet solminut suhteen demoniin, voit kutsua hänet telepaattisesti milloin tahansa pelkästään keskittymällä, ellei demoni toisin tunne. Hän ilmoittaa siitä sinulle. Jos demoni on kiireinen, mikä on usein tilanne, hän saattaa antaa sinulle vastauksen myöhemmin, yleensä päivän kuluessa. 

Pitääkö minun aina suorittaa koko rituaali, kun kutsun demonin?
Vastaus: 
Ei. Kun suhde on luotu, pelkkä keskittyminen ja telepaattinen yhteydenotto häneen, joko hänen sinettinsä kanssa tai ilman sitä, pitäisi riittää siihen, että hän ilmestyy minne tahansa ja milloin tahansa, edellyttäen, että olet äärimmäisen kunnioittava etkä koskaan vaativa. Joskus demoni ei näyttäydy, jos hänellä on syy, mutta ilmestyy myöhemmin. (Kutsuessasi tuntemattoman demonin, sinun tulisi aina suorittaa rituaali.) 

Demonin kutsumisen ja läheisen yhteyden/kutsumisen jälkeen tunsin kipua, kihelmöintiä, erittäin voimakasta energiaa jne.
Vastaus: 
Demoneilla on paljon suurempi määrä biosähköä; heidän sielunsa on paljon voimakkaampi kuin ihmisen sielu. Usein läheinen kosketus johtaa ylimääräiseen biosähköisyyteen, joka jää meihin kosketuksen jälkeen. Koska fyysinen järjestelmämme ei ole tottunut tähän, saatamme kokea kohonnutta energiatasoa ja joissakin tapauksissa fyysistä epämukavuutta lyhyen aikaa demonin poistumisen jälkeen. Kun rakennamme omaa biosähköisyyttämme, pystymme käsittelemään intensiivisempää ja intiimimpää kosketusta Demonien kanssa, emmekä tunne mitään levottomuutta. Oma kokemukseni on ollut, että ihoni on tuntunut hyvin herkistyneeltä, myös kuin se olisi ollut lievästi auringonpolttama. 

Demonit ja biosähkö


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin

 

© Copyright 2002, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457