TODELLINEN HOLOKAUSTIAtomipommin keksijät: KAIKKI JUUTALAISIA

Juutalaisten maailmankongressi julisti sodan Saksalle kauan ennen kuin Saksa ryhtyi toimiin juutalaisia vastaan

Orjatyö- ja kuolemanleirit: Juutalainen idea ja juutalainen keksintö

Dresdenin pommitus: kansanmurha

Hiroshima ja Nagasaki: Juutalainen kokeilu

Kansanmurha on ja on aina ollut juutalainen ideaali

TEKAISTU HOLOKAU$TI: "Kuuden miljoonan" valhe

2000 vuotta juutalaista rituaalimurhaa

Kristillinen messu ja miten se liittyy juutalaiseen rituaalimurhaan

Israelin uhka tänään

KOMMUNISMIN PALJASTAMINEN

Adolf Hitler: Rauhan mies

JUUTALAINEN STALIN

Kristinusko ja kommunismi: Äänisaarnat

Kristinuskon paljastaminen Youtube

Linkit

Der Wahre Holocaust [Auf Deutsch]

Auta levittämään totuutta: Saatanan kirjaston ilmaisia PDF-tiedostoja

Auta levittämään totuutta:
Lataa, jaa, tulosta ja/tai levitä ilmainen PDF-kopio tästä verkkosivustosta

Euroopan kansojen pakotettu kollektiivinen itsemurha [YouTube-video] 19:32 min.

The Zwangs kollektiven Selbstmord der europäischen Nationen [YouTube 19:32 minuten] [Untertitel auf Deutsch]

HÖLLENSTURM (OFFIZIELL) - Die Vernichtung Deutschlands [Hellstorm in Deutsch- YouTube Video 1:30:22]

VÄÄRÄ "kuuden miljoonan" holokausti toimii edelleen harhautuksena ja peitteenä juutalaiskommunismin aikana tehdyille TODELLISILLE rikoksille ihmiskuntaa vastaan. Lähes jokainen on kuullut Auschwitzista, mutta kuinka moni on kuullut julmuuksista, joita juutalaisten johtamalla ja operoimalla Kolymassa, pahamaineisimmalla Gulagin orjatyöleirillä, tehtiin pakanoita vastaan äärimmäisessä Koillis-Siperiassa? Tai juutalaiskommunismin harjoittamasta järjestelmällisestä kansanmurhasta Ukrainan kansaa kohtaan? Holodomor [Ukrainan nälänhätä/kansanmurha 1932-33], jonka juutalaisten hallitsema Neuvostoliitto toteutti.

"Hitler ei saa sotaa, mutta hänet pakotetaan siihen, ei tänä vuonna vaan myöhemmin…" --Emil Ludwig [juutalainen], Les Annales, kesäkuu 1934.

"Meillä on hallussamme useita satoja ydinkärkiä ja raketteja ja voimme laukaista ne kohteisiin joka suuntaan, ehkä jopa Roomaan. Useimmat Euroopan pääkaupungit ovat ilmavoimiemme kohteita. Saanen lainata kenraali Moshe Dayania: 'Israelin täytyy olla kuin hullu koira, liian vaarallinen vaivattavaksi.' Mielestäni kaikki on tässä vaiheessa toivotonta. Meidän on pyrittävä estämään asioiden ajautuminen siihen, jos se on mahdollista. Asevoimamme eivät kuitenkaan ole maailman kolmanneksikymmenenneksi vahvimmat, vaan pikemminkin toiseksi tai kolmanneksi vahvimmat. Meillä on kyky viedä maailma mukanamme alas. Ja voin vakuuttaa teille, että se tapahtuu ennen kuin Israel kaatuu."
-- Martin van Creveld, israelilainen Jerusalemin heprealaisen yliopiston sotahistorian professori hollantilaisen viikkolehden haastattelussa: Elsevier, 2002, nro 17, s. 52-53.

"Meidän ei ehkä koskaan tarvitse itse asiassa käyttää tätä ydinasetta sotilasoperaatioissa, sillä pelkkä uhka sen käytöstä saa minkä tahansa vastustajan antautumaan meille."
–Chaim Weizmann [juutalainen]

"Juutalaiset julistivat sodan Saksalle. Jo ennen sodan alkua juutalaiset johtajat olivat maailmanlaajuisesti jo vuosia aikaisemmin julistaneet, että maailman juutalaisuus oli sodassa Saksaa vastaan ja että he käyttäisivät valtavaa taloudellista, moraalista ja poliittista valtaansa Hitlerin ja natsi-Saksan tuhoamiseksi. Heidän joukossaan tärkein oli sionistijohtaja Chaim Weizmann, joka julisti näin 5. syyskuuta 1939. Koko maailman juutalaisuus tuki häntä innokkaasti tässä julistuksessa."
–Ben Klassen [CoTC]

"Opin, että Hitler EI halunnut valloittaa maailmaa tai mitään muutakaan kansakuntaa, vaan ainoastaan saada takaisin Versaillesin sopimuksella pilkotut osat Saksasta." "Hän sanoi avoimesti haluavansa takaisin Puolalle, Tšekkoslovakialle jne. annetut Saksan osat. Ainoat paikat, joihin hän koskaan "hyökkäsi", olivat aikoinaan Versailles'n sopimuksella varastettuja SAKSAN osia, kuten Preussi ja Itävalta, aivan kuten jos me menettäisimme Floridan ja Texasin, te varmasti "hyökkäisitte" näiden osavaltioiden kimppuun, kunnes ne olisivat jälleen amerikkalaisia." "Ehkä vieläkin järkyttävämpää oli, että huomasin kauan sodan jälkeen, kuinka ylimielisesti juutalaiset olivat väittäneet, että Hitler "aloitti" toisen maailmansodan - kun he jo ennen kuin me jouduimme siihen, julkaisivat kirjan nimeltä "Saksa on tuhottava", jossa itse asiassa saarnattiin Saksan kansan TUHOAMISESTA [kauan ennen kuin mahdollisia kaasukammioita edes väitettiin olevan].
Klikkaa tästä saadaksesi PDF-kopion kirjasta "Germany Must Perish".

Ja mikä vielä hätkähdyttävämpää, juutalaiset piirsivät Saksan jaon kartalle vuonna 1940, ja se linja, jonka juutalaiset piirsivät kartalleen vuonna 1940, on melko lailla sama linja, joka nyt jakaa Saksan!"
[Ylläoleva on kirjoitettu ennen Saksan yhdistymistä]

"Kun palasin taistelemasta toisessa maailmansodassa, uskoin todella kaiken propagandan, että olin auttanut "hyviä tyyppejä" taistelemaan maailman viimeisessä sodassa, sodassa, jonka tarkoituksena oli varmistaa, ettei tyranniaa ja "aggressiota" enää ollut. Muistin, että maailma julisti Saksalle sodan, koska se oli marssinut Preussiin ja Sleesiaan, entisiin saksalaisiin valtioihin, joista oli tullut osa Puolaa. Ja minulle kerrottiin, että vaaransin henkeni saadakseni nämä ihmiset pois tyrannien alta ja nähdäkseni tuhansien kuolevan. Mutta sitten näin "johtajiemme" antavan kaikki nämä maat, joiden "vapauttamiseksi" minun piti taistella, Neuvosto-Venäjälle. Luulin "pelastaneeni" Tšekkoslovakian, Puolan, Unkarin, Romanian, Jugoslavian jne. - Sitten en voinut olla huomaamatta, ettemme olleet lopettaneet tyranniaa näissä maissa, - sen sijaan minusta näytti siltä, että taistelemalla toisessa maailmansodassa olin auttanut kääntämään suurimman osan maailmasta Neuvostoliiton ja kommunismin puolelle. Kaikki maat, joita menin pelastamaan - kenellä ne olivat toisen maailmansodan jälkeen - ja kenellä ne ovat nyt? Aloin ensimmäistä kertaa huomata, että tässä "vapaustaistelussa", johon he saivat minut ja miljoonat kaltaiseni mukaan, oli jotain hyvin omituista.

Aina kun jokin maa oli antikommunistien käsissä, meille sanottiin, että he olivat "tyranneja ja sortajia" ja että meidän oli taisteltava saadaksemme heidät pois hinnalla millä hyvänsä - kuten teimme Saksan, Italian ja Japanin kanssa. Mutta kun jokin maa oli kommunistien käsissä, me autoimme niitä, enkä kuullut mitään "tyranniasta". Itse asiassa, tarkastellessani uraani toisessa maailmansodassa - tulin siihen tulokseen, että olen Neuvostoliiton sotaveteraani. Taistelin luovuttaakseni suurimman osan maapallon pinta-alasta Neuvostoliitolle. Tämä puolestaan johti siihen, että minusta tuli ensimmäistä kertaa poliittisesti tietoinen. Aloin huomata, mitä saattaa olla niiden asioiden takana, joita luin lehdistä ja näin elokuvissa jne."
–George Lincoln Rockwell