Kristitty Messu ja Kuinka se Liittyy Juutalaiseen Rituaalimurhaan


Vuosisatoja kestäneen henkisen tiedon tukahduttamisen takia useimmat ihmiset eivät ole vain tietämättömiä, mutta eivät myöskään kykene näkemään tiettyjä totuuksia. Tämä on vihollisen tapa valloittaa; luomalla sokea alue sielulle, jossa ihminen riisutaan hengellisesti; ns. "kuudennesta aistista" on poissaoleva useimmilta ihmisiltä ja monilta muilta, se puuttuu kokonaan.

Juutalaiset, jotka ovat luonteeltaan loisia, ovat aina käyttäneet pakanoita hengellisinä isäntinä; ruokkiakseen itseään... eivät eroa ulkoavaruuden harmaista, jotka käyttävät sielukokoelmaa ruokkiakseen itseään. Monille teistä 'juutalaisten rituaalimurha’ on jo tuttu. Juutalaisten juhlapäivien aikana korkean aseman rabbit sieppaavat pakanoiden lapsia ja käyttävät heitä rituaaliuhreissaan Jewhovalle. Lapsi viedään synagogan salaiseen takahuoneeseen, sidotaan ristiin ja kidutetaan sitten kuolemaan veren valuessa neljästä kulmasta [käsistä ja jaloista], kun lapsi on vielä elossa ja tietoinen, ja sitten rabbit juovat tämän veren rituaalisesti. Tätä hirvittävää tekoa on tehty toistuvasti vuosisatojen ajan, ja siksi juutalaiset ovat kärsineet loputtomista pogromeista [joissa pakanat ovat tappaneet kokonaisia juutalaisten kyliä], heidät on karkotettu väkisin melkein kaikista maailman maista paitsi USA:sta, ja ovat äärimmäisen vihattuja jokaisen pakanakansan mielessä. Tämä on vain yksi... Voisin jatkaa ja jatkaa loputtomasti rikoksia, jotka juutalaiset ovat tehneet pahoinvointiin asti, mutta tämän saarnan tarkoitus on, kuinka kaikki tämä liittyy kristilliseen messu- / kirkkopalveluun. Lisätietoja tästä käytännöstä artikkeleissa 2000 vuotta juutalaista rituaalimurhaa ja Juutalainen rituaalimurha.

Julkisen kirjaston hyllyllä oli teos jonka huomasin; sen oli kirjoittanut juutalainen rabbi ja otsikko oli "Sinun tulee menestyä". Tämä on myös Raamatussa. Tämä otsikko viittaa juutalaisiin. Lähes kaikki ovat tietoisia uskomattomasta aineellisesta rikkaudesta, menestyksestä ja voimasta, jota tällä rodulla on ollut vuosisatojen ajan. Tämä johtuu suoraan heidän okkulttisen vallan väärinkäytöstä, ja kaikki tämä liittyy suoraan kristinuskoon.

Kuten mainitsin monta kertaa aiemmin, judeo/kristitty raamattu on juutalaisen noituuden kirja. Jakeet, niiden numerot ja niin edelleen. Tämän tietämiseksi on tiedettävä, kuinka noituus, voiman sanat ja ennen kaikkea alitajunta ja mielen voimat toimivat saadakseen käyttäjän aikomukset ilmentymään todellisuudessa.

Kuten niin suuressa osassa juutalaisten toimintaa, tiedostamatona käytetään tarvittavan alitajunnan muodostamiseen energialinkin luomiseksi. On tiedettävä noituudesta ja mielen voimista tietääkseen tämä. Siksi Raamattu varoittaa ja pyrkii pelottamaan pakanat pois kaikesta todella hengellisestä... "noitanaisen älä anna elää" ja muuta paskaa "polttamisesta tulijärvessä" jne. Lisäksi huomasin varhaisessa vaiheessa, että oli olemassa kirouksia jotka liittyivät oman mielen voimien käyttämiseen estääkseen tämän ja pelottaakseen niitä, jotka pelästyivät tiehensä helposti tällaisista asioista.

"Syö minua ... Juo minua."
Kristillisen joukko- / seurakuntapalvelun koko teema on ihmisuhrin simulointi. Suurin osa ihmisistä ei näe tätä eivätkä ole tietoisia siitä, koska heidän mielensä on muurattu. Nasareeni ristiinnaulitaan jokaisen messun / palveluksen yhteydessä veriuhrina Jewhovalle. Muistan hyvin loputtomat toistuvat lauseet, joita pappi on käyttänyt niin, jotta muodostuu yhteys "Tämä on Kristuksen ruumis" ja sitten se tyhmä pieni ehtoollisleipä ... missä uskovainen syö "Kristuksen ruumiin". Nyt tiedämme, että Nasareeni oli naulattu tuohon ristiin; neljä nurkkaa, jotka eivät eroa pakanoista, joita juutalaiset käyttävät uhrauksissaan. Tämä luo tarvittavan yhteyden, joka ruokkii energiaa juutalaisten rituaalimurhiin ja tuo menestystä juutalaiselle rodulle, etenkin valtavan aineellisen rikkauden. 

Ensinnäkin jokainen katolinen messu [ja protestanttien kanssa teema on sama], nämä samat jakeet rummutetaan seurakunnan mieleen uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan ja uudestaan:

"Sinä yönä, jolloin hänet petettiin, hän otti leipää, hän kiitti ja ylisti sinua. Hän mursi leivän, antoi sen opetuslapsilleen ja sanoi:
Ottakaa tämä, te kaikki, ja syökää se: tämä on minun ruumiini, joka luovutetaan puolestanne."

"Kun ehtoollinen oli päättynyt, hän otti maljan. Jälleen hän kiitti ja ylisti sinua, antoi kupin opetuslapsilleen ja sanoi:
Ottakaa tämä, te kaikki, ja juokaa siitä: tämä on minun vereni kuppi."

NÄETKÖ YHTEYDEN ??? TÄMÄ ON ILMEINEN IHMISUHRI!!

Ihmiset eivät näe tätä, koska heidät on henkisesti sokeutettu. Näen kaikenlaisia asioita koska olen kaatanut mieleeni seinät, ja muistan vain neljä viikkoa sitten, kun kuulin uskonnollisia joululauluja jotka raikuivat kaiuttimista myymälässä jossa olin oli minulle hyvin räikeää kuinka nämä harhautuneet tyhmät Kristityt lauloivat kadotuksestaan.

Tarvittavan häiriötekijän aikaansaamiseksi ja uhrien hämmentämiseksi juutalaiset ovat aina teeskennelleen olevan kristittyjen vainon kohteena. He teeskentelevät olevan ristiriidassa kristinuskon kanssa. Jos mielen seinät kaadetaan voidaan nähdä mitä on edessämme joka päivä. Koko Raamatussa on joko sana 'juutalainen', 'juutalaiset', 'Israel' ja vastaava, kirjoitettu jokaiselle sivulle, ja kaikkien näiden kanssa juutalaisia ja heidän patriarkoitaan kunnioitetaan ja korotetaan. Raamattu seuraa alitajunnan aihetta siinä, että juutalaiset ja heidän jumalansa Jewhova voittavat pakanat toistuvasti vanhassa testamentissa. Kaiken tämän valloituksen ja orjuuden, nasareenin, jälkeen, kauan odotettu juutalainen messias tulee paikalle. Juutalainen syntymästä kuolemaan; lisätietoa artikkeleissa Juutalainen Nasaretilainen.

Juutalainen nasareenihahmo keksittiin käärmeen noitavoiman käsitteestä. Voit lukea kokonaisen artikkelin tästä napsauttamalla tätä.  Jälleen, jotta työ onnistuu monissa tapauksissa, uhrin mielessä on oltava jonkinlainen yhteys. Useimmat kristityt eivät voi nähdä, että Jewhova olisi ollut alusta lähtien 'murhaaja ja valehtelija'. Uusi testamentti jatkuu niin, että nasareenista tulee ihmisuhri... Murhataan ja uhrataan Jewhovalle, murhaajalle, verenhimoiselle ja sadistiselle 'isälle'. Omalla kierolla tavalla tämä tarkoittaa lasten murhaa. Koska lapsen mieli on monissa tapauksissa tyhjä pöytä rajoitettujen henkilökohtaisten kokemusten muodossa, jotka muokkaavat asenteita ja värittävät persoonallisuutta, lapset ovat tärkeimmät uhrit. Kristinusko on tunnetusti saalistanut lapsia samoin kuin enkelit ja tietysti saastaiset juutalaiset. He tietävät voivansa käyttää lasten energiaa melko vapaasti, koska hengellistä vastarintaa on vain vähän tai ei ollenkaan.

Sitten viimeinen naula arkkuun kaikella tällä on 'Kristuksen toinen tuleminen', joka on todellisuudessa toinen huijaus, joka on suunniteltu kanavoimaan pakanalaisten hengellisiä energioita ja uskomuksia joukkomielen kautta tekemään juutalaisen messiaan tuleminen todellisuudeksi.

Lainaus juutalaisesta Talmudista:
Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias tulee, jokaisella juutalaisella on 2800 orjaa."

Useimmat ihmiset eivät ole täysin tietoisia yllä olevista asioista eivätkä näe tätä. Kirjoitin jo toisessa saarnassa siitä, kuinka juutalaiset käyttävät okkulttista voimaa: JoSNewsletter/message/385
Tässä on ote:

*****

Alla oleva video [jonka suosittelen lämpimästi kaikkien katsovan] ei ole mikään uusi ja paljastaa juutalaiset räikeästi ja kuinka he käyttävät väärin okkultistista voimaa, ehdotuksen ja alitajunnan voimaa saadakseen alitajunnan yhteyden ilmaisemaan toimintansa todellisuudessa. Ampumisten tarkoituksena oli aseiden hallinta. Monilla ihmisillä, kuten alla linkitetyn videon kirjoittaja, ei ole aavistustakaan juutalaisten voimasta, ruokkivasta ja ohjaavasta energiasta, jota kristillisen ohjelman harhautuneet seuraajat tarjoavat juutalaisille mestareilleen, on kaiken tämän takana ja voi vain tehdä harhaanjohtavia arvauksia:
Sandy Hook and Batman shootings announced in Movie Batman and Dark Knight Rise

Juutalaisten okkultististen voimien väärinkäytön juuret ovat heidän gematriassa. 911 oli toinen... erittäin räikeä. Työtoveri muutama vuosi sitten näytti minulle, kuinka 20,00 dollarin seteli voidaan taittaa tietyllä tavalla niin, että sen takaosaan ilmestyvät savussa nousevat kaksoistornit. Katso tätä Internetistä, minulla ei ole aikaa etsiä verkkosivustoja, joilla on tämä. Yhtäkkiä, 911 tapahtuman jälkeen, 20,00 dollarin setelien vanhempi versio, jossa voit taittaa sen tällä tavoin, poistettiin liikkeestä. He ruokkivat yleisöä paska-tarinalla, jonka mukaan "niitä oli liian helppo väärentää". No, ne katosivat todella nopeasti, koska liian monet ihmiset tiesivät niiden taittamisesta. 20 on yleisin valuutta, jota käytetään ja kiertää Yhdysvalloissa.

Toisiin kuuluu presidentin salamurhat. Tein joitain tutkimuksia tästä muutama vuosi sitten. Huomaa Lincolnista ja nimistä, päivämääristä ja numeroista sekä siitä, kuinka ne kaikki yhdistyvät hyvin kammottavalla tavalla, mikä osoittaa heidän noituuden versionsa. 911 on toinen räikeä päivämäärä, lennot, numerot, kuten 11 kirjainta 'New York City'; tee vain oma tutkimuksesi tästä.

*****

Lopuksi, itsemurhaopit ja opetukset siitä, että köyhyys on hyve, ja aineellisen vaurauden hylkääminen toimivat sen varmistamiseksi, että juutalaiset menestyvät ja että kaikki varallisuus ja voima ovat heidän käsissään. Nämä itsetuhoiset ajatukset rummuteaan pakanoiden mieleen jo varhaisesta iästä lähtien, varmistaen, että ne juurtuvat ja kestävät jopa seuraavissa elämissä, varmistaen köyhyyden.

Lainaukset juutalaisesta Talmudista:

Seph. Jp., 92, 1: "Jumala on antanut juutalaisille vallan hallita kaikkien kansojen omaisuutta ja verta."

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: "Muiden kansakuntien kaikki omaisuudet kuuluvat juutalaiselle kansakunnalle, jolla on siten oikeus tarttua siihen ilman mitään skrupulaatioita."

Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: "Kun juutalaisella on pakana kynsissään, toinen juutalainen voi mennä samaan pakanaan, lainata hänelle rahaa ja puolestaan pettää hänet, niin että pakana tuhoutuu. Pakanan omaisuus, lakimme mukaan, ei kuulu kenellekään, ja ensimmäisellä juutalaisella ohikulkijalla on täysi oikeus tarttua siihen."

Kaiken takana juutalaiset ajavat kristinuskoa, vaikka yrittävät pettää maailmaa uskomaan toisin. Näen tämän koko ajan, koska olen hyvin tietoinen siitä. Jopa pienten merkityksettömien asioiden, kuten sanaristikkokirjojen kohdalla useimmat ovat juutalaisten kirjoittajien kirjoittamia, ja on olemassa loputtomia viittauksia kristinuskoon ja siihen saastaiseen Raamattuun, kuten kaikkien on tarkoitus tuntea nuo saastaiset juutalaiset hahmot ja arkkityypit ulkoa. Tämän oletetaan olevan jokapäiväistä yleisesti hyväksyttyä tietoa.


2000 vuotta juutalaista rituaalimurhaa

Juutalainen rituaalimurha

Toora ja elävä veriuhri

Pyhä Raamattu: juutalaisen noituuden kirja

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja raamattu

Mielen ohjelmoiminen ja raamattu

Totuus raamatusta

Takaisin kristinuskon paljastamiseen

Tässä on räikeä todiste siitä, että mediassa käytettiin subliminaalia ennen 911-tapahtumaa. Useimmat ihmiset ovat täysin tietämättömiä siitä, että juutalaiset hallitsevat Hollywoodia ja mediaa:

WHAT? ...Hollywood Predicted 9:11??? [Youtube video]
Yllä oleva video on todiste siitä, että Raamatun niin sanotut "profetiat" ovat pelkkää huijausta. Raamattu ei ole "Jumalan kirja" vaan juutalaisten teos, jota he käyttävät alitajuisesti kiroustensa toteuttamiseen, joista osa on vuosisatoja vanhoja. Täytyy vain olla perehtynyt mielen toimintaan ja noituuteen nähdäkseen tämän ja ymmärtääkseen sen täysin.

The Lone Gunmen Pilot - 9/11, esitetiin 4.3.2001, 6 kuukautta ennen WTC-iskua. Huom. KUUSI kuukautta.


Kolmas valtakunta ja kristinusko

Todellinen holokausti