Jeesus: Juutalainen arkkityyppi


On olemassa pieni määrä harhaisia ei-juutalaisia hölmöjä, jotka yrittävät väittää, että nasaretilainen ei ollut juutalainen. Seuraavat raamatunkohdat todistavat kiistatta, että nasaretilainen oli juutalainen ja että hänen suhteensa pakanoihin. Mitä tulee hänen opetustensa juutalaisuuteen, lue "Kristinusko ja kommunismi: Juutalaiset kaksoset".

Nasaretilainen on kuvitteellinen JUUTALAISTEN KEKSIMÄ ARKKITYYPPI, jota pakanat voivat orjallisesti palvoa. Tämä hahmo perustuu noin 18 ristiinnaulittuun pakanalliseen jumalaan, jotka on varastettu ja KORRUPTOITU EI-JUUTALAISISTA panteoneista! Jos haluat lisätietoja, jotka todistavat, että nasaretilaishahmo on fiktiivinen, klikkaa tämän verkkosivun alareunassa olevia linkkejä. Juutalaiset itse tietävät, että nasaretilainen on valhe!

Kuka oli Abraham?

Ympärileikkaus ei ollut suosittu käytäntö pakanoiden keskuudessa:
Miesten ympärileikkaus renessanssiaikana:
Juutalaisia lukuun ottamatta eurooppalaiset eivät harjoittaneet miesten ympärileikkausta.¹
Vuonna 1753 Lontoossa esitettiin ehdotus juutalaisten emansipaatiosta. Sitä vastustivat raivokkaasti silloiset pamflettimiehet, jotka levittivät pelkoa, että juutalaisten vapautus tarkoittaisi yleistä ympärileikkausta.
Miehiä kehotettiin suojelemaan:
"Omaisuutenne parasta" ja varjelemaan uhattuja esinahkojaan. ...silmiinpistävä osoitus siitä, miten keskeisenä seksuaalisen identiteettinsä kannalta miehet pitivät esinahkojaan tuohon aikaan. ²
Vielä pitkälle 1800-luvulle asti samat tunteet vallitsivat. Richard Burton totesi, että "kristikunta käytännössä kauhistelee ympärileikkausta". Tämä asenne näkyy Encyclopaedia Britannican yhdeksännessä painoksessa (1876), jossa käsitellään käytäntöä uskonnollisena riittinä juutalaisten, muslimien, muinaisten egyptiläisten ja heimokansojen keskuudessa eri puolilla maailmaa. Merkinnän kirjoittaja hylkäsi toimenpiteen terveyssyistä johtuvat selitykset uskonnollisen selityksen hyväksi: "kuten muutkin ruumiin silpomiset ... [se] on luonteeltaan symbolinen uhri". ³

Rabbiinilain mukaan ja miespuolisten juutalaisten perinteen mukaan nasaretilainen ympärileikattiin ja nimettiin kahdeksantena päivänä temppelissä (juutalainen termi synagogalle) rabbin toimesta:

Jeesuksen äiti Maria noudatti myös hyvin tarkasti juutalaista ortodoksilakia, jonka mukaan nainen on saastainen kuukautisten tai synnytyksen jälkeen:

Nykyaikaiset ortodoksiset juutalaiset noudattavat edelleen näitä lakeja.
Seuraavat pyhät kirjoitukset ovat melko räikeitä koskien nasaretilaisen juutalaista identiteettiä ja hänen suhdettaan ei-juutalaisiin (pakanoihin):

Huomaa yllä olevassa jakeessa 32 ero pakanoiden ja "Israelin" välillä.

Nasaretilaisen molemmat vanhemmat olivat uskovaisia juutalaisia, jotka tekivät vuosittaisen pyhiinvaelluksen pääsiäisjuhlaan: Luuk. 2: 41 Hänen vanhempansa menivät joka vuosi Jerusalemiin pääsiäisjuhlille.

Nasaretilainen oli hyvin selkeä suhtautumisessaan pakanoihin ja juutalaisten ja pakanoiden väliseen eroon:

Häntä kutsuttiin "rabbiksi" ja hänen oma kansansa (juutalaiset) kutsui häntä "rabbiksi":

Ja pakanoille "juutalainen":

Hän kävi säännöllisesti juutalaisessa synagogassa ja opetti siellä ja noudatti juutalaista sapattia. Juutalaiset rakastivat ja ylistivät häntä:

Vain juutalaiset saivat mennä temppeliin. Sekä konservatiiviset että ortodoksiset juutalaiset pitivät ja pitävät tänäkin päivänä pakanoita "saastaisina":

Huomaa, että edellä olevat kirjoitukset eivät koske Nasaretilaista, vaan "Paavalia". Nasaretilainen oli kirjoitusten mukaan jo kauan sitten kadonnut tähän aikaan. Vaikka Paavali oli juutalainen, hänen lähetystyönsä oli pakanoille.

Vanhempiensa tavoin hän vietti pääsiäisjuhlaa:

Hän vietti myös hanukkaa:

Hän lainasi heprealaisia kirjoituksia:

Huomatkaa, että vaikka edellä oleva skenaario on kuvitteellinen, Saatana ei lähestynyt Nasaretilaista tasavertaisena vaan ylempänä. Yhtäläinen ei palvele yhtäläistä.

Hän myönsi avoimesti juutalaisen identiteettinsä:

Monet harhaanjohdetut pakanat väittävät, että juutalaiset murhasivat Nasaretilaisen, joten hänen täytyy olla pakana. Tämä on täyttä hölynpölyä, sillä pyhät kirjoitukset todistavat muuta. Juutalaiset rankaisevat vain omiaan juutalaisen lain rikkomisesta, sillä vain juutalaisesta äidistä syntynyt voi olla juutalainen ja joutua vastuuseen juutalaisesta laista:

Hänet haudattiin juutalaisena:


Viittaukset:

¹ Wikipedia-artikkeli "History of male circumcision"
² Ibid
³ Ibid

Jeesus on juutalainen

Kuningas Jaakon RaamattuOngelmana on, että useimmat ihmiset uskovat, mitä heille kerrotaan. Kristinuskon paljastamiseksi on syvennyttävä "kiellettyyn tietoon". Kun ihminen alkaa tutkia intensiivisesti "okkultismia", hän kohtaa toisinaan pelottavia kokemuksia. Tämä johtuu siitä mielen/henkisestä voimasta, joka on panostettu tämän tiedon suojelemiseen vuosisatojen ajan ja sen pitämiseen kiellettynä. Ortodoksiset juutalaiset korkeammilla tasoilla ja heidän ei-juutalaiset lakeijansa, kuten katolisen kirkon äärimmäisen korruptoitunut Vatikaani (joka on ja on aina ollut heidän työkalunsa hallita ei-juutalaisia), ovat tienneet tästä voimasta ja käyttäneet sitä vuosisatojen ajan. On jatkettava hellittämättä, ja tulee piste, jolloin todellinen totuus tulee näkyviin ja vihollisen käyttämät voimat eivät ole enää tehokkaita.
*Selventääkseni, tämä ei ole ollut oma kokemukseni. Olen opiskellut vapaasti Saatanan suorassa suojeluksessa.

TODISTEET SIITÄ, ETTÄ NASARETILAINEN ON KUVITTEELLINEN JUUTALAISTEN KEKSINTÖ:

KRISTINUSKON PALJASTAMINEN