Kristinusko ja kommunismi: Juutalaiset kaksoset 


 Seuraava ote on otettu Ben Klassenin kirjasta "Nature's Eternal Religion" (Luonnon ikuinen uskonto). 

Huomautus: Vaikka tämä artikkeli on kirjoitettu valkoiselle yleisölle, juutalainen kommunismi vaikuttaa kaikkiin ei-juutalaisiin rodusta riippumatta, ja tämä on ehdottomasti lukemisen arvoinen. Kristinusko on kommunismin valmistelua, sen opit ovat identtisiä kommunistisen filosofian kanssa, eikä siinä ole mitään hengellistä. Kaikki okkulttinen tieto ja voima, joka antaisi ei-juutalaisille mahdollisuuden taistella vastaan hengellisen sodankäynnin avulla [mitä juutalaiset ovat käyttäneet meitä vastaan vuosisatojen ajan], on järjestelmällisesti poistettu. Sen jälkeen, kun se poistettiin väkisin inkvisition myötä, tämä valta on ollut juutalaisten huippurabbien käsissä, jotta he voivat heittää kirouksia, luoda käsittämätöntä vaurautta ja valtaa ja käyttää sitä mielensä mukaan ei-juutalaisia vastaan. Toisin sanoen, koska "YHVH" eli "Jehova" on todellisuudessa juutalainen kansa heistä tulee "Jumala".
Kommunismi on toinen juutalaisen veljeskunnan huijaus, joka huijaa ei-juutalaisia luulemaan, että se on tasa-arvon, rauhan ja paremman elämän puolesta. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Se on juutalainen kansanmurha-, joukkomurha- ja orjuusohjelma ei-juutalaisille, ihonväristä riippumatta. 

Lainaus juutalaisesta Talmudista: Nidrasch Talpioth, s. 225-L: 
"Jehova loi ei-juutalaiset ihmisen muotoon, jotta juutalaisia eivät palvelisi pedot. Ei-juutalainen on näin ollen eläin ihmisen muodossa ja tuomittu palvelemaan juutalaista yötä päivää."Kristinusko ja kommunismi: Juutalaiset kaksoset Ben Klassenin kirjasta "Luonnon ikuinen uskonto"

Kosher-konservatiivien sanojen mukaan kommunismin pahojen voimien ja kristinuskon pyhien voimien välillä käydään nykyään kiivasta ja intensiivistä taistelua. Meille uskotellaan, että kyseessä on kaiken kattava taistelu hyvän ja pahan välillä. Meille kerrotaan, että nämä kaksi voimaa ovat pohjimmiltaan kaksi vastakkaista napaa - täydellisessä ja diametrisessä ristiriidassa. Se on näennäinen taistelu. Tosiasia on, että molemmat ovat kollektiivisen juutalaismielen rappeutuneita tuotteita, joiden tarkoituksena on tehdä yksi ja sama asia - tuhota valkoinen rotu. Jos tarkastelemme lähemmin näitä kahta pahaa voimaa, jotka ovat vaivanneet ja piinanneet valkoisen rodun mieliä kaikkien näiden vuosien ajan, huomaamme, että ne eivät ole lainkaan vastakkaisilla puolilla. Huomaamme, että ne ovat molemmat kansainvälisen juutalaisuuden puolella ja tekevät sitä työtä, jota varten ne on suunniteltu, nimittäin hämmentämään ja sekoittamaan valkoisen ihmisen älykkyyttä, jotta hän itse auttaisi juutalaisia tuhoamaan valkoisen rodun.

Vertaillessamme näitä kahta huomaamme, että ne ovat hämmästyttävän samanlaisia, eivätkä vastakohtia. Itse asiassa näissä kahdessa ohjelmassa ja näiden kahden uskontunnustuksen filosofiassa on niin paljon yhtäläisyyksiä, että saman kirjoittajan kädenjälki on helposti havaittavissa. Tämä tekijä on kansainvälinen juutalainen verkosto. He ja vain he kirjoittivat sekä kristinuskon että kommunismin uskontunnustuksen. Sekä kommunismi että kristinusko saarnaavat materialismia vastaan. Kommunismi nimittää "porvarillisiksi" niitä yhteiskuntamme tuottavia ja luovia voimia, joille olemme niin suurelta osin velkaa valkoisen sivilisaation tuottamat hyödyt. Sitten se iskee vertaansa vailla olevalla raivolla porvareita vastaan ja sanoo meille yhä uudelleen ja uudelleen, että heidät on tuhottava. Sen sijaan, että se antaisi tunnustusta siellä, missä sitä ansaitaan, se panettelee ja mustamaalaa näitä rakentavia ja tuottavia tekijöitä, nimittäin porvareita tai kapitalisteja, pahuuden perimmäisenä ilmentymänä. Kristinusko kertoo meille periaatteessa samaa. Se kertoo meille, että kamelin on vaikeampi päästä neulansilmän läpi kuin rikkaan miehen päästä taivaaseen. Se kehottaa meitä "myymään kaiken, mitä sinulla on, ja antamaan sen köyhille", salakavala neuvo, jota noudattamalla meistä kaikista tulisi lauma kulkureita ja kerjäläisiä. Se aiheuttaisi mitä varmimmin yhteiskuntamme hajoamisen. Kristinusko kehottaa meitä lisäksi "älkää kerätkö aarteita maan päälle, vaan kerätkää aarteita taivaaseen". Koko ajan on selvää, mitä se tarkoittaa. Älkää kerätkö itsellenne mitään elämän hyviä asioita. Jos kovalla työllä olet jo onnistunut keräämään jonkin verran varallisuutta, hankkiudu siitä eroon, anna se pois, anna se köyhille, ennen kaikkea anna se kirkolle, he ottavat sen vastaan, nautiskellen. Tämän fantastisen huonon neuvon nettotulos on tietenkin se, että se siirtyy helpommin juutalaisten käsiin, jotka eivät allekirjoita tällaista typeryyttä. He toivovat tekevänsä meistä hölmöjä tietäen hyvin, että vanha sanonta "Hölmö ja hänen rahansa eroavat pian" on vain liiankin totta.

Kolikon toinen puoli on se, että sekä kristinuskon että kommunismin johtajat ovat itse fantastisen materialistisia. Kun tarkastelemme katolista kirkkoa kautta aikojen, huomaamme, että samalla kun köyhältä leskeltä kerättiin viimeinenkin pennonen, kirkko itse keräsi ja hamstrasi kultaa, hopeaa ja jalokiviä uskomattomia määriä. Se ei ainoastaan ottanut vastaan ja kerännyt kaikkea kultaa, hopeaa ja jalokiviä, mitä se pystyi, vaan se myös hankki valtavia määriä kiinteistöjä, ja katolinen kirkko on nykyään epäilemättä maailman fantastisen varakkain instituutio. Jopa pimeän keskiajan aikana, jolloin köyhyys oli laajalle levinnyttä, enimmäkseen kristinuskon itsensä vuoksi, löydämme näitä valtavia ja satumaisen rikkaita katedraaleja, jotka rakennettiin köyhyyden keskelle ja joissa oli kullalla koristeltuja alttareita ja piispanistuimia ja holveja ja pylväitä ja seiniä. Kirkon johto sai aikaan sen, että rakennettiin valtavia ja mahtavia basilikoita, katedraaleja, luostareita, kastekappeleita, mausoleumeja, luostareita ja kirkkoja. Käytännöllisesti katsoen kaikki nämä kirkot olivat niin ylellisiä ja valtavia verrattuna aikakauden vaatimattomaan ympäristöön, että ne erottuivat loistavasti sekä aikakautensa että maantieteellisen sijaintinsa kaikkien aineellisten rikkauksien - kullan, hopean ja arkkitehtonisen ylellisyyden - tärkeimpänä säilytyspaikkana. Kirkko ei ole koskaan vaivautunut selittämään, miksi oli niin tarpeellista pitää niin ylenpalttista rikkautta esillä palvoville uskovaisille, joille kerrottiin kerta toisensa jälkeen, että oli paha "kerätä aarteita". Vielä tänäkin päivänä kirkot rakennetaan näyttäviksi, räikeiksi ja omituisiksi. Raha ei tunnu olevan mikään este.

Vatikaani, tuo "hengellisen" johtajuuden linnake, joka myös saarnaa: "Älkää kerätkö aarteita maan päälle", ei toteuta sitä, mitä se saarnaa. Päinvastoin, se, mitä se harjoittaa, on todellakin tekopyhyyden huippu ja hengellisyyden vastakohta. Se tekee kaikkensa kerätäkseen aarteita maan päälle. Se on kerännyt itselleen 5,6 miljardin dollarin salkun pelkästään osakkeina, puhumattakaan kaikista kiinteistöistään, taideaarteistaan ja muista arvoesineistään. Se nauttii 1,5 miljardin dollarin vuotuisista tuloista, joista suuri osa on epäilemättä kerätty "lesken viimeisestä pennosesta", samoin kuin sen valtava omaisuus. Seuraavaksi takaisin kotiin: koko Yhdysvaltojen uskonnollisen laitoksen arvo on 102 miljardia dollaria. Vuonna 1969 Yhdysvaltojen yksityishenkilöiden hyväntekeväisyyteen lahjoittamista 17,6 miljardista dollarista 45 prosenttia eli 7,9 miljardia dollaria oli korvamerkitty uskonnollisiin tarkoituksiin. Aika materialistista uskonnolta, joka "karttaa" maallisia aarteita ja saarnaa, että "minun valtakuntani ei ole tästä maailmasta".
Samoin Venäjän kommunistipomot, joista käytännössä kaikki ovat juutalaisia, ovat keränneet itselleen kaikki maaseudun rikkaudet. Kun kommunistinen orjatyöläinen raataa kaksitoista tuntia päivässä ja palaa sitten kotiin likaiseen, nuhruiseen, saastaiseen ja ahtaaseen pieneen asuntoon, jonka hän jakaa muiden perheiden kanssa, hänen juutalaisilla pomoillaan on yltäkylläisiä palatseja, jotka ovat levittäytyneet ympäri maaseutua. He ajavat parhailla autoilla, tietenkin autonkuljettajan kyydissä, ja syövät parhaita ruokia. Sen lisäksi heillä on käytössään parhaat lentokoneet, joilla he voivat lentää minne parhaaksi katsovat hallitakseen orjatyöläisiään. Näillä juutalaisilla kommunistipomoilla on tavallisesti käytössään myös tuontivaatteita ja räätäleitä sekä palvelijoiden galaksi. Kun he tarvitsevat lepoa orjaimperiuminsa pyörittämisestä, heillä on käytössään yksityishuviloita Mustanmeren rannalla tai muita valikoituja lomapaikkoja. Ja niin se menee proletaarisen työläisen paratiisissa.

Siirrymme seuraavaan samankaltaisuuteen. Sekä kommunismi että kristinusko käyttävät laajasti terrorin aseita, sekä psykologisia että todellisia. Helvetin käsite on epäilemättä kaikkein hirvein ja ilkein käsite, jonka juutalaisten turmeltunut ja kollektiivinen mieli on koskaan keksinyt. Voitteko kuvitella mitään kauheampaa kuin miljoonien ihmisten eristäminen ylikuumennettuun kidutuskammioon ja heidän polttamisensa ikuisiksi ajoiksi ilman edes sitä lieventävää armoa, että heidän annetaan kuolla? Tämän "hyvän uutisen" ja "ilosanoman" avulla kristinusko lähti valloittamaan taikauskoisten ja järjettömien uhriensa mieliä. Se, että tällaista kidutuskammiota ei ollut olemassakaan, ei lainkaan vähentänyt sitä tosiasiaa, että se oli todellinen uhka niille, jotka saatiin uskomaan, että se oli todellinen. Jos esimerkiksi lapselle kerrotaan, että mörkömies on tulossa hänen kimppuunsa, ja hän uskoo sen viattomasti, uhka on yhtä todellinen kuin jos mörkömies olisi todella olemassa. Ja niin on myös helvetin kanssa. Niille, jotka ovat vakuuttuneet sen olemassaolosta, tämä kauhea uhka on aivan yhtä todellinen kuin jos se olisi todella olemassa. Kristinusko ei kuitenkaan tyytynyt käyttämään pelkästään psykologista terroria. Ne, jotka poikkesivat kirkon virallisesta linjasta, julistettiin harhaoppisiksi ja poltettiin välittömästi roviolla. Ajatus tulen käyttämisestä muodossa tai toisessa keinona kiduttaa vastustajiaan näyttää vallanneen näiden "rakastavien" kristittyjen mielet. Van Braghtin kuuluisan marttyyripeilin mukaan toiset niin sanotut kristityt surmasivat noin 33 000 kristittyä polttamalla heidät roviolla, mikä oli kammottava kosto. Pelkästään esi-isieni joukossa (jotka olivat mennoniittiuskovaisia) noin 2 000 marttyyria poltettiin roviolla näiden alati rakastavien kristittyjen toimesta. Eräs erikoinen piirre tässä roviolla polttamisessa oli se, että poltettavina olivat aina valkoiset ihmiset. En ole koskaan kuullut, että juutalainen olisi poltettu roviolla sen vuoksi, että hän ei uskonut juuri juutalaisuuden tarkoin määritellyillä linjoilla, vaikka hän ei uskonut Kristukseen lainkaan. Roviolla polttaminen ei ollut ainoa kidutus- ja kuolinkeino, jota nämä rakkautta jakavat kristityt, jotka olivat niin innokkaita levittämään rakkauden sanomaansa, käyttivät.

Inkvisition aikana ja muina aikoina käytettiin kaikkia niitä petomaisia kidutuksen hienouksia, joita turmeltunut ihmismieli saattoi keksiä, tunnustusten kiristämiseksi ja uskottomien tai harhaoppisten ruoskimiseksi riviin. Peukaloruuvi, vesikidutus, rautakorsetti, repiminen ja paloittelu, silmien kaivaminen ulos kuumilla raudoilla ja kidutus (raajojen repiminen hitaasti irti ruumiista venytyksen avulla) olivat vain joitakin keinoja, joita nämä aina rakastavat kristityt käyttivät levittääkseen rakkauden evankeliumiaan. Kun kommunistit tulivat ja käyttivät fyysistä kidutusta yhtenä valloitusvälineenä, heillä ei ollut juuri muuta keksittävää kuin se, mitä kristityt olivat jo käyttäneet ennen heitä. Ja tämä on odotuksenmukaista, sillä juutalainen pirullisuus oli se, joka suunnitteli kidutusvälineet molempia varten. Kirkko ei myöskään epäröinyt käyttää laajamittaista sodankäyntiä kokonaisten kansojen murskaamiseksi, jotka eivät alistuneet heidän uskonnolliseen sanelupolitiikkaansa. Itse asiassa 1500-, 1600- ja 1700-luvuilla sodan pääasialliset syyt olivat uskonnollisia erimielisyyksiä, joissa yksi uskonnollinen ryhmä pyrki pakottamaan uskomuksensa vastustajiinsa suurella sodankäynnillä ja teurastuksilla. Kommunistit ovat käyttäneet sekä psykologista että fyysistä terroria niin hiljattain, niin laajalle levinnyttä ja niin hyvin tunnettua, että meidän tuskin tarvitsee tarkastella sitä uudelleen tässä yhteydessä.

Pelkästään Venäjällä juutalainen kommunistihallinto käytti terroria mittakaavassa, jota ei ole ennen nähty historian aikakirjoissa. Juutalaiset teurastivat noin 20 000 000 Venäjän valkoisen rodun parasta osaa, nimittäin valkoisia venäläisiä, hävittääkseen heidät. Venäjällä nykyään tapahtuva terrori, tappaminen ja murhat uhmaavat keskiverto valkoisen ihmisen mielikuvitusta. Joka tapauksessa sekä kommunismi että kristinusko käyttävät ja ovat käyttäneet laajasti sekä psykologista että fyysistä terroria uhriensa alistamiseksi. Siinä missä kristityt olivat erinomaisia psykologisessa terrorissa, kommunistit ovat erinomaisia fyysisessä terrorissa. Mutta molemmissa tapauksissa juutalaiset olivat asiantuntijoita käyttämään mitä tahansa terrorin muotoa, joka parhaiten saavutti heidän päämääränsä. Sekä kommunismilla että kristinuskolla on kirja, jossa oletettavasti vahvistetaan heidän liikkeensä uskontunnustus. Kristinuskolla on juutalainen Raamattu, jonka juutalaiset ovat kirjoittaneet, enimmäkseen juutalaisista, juutalaisen rodun yhdistämiseksi ja valkoisen rodun tuhoamiseksi.

Kommunistien raamattu on Karl Marxin Das Kapital ja Kommunistinen manifesti, jonka Karl Marx kirjoitti yhdessä Friedrich Engelsin kanssa. Molemmat olivat juutalaisia. Molemmat näistä juutalaisista uskontunnustuksista, kommunismi ja kristinusko, ovat erittäin tuhoisia, ja kun niitä noudatetaan, ne repivät alas sen yhteiskunnan rakenteen, joka on joutunut niiden uhriksi. Kristinusko opettaa ihmisen pahuutta, että hän on kelvoton syntinen, että hän on syntynyt syntiin ja että hänen jokainen vaistonsa on paha. Kommunismi saarnaa, että yhteiskuntamme tuottava, luova osa, nimittäin "porvarit", kuten he heitä kutsuvat, on mätä ja paha, ja se on tuhottava. Voidaan turvallisesti sanoa, että mikä tahansa terve yhteiskunta, joka kääntyisi joko täydelliseen kristinuskoon ja noudattaisi kaikkia sen periaatteita, tai mikä tahansa yhteiskunta, joka harjoittaisi puhdasta kommunismia, tuhoaisi pian itsensä. Haluamme jälleen kerran painokkaasti huomauttaa, että toisin kuin nämä kosher-konservatiivit meille aina väittävät, kommunismi ei suinkaan ole sama asia kuin sosialismi tai kollektivismi. Jälkimmäiset ovat jokaisen terveen yhteiskunnan rakentavia peruselementtejä, mutta kommunismi on peittelemätön juutalainen orjatyöleiri. Koska olen käsitellyt tätä asiaa varsin yksityiskohtaisesti toisessa luvussa, emme käytä enempää tilaa tämän ajatuksen tarkasteluun tässä. Sekä kommunismi että kristinusko saarnaavat ihmisten tasa-arvoa. Kristinusko saarnaa, että olemme kaikki tasa-arvoisia Herran silmissä, kun taas kommunistit saarnaavat, että meidän kaikkien on tultava tasa-arvoisiksi kommunistisessa yhteiskunnassa. Jälkimmäiset väittävät, että ainoa syy siihen, miksi emme ole tasa-arvoisia, johtuu yksinomaan ympäristöstä, ja tämän pienen luonnon oikkuilun he aikovat korjata. Kun he ovat saaneet meidät kaikki käsiteltyä tasa-arvoisessa ympäristössä, he vakuuttavat meille, että he ovat tasoittaneet meidät kaikki tasolle, jossa olemme kaikki tasa-arvoisia.

Tämä tulee olemaan vain liiankin totta, sillä valkoinen rotu tasoitetaan niin alas, että he ovat kaikki samanarvoisia kuin kurjien orjien lauma, kun taas jokainen juutalainen on toisaalta kuningas. Sekä kommunismi että kristinusko eivät ainoastaan saarnaa yksilöiden tasa-arvoisuutta, vaan ne saarnaavat myös rotujen tasa-arvoisuutta, mikä on jälleen yksi ilkeä valhe, joka on heitetty luonnon kasvoihin. Molemmilla uskontunnustuksilla on hyvin hankala dogmi, joka on itsessään melko sumuinen ja hämmentävä, sanoakseni ristiriitainen. Molemmat ovat siis luoneet hierarkian, joka tulkitsee, mikä on päivän oikea dogmi, ja kaikkien on noudatettava linjaa tai kärsittävä vakiintuneen valtarakenteen seurauksista. Sekä kristinuskolla että kommunismilla on ollut skismansa. Kristinuskon tapauksessa eri mieltä olevia kannattajia kutsuttiin harhaoppisiksi, ja kommunismin tapauksessa virallisesta linjasta poikkeavia kutsutaan poikkeaviksi. Kristinuskon tapauksessa suuri skisma oli tietysti uskonpuhdistuksen aikana, kun protestanttinen osa kehittyi ja irtautui katolisesta kirkosta. Sen jälkeen se jatkoi jakautumistaan ja hajaantumistaan tuhanteen eri suuntaan siitä lähtien, kaikki valkoisen rodun vahingoksi ja tuhoksi. Ensimmäinen suuri hajaannus oli tietenkin, kun Bysantin valtakunta erosi Rooman tai läntisestä puoliskosta.

Kommunistien keskuudessa oli useita hajaannuksia, kuten menshevikit ja bolshevikit, ja useita muita hajaannuksia, ennen kuin kommunistit koskaan pääsivät valtaan. Kun he pääsivät valtaan, oli stalinistisia kommunisteja ja trotskilaisia kommunisteja, joista jälkimmäisiä ajettiin voimakkaasti takaa ja puhdistettiin riveistä. Nyt meillä on oletettavasti kommunistisen puolueen Mao-siipi, ja jonkin aikaa meillä oli Titon poikkeusliikkeen kannattajia ja niin edelleen. Joka tapauksessa kristinuskon ja kommunismin perusajatus on sama: sekavan ja mahdottoman dogmin päällä istuu tiukka ja voimakas hierarkia, joka sanelee ja tulkitsee, millainen sen seuraajien linjan on oltava, ja terrori, kuolema ja kosto ovat seurauksia niille, jotka uskaltavat ajatella itse. Ei ole lainkaan yllättävää, että näiden molempien juutalaisten uskontunnustusten arkkivihollinen on Adolf Hitler, koska hän uskalsi esittää terveen, luonnollisen yhteiskuntarakenteen, joka ilmentää niitä periaatteita, jotka ovat sopusoinnussa luonnonlakien ja valkoisen rodun säilyttämiseen tähtäävien terveiden vaistojen kanssa. Näin ollen juutalainen lehdistö, kommunistinen lehdistö ja kristinusko tuomitsevat kuorossa Adolf Hitlerin ja kertovat meille, miten kauhea, kauhea mies hän oli. Kaikki levittävät ja toistavat yhä uudelleen ja uudelleen samoja juutalaisia valheita Hitleristä, jotka juutalaiset ovat itse keksineet ja toimittaneet heidän mielisteleville kätyreilleen. Yhtäläisyydet näiden uskontunnustusten välillä jatkuvat ja jatkuvat. Molemmat saarnaavat nykyisen yhteiskunnan tuhoamista. Ne keskittyvät erityisesti koko yhteiskunnan luovempien ja tuottavampien osien tuhoamiseen ja alentamiseen. Molemmat tuomitsevat ja mustamaalaavat vakiintuneen yhteiskunnan paremmat osat ja iloitsevat ihmisten epäonnistumisista ja heikkouksista ja väittävät näin todistavansa kommunistis-kristillisen teoriansa oikeellisuuden.

Juutalaiset, jotka ovat kommunismin harjoittajia, kuvittelevat, että Yhdistyneiden Kansakuntien päämaja olisi vihdoin Israelissa ja erityisesti Jerusalemissa. Myös kristinusko puhuu jatkuvasti Siionista, Uudesta Jerusalemista, ja katsoo Jerusalemia Pyhänä maana, alkuperänään ja hengellisenä päämajanaan. Molemmat näistä juutalaisista uskontokunnista noudattavat johdonmukaisesti politiikkaa, joka on tuhoisaa valkoisen rodun hyvinvoinnille. Olen jo käsitellyt huomattavan yksityiskohtaisesti kristinuskon katastrofaalisia vaikutuksia suureen valkoiseen roomalaiseen sivilisaatioon. Olen myös aiemmin huomauttanut, että kommunistisen Venäjän juutalaiset tappoivat 20 000 000 parasta valkoista venäläistä. Molempien näiden uskontokuntien ohjelmat ja politiikat ulottuvat kuitenkin paljon pidemmälle kuin nämä kaksi historian suurta katastrofia, ja sen osoittaminen, miten katastrofaalisia vaikutuksia sekä kristinuskolla että kommunismilla on ollut valkoisen rodun kohtaloihin, vaatisi kokonaisen teoksen itsessään. Uskon, että olemme ripotelleet tähän kirjaan joukon sellaisia esimerkkejä, että niitä tuskin on tarpeen toistaa tässä uudelleen. Toinen samankaltaisuus, joka ilmenee näissä molemmissa juutalaisissa uskontunnustuksissa, on se, että molemmilla on parantumaton kyky esittää runsaasti sanahelinää, joka on äärimmäisen epämääräistä ja hämmentävää. Ei ainoastaan sanahelinää, vaan myös uskomattoman vähän sisältöä. Tämä on vanha juutalaisten temppu hämmentää ja hämmentää heidän vastustajiensa mieliä, ja heitä huijataan luulemaan, että kaikella tällä laajalla sanakokoelmalla on oltava jokin korkeampi merkitys, jota he eivät ymmärrä.

Tuhotakseen ja lyödäkseen vastustajan edelleen, molemmat uskontokunnat ovat kehittäneet korkealle taidon heittää vastustajiinsa ilkeitä laukaisu- ja vihasanoja. Kristityt kehittivät sellaisia vihan laukaisevia sanoja kuin ateisti, vääräuskoinen, harhaoppinen, luopio, jumalanpilkka, pakana, syntinen ja antikristus. Kommunistit ovat kehittäneet koko joukon samanlaisia laukaisusanoja, ja joitakin niistä ovat fasisti, natsi, rasisti, kiihkoilija, ennakkoluulo ja antisemitisti. Ilman, että kukaan todella pysähtyy analysoimaan, mitä kukin näistä sanoista tarkoittaa ja miksi niitä pitäisi pitää pahoina, nämä sanat on kehitetty niin korkealle, että ne ovat erittäin pahoja, että pelkästään kutsumalla näitä nimiä ei tarvitse oikeastaan keskustella asioista, vaan ne lyövät vastustajansa armotta alas ilman minkäänlaista keskustelua tai perusteluja. Jos kristinuskon ja kommunismin yhtäläisyydet tuntuvat melko silmiinpistäviltä, niiden rinnakkaiseen ideologiaan on erittäin hyvä syy. Se syy on tietenkin se, että juutalaiset valtarakenteet ovat keksineet molemmat yhteisen tavoitteenaan tuhota valkoinen rotu. Valitettavasti tähän asti molempien ideologiat ovat olleet tuhoisan tehokkaita. Tämän kirjan ja Luovuusliikkeen tarkoituksena on osittain kohdata tämä tuhoisa hyökkäys valkoisen rodun mieltä vastaan ja paljastaa nämä juutalaiset kaksoisideologiat siksi, mitä ne ovat. Lisäksi olen vakaasti vakuuttunut siitä, ja se on minun harkittu johtopäätökseni, että juutalaiset eivät olisi koskaan voineet tyrkyttää nykyaikaista kommunismia pitkään kärsineelle ihmiskunnalle, elleivät he olisi ensin pehmittäneet, horjuttaneet ja hämmentäneet valkoisen rodun älyä kristinuskon harhaanjohtavilla ansoilla. Siksi Luovuuden lisätavoitteena on auttaa oikaisemaan valkoisen rodun hämmentynyttä ajattelua niin, että he voivat ja haluavat karkottaa nämä molemmat juutalaisten kaksoiskärsimykset tämän planeetan kasvoilta.

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja raamattu

Pyhä raamattu: juutalaisen noituuden kirja osa

Kristillinen messu ja kuinka se sitoutuu juutalaiseen rituaalimurhaan

Mielenhallintaohjelmoiniti ja raamattu

Totuus raamatusta

"Vuosi nolla"

Juutalaisten pakottamat mikrosiruimplantit PDF
Yllä oleva artikkeli on erittäin vakava. Tämä on se, mitä vihollisrodun muukalaisilla harmailla on, mikrosiruimplantti, joka hallitsee heidän tunteitaan, ajatuksiaan ja kaikkea muuta. Artikkelissa on lukuisia linkkejä sekä otteita, jotka todistavat, että tämä on lähitulevaisuudessa koko maailmassa ja tapahtuu jo nyt. 

Saatanan kirjasto [ilmaiset pdf:t, äänitetyt saarnat ja tietoa]

 

TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN