Vuosi nolla


Seuraava artikkeli on hyvin paljastava kristinuskon todellisesta tarkoituksesta ja siitä, miten se liittyy suoraan juutalaiseen kommunismiin.

On tärkeää tietää, miten ”vuosi nollaa”, jota käytettiin kommunistien ottaessa haltuunsa maata, käytettiin myös ennen eKr:n ja jKr:n kanssa historiassa [juutalaiset ovat korruptoineet historiaa laajalti, jotta se olisi sopusoinnussa heidän agendansa kanssa ja edistäisi heidän agendaansa maailman orjuuttamisessa]. EKr tarkoittaa "ennen Kristusta" ja jKr tarkoittaa "jälkeen Kristuksen".

"Anno Domini" on keskiaikaista latinaa, joka on käännetty sanoilla "Herran vuonna" tai "Herramme vuonna". Toisinaan se esitetään täydellisemmin Anno Domini Nostri Iesu (tai Jesu) Christi ("Herramme Jeesuksen Kristuksen vuonna").

Fiktiivisen Nasaretilaisen oletettu syntymä oli "vuosi nolla".

"Nollavuoden ajatuksena on, että kaikki yhteiskunnan kulttuuri ja perinteet on tuhottava tai hylättävä kokonaan ja uusi vallankumouksellinen kulttuuri [huom. juutalainen kommunismi] on korvattava sen tilalle, aloittaen tyhjästä. Kaikkea kansakunnan tai kansan historiaa ennen Vuotta Nolla pidetään suurelta osin merkityksettömänä, koska se ihanteellisesti puhdistetaan ja korvataan alusta alkaen.

"Kambodžassa opettajat, taiteilijat ja älymystö valittiin ja teloitettiin erityisesti vuoden nollaan liittyvien puhdistusten aikana."

"Jotkut kutsuvat sitä marxismiksi - minä kutsun sitä juutalaisuudeksi."
(The American Bulletin, Rabbi S. Wise, 5. toukokuuta 1935)

"Kommunistien sielu on juutalaisuuden sielu. Tästä seuraa, että aivan kuten Venäjän vallankumouksessa kommunismin voitto oli juutalaisuuden voitto...."
(A Program for the Jews and Humanity, rabbi Harry Waton, s. 143-144)

Vuosi nolla oli kommunistisen Kambodžan oppi, jota kutsuttiin täydelliseksi kommunistiseksi vallankumoukseksi ja jota kansainväliset juutalaiset tukivat ja saattoivat valtaan kommunistisen Kiinan vahvan otteensa kautta:
https://josministries.prophpbb.com/topic2027.html

Se oli kirjaimellisesti kaiken sivilisaation pyyhkäisy pois, perheyksikön tuhoaminen, jotta se loppuisi ikuisesti, kaiken edistyksen, musiikin, rahan, sairaaloiden, oppimisen, kirjojen, lukemisen lakkauttaminen. Koulutetun luokan ja ammattiluokkien täydellinen tuhoaminen. Jopa ihmisten välinen rakkaus kielletään, ja ihmiset tapetaan orjaleireillä jopa siitä, että he hymyilevät toisilleen. Jopa sana uni kiellettiin. Ihmiset työskentelivät aamukolmelta kello 23:een illalla eväänään riisikulho, ja jos he eivät tehneet työtä tai eivät uupumuksesta työskennelleet tarpeeksi nopeasti, heidät tapettiin paikan päällä. Heidät pakotettiin asumaan latoihin, joissa ei ollut seiniä, eivätkä he saaneet puhua toisilleen. Heistä tehtiin eläimiä. Elämän tarkoitus oli tehdä työtä ja kuolla. Heidän koko kulttuurinsa hävitettiin ihmisten mukana ja korvattiin juutalaiskommunismin orjayhteiskunnalla.

Kommunistit veivät ja tuhosivat kaikki pääkaupungin suuren kirjaston kirjat, kaupungit tyhjennettiin ja kolmasosa väestöstä teurastettiin. Kaikki koulutetut ihmiset kidutettiin kuoliaaksi surullisenkuuluisissa vankiloissa poliittisesti "ali-ihmisiksi" julistettuina, heidän kuvansa otettiin pidätyksen yhteydessä ja kuvat heidän murhatuista ja kidutetuista ruumiistaan otettiin uudelleen tapon jälkeen. Kommunistiset pyövelit viiltävät heidän kurkkunsa auki ja silpovat ja viiltävät heidän ruumiinsa auki. Suurin osa kaupungeista tasoitettiin maan tasalle ja väestö marssitettiin todelliseen orwellilaiseen eläintarhaan. Kokonaisia perheitä teurastettiin. Naisia tapettiin jopa "liian kauniina olemisen" rikoksen vuoksi. Ihmisiä tapettiin, koska he osasivat lukea.

Vuosi nolla oli elämän loppu kommunistisessa Kambodžassa. Tämä oli juutalaiskommunismin täydellinen ja totaalinen toteutus. Juuri tämän näimme juutalaisen kristinuskon ja islamin ohjelmissa. Juutalaiskristillisyys aloitti myös kalenterin nollavuodesta jKr. Ja se teki kokonaisille yhteiskunnille saman, mitä kommunistit tekivät Kambodžalle. Kirjastot tuhottiin, henkiset ja siten koulutetut luokat teurastettiin ja kidutettiin, kaupungit tuhottiin, kaikki tieto tuhottiin, taide tuhottiin, musiikki kiellettiin, jopa kylpeminen kiellettiin "pakanallisena käytäntönä", ja lukutaidosta tehtiin kuolemanrangaistus kirkon toimesta. Kirkon komissaarit kehuskelivat pyyhkineensä pois koko sivilisaation ja kulttuurin. Ja sen tilalle tuli alkukommunismin orjayhteiskunta, jota johti puolue kirkon muodossa. Vuosi nolla.

Kuten Putinin kommunistinen neuvonantaja Alexander Dugin totesi haastattelussa:
https://www.counter-currents.com/2012/07/interview-with-alexander-dugin/

”Tämä sopii hyvin yhteen ortodoksisen kritiikin kanssa länsimaista kristinuskoa kohtaan. On helppo nähdä, että länsimaisen kristinuskon maallistuminen antaa meille liberalismin. Ortodoksisen uskonnon maallistuminen antaa meille kommunismin.”

Kommunismi on kristinuskon lopullinen täydellistäminen.

"Maailmanvallankumous, jonka tulemme kokemaan, on yksinomaan meidän asiamme ja se lepää meidän käsissämme. Tämä vallankumous kiristää juutalaisten ylivaltaa kaikkiin muihin kansoihin."
- Le Peuple Juif, 8. helmikuuta 1919.

"Vuosi Nollan taustalla on ajatus siitä, että kaikki yhteiskunnan kulttuuri ja perinteet on tuhottava tai hylättävä kokonaan ja uusi vallankumouksellinen kulttuuri [huom. juutalaiskommunismi] on korvattava sen tilalle, aloittaen tyhjästä. Kaikkea kansakunnan tai kansan historiaa ennen Vuotta Nolla pidetään suurelta osin merkityksettömänä, koska se ihanteellisesti puhdistetaan ja korvataan alusta alkaen.

"Kambodžassa opettajat, taiteilijat ja älymystö valittiin ja teloitettiin erityisesti vuoden nollaan liittyvien puhdistusten aikana."

Jos luulet sen olevan ohi, muista: Kommunismi on juutalainen messiaaninen liike, jonka ovat luoneet ja jota johtavat Siionin vanhimmat, kuten Rothschildit. He ovat yhä olemassa ja työskentelevät yhä muuttaakseen koko maailman Vuodeksi Nolla, juutalaisuuden lopulliseksi päämääräksi. Sionismi on juutalaisuutta: https://josministries.prophpbb.com/topic8274.html 

"Messiaan aikana juutalaiset hävittävät kaikki maan kansat."

Ote Longteine De Monteiron ja Katherine Neudstadtin kirjoittamasta "Elefanttipolun keittokirjasta" © 1998:
"Maa oli syvällä sisällissodassa Lon Nolin, joka oli syrjäyttänyt kuningas Norodom Sihanoukin vallankaappauksen jälkeen vuonna 1970, Yhdysvaltain tukeman hallituksen ja kommunististen kapinallisten vallankumouksellisten, Punaisten khmerien, välillä, joiden uskottiin olevan lähellä voittoa.

Kolme viikkoa aiemmin olin lentänyt Phnom Penhiin yrittäessäni taivutella Kenin perheenjäseniä ja omaa perhettäni tulemaan Taiwaniin (kuten vanhempani olivat tehneet aiemmin samana vuonna), jossa he voisivat odottaa sodan loppua turvassa. Ken oli jo menettänyt sukulaisiaan taisteluissa, ja pääkaupunkia tulitettiin kiivaasti koko sen ajan, kun olin siellä. Sain vain kolme veljenpoikaa ja yhden nuoremmista siskoistani lähtemään kanssani Phnom Penhistä. Äitini, joka oli palannut äitinsä luokse, oli liian vanha matkustamaan, eikä suostunut lähtemään.

Myöhemmin huhtikuun 17. päivän iltapäivällä kuuntelimme Kenin kanssa radiosta uutisen, jossa kerrottiin, että Kambodža oli kaatunut punaisten khmerien hallintaan ja että kapinallisjoukot olivat jo marssimassa Phnom Penhiin voittajina. Sitten tuli hiljaisuus. Kului päiviä, sitten viikkoja ja kuukausia, eikä mitään muuta virallista raporttia tai sanaa siitä, mitä oli tapahtumassa, kuului vain huhuja ja uskomattomia omakohtaisia kertomuksia ihmisiltä, jotka olivat jotenkin onnistuneet pakenemaan: tarinoita raa'asta julmuudesta ja väkivallasta, punakhmerien sanktioimista teloituksista ja satunnaisista murhista. Kuulimme miljoonien ihmisten välittömästä, massiivisesta evakuoinnista pääkaupungista yhden päivän aikana, mutta emme voineet uskoa sitä, emmekä voineet kuvitella, että tarinat pakkotyöleireille siirtämisestä eri puolille maaseutua - osa vallankumouksen suunnitelmaa palauttaa Kambodža täysin talonpoikaisyhteiskunnaksi - olisivat totta.

Ken yritti epätoivoisesti ottaa yhteyttä uuteen hallitukseen, saada uutisia perheistämme ja saada luvan palata kotiin, jossa hän toivoi voivansa tarjota diplomaattisia taitojaan. Kun vihdoin saimme virallista tietoa, se tuli CIA:lta ja kertoi meille, että vanhemman sisareni aviomiehen, Kambodžan laivaston päällikön, uskottiin kuolleen punaisten khmerien käsissä vallankaappauksen ensimmäisenä päivänä. Oletettiin, että myös muut sukulaiseni, jotka olivat samankaltaisissa hallituksen tehtävissä - mukaan lukien vanhin veljeni, joka oli ollut kauppaministeri - olivat kuolleet.

Yhtäkkiä kaikki mahdollisuudet palata Kambodžaan katosivat kokonaan, ja samaan aikaan Kenin työ Taiwanissa kävi yhä kestämättömämmäksi - miten hän voisi olla edustaja, jos ei ollut maata, jota edustaa? Kenille tämä merkitsi hänen uransa dramaattista ja ennenaikaista päättymistä. Perheelle se merkitsi sitä, että jouduimme maanpakoon.

Seuraavien kuukausien ja vuosien aikana löysimme lopulta turvapaikan Ranskasta ja päädyimme Béziersiin, pieneen espanjalaisvaikutteiseen kaupunkiin lounaassa, lähellä Välimerta, jossa perheeni eloonjääneet jäsenet kokoontuivat uudelleen. Kahta lankoani ja veljeäni pidettiin kuolleina, eikä äidistäni tai isoäidistäni, nuoremmasta siskostani tai kenenkään Kenin perheestä ollut edelleenkään kuulunut mitään. Heistä vain siskoni oli selvinnyt hengissä. Kun säästömme hupenivat ja kävi yksiselitteisesti selväksi, ettei Kenille olisi tulevaisuudessa tarjolla diplomaattisia tehtäviä, jouduimme taloudelliseen kriisiin."

"Kun khmeriyhteiskunta on viime vuosina hajonnut, monien kulttuuriaarteiden tavoin myös Kambodžan perinteisen keittiön hienoimmat herkut - niin yksinkertaiset kuin taidokkaatkin - ovat vaarassa kadota lopullisesti. Suurin osa ihmisistä, jotka välittivät ruoasta syvästi, on tapettu, paennut maasta tai kuollut vanhuuteen. Tässä vaiheessa en tietäisi, mistä aloittaa niiden vanhojen naisten etsimistä, jotka ennen vartioivat parhaiden currymausteiden salaisuuksia ja säilyttivät ne tulevien sukupolvien nautittavaksi. Oletan, että nämä naiset ovat kaikki poissa."

"VUOSI NOLLA: SISÄLLISSOTA"
"...huhtikuussa 1975 kommunistit ottivat lopulta vallan maassa. Pol Potin ja läheisten neuvonantajiensa kaaderin johdolla uusi vallankumoushallitus ryhtyi luomaan yhdessä yössä lähes marxilais-leniniläistä talonpoikaisyhteiskuntaa palauttamalla Kambodžan siihen, mitä he kutsuivat vuodeksi nolla: yhteiskunta, kuten eräs historioitsija luonnehti, jossa ei ollut 'rahaa, markkinoita, muodollista koulutusta, buddhalaisuutta, kirjoja, yksityisomaisuutta... eikä liikkumisvapautta' eikä - sanomattakin lienee selvää - ruokaa.

Tämän aikakauden, "tappokenttien" ajan, vaikutusta voidaan tuskin liioitella. Alle neljä vuotta myöhemmin, vuonna 1979, Vietnamin joukot ajoivat punaiset khmerit pois kostoksi hyökkäyksestä Vietnamiin, mutta heidän politiikkansa ja toimintatapansa olivat johtaneet yli miljoonan kambodžalaisen kuolemaan nälkään, ylityöhön, sairauksiin ja kidutukseen. Vuosikymmeniä myöhemmin maa kamppailee edelleen jälleenrakennuksen kanssa."

ERITTÄIN SUOSITELTAVAA! ELOKUVA:
The Killing Fields [1984]
https://www.imdb.com/title/tt0087553/?ref_=nv_sr_1
"Valokuvaaja jää loukkuun Kambodžaan tyranni Pol Potin verisen "Year Zero" -puhdistuskampanjan aikana, joka vaati kahden miljoonan "ei-toivotun" siviilin hengen." "Tähdet: Sam Waterston, Haing S. Ngor, John Malkovich"

___________________________________________________

1 https://en.wikipedia.org/wiki/Anno_Domini


Takaisin artikkeliin "Kristinusko, kommunismi juutalaiset ja raamattu"

Takaisin Kristinuskon paljastamiseen