Kristinusko paljastuu


Koska kristitty on syventynyt, uskonut ja elänyt valheessa kristinuskon edistyneissä vaiheissa hän omaksuu keinotekoisen ilmeen ja alkaa näyttää valheelliselta:
Hyvin tunnettu vaaleakasvoinen katse hymymaskilla. Valhe näkyy ulkonäössä.

Kristityt lakkaamatta väittävät, että "Paholainen johtaa harhaan" "Paholainen harhaanjohtaa..." Mitä he eivät näe on se, että kaikki mistä he paholaista syyttävät on heidän oman jumalansa tekoja, joka tunnetaan nimellä Jehova/Yahweh. 
Kaikki teot mitä kristityt syyttävät "paholaisen" tehneen ovat heidän oman jumalan tekosia. Tämä käy toteen Raamatullisissa teksteissä:
"Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras" 
"Ihmisvihaaja"
"Kun tuhat vuotta tulee täyteen, päästetään Saatana vankilastaan, ja se lähtee liikkeelle, kiertää maan neljä kolkkaa ja johtaa kansat harhaan. Se eksyttää niin Gogin kuin Magogin ja kokoaa kansat sotaan, ja joukkoja on kuin meren rannalla hiekkaa."

Ongelma on siinä, että harva ihminen TODELLA lukee Raamattua. Useimmat vain uskovat mitä heille kerrotaan kristinuskosta ja raamatusta. Harvat lukevat ja huomaavat mistä on kyse. Vielä harvempi pysähtyy miettimään tai edes kyseenalaistamaan, miksi Raamatussa on numeroita. Kaikki Raamatussa oleva on varastettua ja turmeltunutta, ja hengellinen tieto on poistettu. 

On todettu, että "Lopulta totuus tulee julki, ja monet haluavat liittyä mukaan viime hetkellä, mutta silloin on liian myöhäistä..."

Useimmilla ihmisillä on systemaattisen ohjelmoinnin ja aivopesun vuoksi vääränlainen usko, he tekevät, mitä heille sanotaan, eivätkä kyseenalaista. Ymmärtääkseen täysin ja todistaakseen, että kristinusko on huijaus, on oltava henkilökohtaista kokemusta mielen ja sielun voimista ja tehtävä vuosia kestävää intensiivistä tutkimusta. Tämä kaikki on keskivertoihmisen ulottumattomissa. Kaikissa huijauksissa on oltava yksi hyvin tärkeä tekijä, jotta ne onnistuisivat, UHRIN USKO. Kristinuskon huijauksen laajuus on järjetön. Se, mitä tällä sivustolla on, on niin sanotusti vain jäävuoren huippu. Lisäämme pian lisää artikkeleita. 

Koskien Joukkomielen Voimia:
"Yhteisten ajatusten voima monella ihmisellä on aina paljon suurempi kuin heidän yksittäisten ajatusten summa: se on paljon tarkemmin edustettuna heidän tuloksistaan"
- The Astral Body and Other Phenomena, Lieut. Colonel Arthur E. Powell © 1927

Vanha testamentti

Uusi testamentti ja kristinusko

"Jeesus" ja yhteys juutalaiseen messiaaseen

Toora ja elävä veriuhri

Jeesus-ajatusmuto

Jehova: "Murhaaja ja valehtelija alusta asti"

Totuus "Jeesus Kristuksesta"

YHVH: Totuusta "Yawehista", "Jehovasta":
Kristinuskon naamion riisuminen


Jehova ja IHMISVERIUHRIT

Kristillinen messu/jumalanpalvelus: ihmisuhrin simulaatio

Pyhä Raamattu: juutalaisen noituuden kirja:
11.9 tragedian paljastus [Totuus on numeroissa]


TODISTEET: Raamattu on juutalaista noituutta

Juutalaiset ottavat Jumalan aseman

Mielenhallintaohjelmointi ja Raamattu

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja raamattu

Kommunismin kristityt juuret

KOMMUNISMI PALJASTUU: KRISTINUSKON KAKSONEN JA TODELLINEN PÄÄMÄÄRÄ

Totuus raamatusta

"Riivauksen" naamion riisuminen

Illuminatin illuminaatio

Totuus "Uudesta maailmanjärjestyksestä"

Juutalaisen tunnustukset

Kristinuskon juutalainen alkuperä ja luominen

Totuus Kristillisestä Hyväntekeväisyydestä:
Miljardeja verovapaata rahaa ohjataan kommunismin edistämiseen


Uusi maailmanjärjestys ja kristityt kirkot

Murhaajia, varkaita ja valehtelijoita:
Kristinuskolla ei ole mitään omaa


Varastettu vuosi

Miksi kristinusko tukahduttaa ihmisen seksuaalisuutta ja hyökkää sitä vastaan

Inkvisitio:
Kristillisen kidutuksen, massamurhan ja ihmiselämän tuhon historia


Kristinuskon todellinen tarkoitus paljastuu

Raamattu: juutalainen salaliitto ja huijaus ei-juutalaisille

Juutalais-kristillisen raamatun piiloviesti: juutalainen ylivalta ei-juutalaisiin

Hengellinen korruptio paljastuu:
hengellinen alkemia ja raamattu - todiste, että Saatana on Luojajumalamme


Kaikkialla läsnäoleva Nasaretilainen

Jeesus: kaikista pahin syntinen:
Useat raamatulliset sitaatit osoittavat,
että Jeesus varasti, valehteli ja kannatti MURHAAMISTA!


"Jesuiittaveljestö" eli Jesuiitat ovat vain järjestäytyneitä rikollisia ja salamurhaajia

Kymmenen käskyä:
raamatulliset todisteet siitä miten Jehova murhasi,
varasti ja ahnehti loputtomasti ["Murhaaja ja valehtelija alusta asti"]


Enkelit: ruma totuus vihollismuukalaisista

Kuinka Jehovan todistajat ovat julkisesti ennustaneet maailmanloppua viimeiset 100 vuotta

Kopio katolisen ripin alkeiskirjasta:
Tämä paljastaa kristityn "Jumalan" vihan kaikkea ihmiselle luonnolista kohtaan


Kristinusko paljastuu Mp3-äänitiedostot

Auta totuuden levittämisessä: Lataa, jaa, tulosta ja/tai levitä ilmaista PDF-kopiota tästä sivusta

Seuraavat artikkelit todistavat kuinka kaikki kristinuskossa ja raamatussa on VARASTETTU muista uskonnoista jotka olivat peräisin ajalta ennen sitä ympäri maailmaa: hindulaisuus, šintolaisuus, buddhalaisuus, ja jopa sikhiläisyys ja monia muita Kaukoidästä. Kristinusko on työkalu henkisyyden ja okkultistisen tiedon poistamiseksi kansoilta jolloin tämä voima voidaan pitää harvojen hallussa mahdollistaen massojen manipulaation sekä orjuutuksen. Kristinuskolla ei ole mitään omaa.

Ymmärtääkseen raamatun todella ja nähdäkseen totuuden henkilön täytyy olla erittäin hyvin oppinut okkultismissa. Joukkomieli on erittäin voimakas. Kun henkilö opiskelee tarpeeksi pitkään ja saavuttaa edistynyttä tietoa okkultismissa totuus on kerta kaikkiaan shokeerava. Juutalaiskristittyjen raamattu kokonaisuudessaan on huijaus katastrofaalisissa mittasuhteissa erittäin selvällä tavoitteella käyttäen alitajuisia keinoja sekä uskovaisten psyykkisen energian kanavointia.

Milloin tahansa kun kristinusko ja sen joukot ottivat alueen tai valtion haltuun muinaiset henkiset tekstit sekä arkistot poistettiin ja/tai tuhottiin ja he joilla oli henkistä tietoa massamurhattiin inkvisition toimesta. Tämä poisti kierrosta sen tiedon jolla hallitsijat hallitsivat sekä vielä hallitsevat tietämättömiä massoja käyttäen henkisiä/okkultistisia voimia. Raamattu on yksi voimakkaimmista alitajuisista työkaluista joita valitut harvat käyttävät orjuuttamaan massoja. Useimmat ihmiset ovat tietämättömiä tästä koska heiltä puuttuu tieto koskien okkultismia, ajatuksen voimista sekä psyykkisestä energiasta. Voimat Jotka Ovat (käänt.huom: The Powers that Be) työskentelevät vahvistakseen ajatusta okkultismin, ajatuksen sekä hengen voimien olevan hölynpölyä tai pelkkää roskapuhetta. Vatikaani jahtasi ja murhasi ne, joilla oli hengellistä tietoa ja/tai voimia. Vatikaani on ollut vahtikoiraorganisaatio, joka on varmistanut, että kaikki hengellinen tieto on pidetty tiukasti valvonnassa ja poissa kansalta. 

Muinaisten arkistojen tuhoamisella mahdollistettiin vaihtoehtoinen keksitty "historia" joka kirjoitettiin irroittamaan ihmiskunta sen todellisesta lähteestä. Menneisyyden hallitseminen on tärkeää, koska kun sitä manipuloi se vaikuttaa miten ihmiset näkevät nykyisyyden sekä tulevaisuuden. 

Raamattu kokonaisuudessaan on erittäin voimakas alitajuinen työkalu täynnä okkultistisia numeroita, viestejä, vertauskuvia sekä varastettua materiaalia joka on korruptoitunutta muinaisista uskonnoista. Lisäksi, kyseinen kirja on täynnä psyykkistä energiaa ja voimaa pelon aiheuttamiseksi ja tehden siitä uskottavan. Kun silmät ovat avautuneet ja omaa tarvittavan tiedon, "loitsu" ei ole enää tehokas. Koko taustalla oleva teema juutalaiskristityn raamatussa on kuvitteellisen juutalaisen historian perustaminen joukkomieleen. Mitä joukkomieli uskoo on sillä voima ja energia toteuttaa sillä ajatukset ovat energiaa. 


On olemassa ilmatiiviitä arkistoja Vatikaanin kirjastossa jotka sisältävät tuhansittain muinaisia esoteerisia kirjoja ympäri maailmaa jotka ovat varastettu ja kerätty vuosien mittaan ja pidetty poissa julkisesta levityksestä. Katolinen kirkko, joka on kristinuskon juuri, on hallittu salaisen yhteisön toimesta joka on väärinkäyttänyt okkultistista voimaa orjuuttaakseen massoja. Lopputavoite on täydellinen ihmiskunnan orjuutus, jota he ovat työstäneet säälimättömästi sekä häikäilemättömästi. 

Kaikki tämä on suoraan vaikuttanut meihin kaikkiin. Ihmiskunta on kärsinyt turhaan koska tämä tieto on kielletty. Ihmisiä on pakotettu vuosisatojen ajan maksamaan oman tuomionsa miljardien ja miljardien dollarien arvosta pitääkseen tämän valheen kukoistavana ja jatkuvan vahvana. Tämän julman huijauksen selvityminen sekä menestys vaatii vain yhden asian - TIEDON PUUTTEEN! 

Vastoin kuin useimmat ihmiset ovat indoktrinoitu Juutalaisuudesta, Kristinuskosta ja Islamista nämä ovat verrattain uusia uskontoja. Ihmiskunnan historia menee kymmeniä tuhansia vuosia taaksepäin. Nämä kolme ovat työskennelleet säälimättömästi pitääkseen meidät erillään henkisyydestä sekä okkultismista ja käyttämästä tätä voimaa, joka meillä kaikilla on. 

Nämä niinkutsutut "uskonnot" ovat rakennettu murhien, kidutuksen, sekä valheiden varaan ja ainoa tapa miten tämän kokoluokan valhe voi selvitä on luoda lisää valheita sekä tuhota ihmisiä jotka tietävät totuuden. Kristinusko ei ole yhtään enempää kuin ohjelma. Siinä ei ole mitään uskonnollista tai henkistä. Miljoonat ihmiset kärsivät masennuksesta, toivottomuudesta ja hämmennyksestä liittyen elämään. Sielu tarvitsee valoa ja erittäin harvat tietävät tämän tai aktiivisesti harjoittavat voimameditaatiota joka kirjaimellisesti "pelastaa" heidän sielunsa. Johtuen tiedonpuutteesta ja tietämättömyydestä liittyen okkultismiin, ihmiskunta kokonaisuudessa on voimakkaan okkultistisen loitsun vaikutuksen alainen ja on indoktrinoitu olemaan kysymättä liittyen näitä asioita näiden kolmen niinsanotun "uskonnon" toimesta. Tätä on vahvistettu vuosisatojen ajan kristittyjen toimesta jotka ovat hämätty syöttämään heidän psyykkistä energiaa ja sielujaan kanavoimaan tämän valheen jatkumiseksi, joka lopulta hyödyttää vain valittuja harvoja. 

Kaikki teot mitä kristityt syyttävät "paholaisen" tehneen ovat heidän oman jumalan tekoja. 
"Murhaaja ja valehtelija alusta asti" 
"Ihmisvihaaja" 
"Hän johtaa harhaan kaikki kansat" 


Klikkaa kuvaa ylhäälläKlikkaa kuvaa ylhäällä 

 

Linkit:

SKEPTICS ANNOTATED BIBLE

 

© Copyright 2005, 2013, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457