Totuus Raamatusta

Tämä näyttää olevan yksi viimeisistä vaiheista kristinuskon paljastamisessa. Tämä äänitetty saarna on tärkeä kaikille, jotka haluavat tietää totuuden:
The Holy Bible: A Book of Jewish Witchcraft.mp3

Ellemme ryhdy vakaviin toimiin työskentelemällä hellittämättä kristinuskon tuhoamiseksi ja ajattelevien, älykkäiden ihmisten varoittamiseksi, tulevaisuus on hyvin synkkä. Kirjoitin tämän saarnan jonkin aikaa sitten ja kaikkien täällä tulisi lukea se: 
Pyhä Raamattu: Juutalaisen Noituuden Kirja

Monivuotisen tutkimukseni ja opiskeluni aikana olen havainnut, että Raamattu ei ole niin sanottu "Jumalan sana", vaan se on ihmisen tekemä noituuden kirja, siksi kaikki siinä olevat numerot. Valtaa pitävät juutalaiset käyttävät tätä vapaasti orjuuttaakseen maailman. Juutalaisten rituaalimurha liittyy alitajuisesti kristilliseen messuun/palvelukseen, jossa nasaretilainen on lapsiuhri; "syö minut ja juo minut" "tämä on Kristuksen ruumis...". Tämä juutalaisen poika, jonka isä uhrasi... eli murhasi. Lisäksi koko messu/jumalanpalvelus keskittyy juutalaisiin, Israeliin ja heidän kuvitteelliseen historiaansa, mikä lisää alitajuisen siteen. Uskovat ovat hyvin voimakkaan lumouksen alla. 
2000 Vuotta Juutalaista Rituaalimurhaa

Raamattu on lähes jokaisessa kodissa ympäri maailmaa, ja ei-kristillisissä maissa sen kaksonen, Koraani, on sama. Tämä ei eroa 20,00 dollarin setelistä ja 911-tapahtumasta, sillä 20,00 dollarin seteli on yleisin Yhdysvalloissa käsiteltävä valuutta. Raamattua tyrkytetään, sitä on hotelleissa, sairaaloissa, vanhainkodeissa ja sitä on lähes kaikkialla. Se luo voimakkaan alitajuisen siteen juutalaisen noituuden toimintaan. Monet uskovat eivät ole koskaan lukeneet Raamattua, vaan luottavat turmeltuneiden saarnaajiensa tulkintoihin ja kaksinumeroisen ÄO:n omaavien idioottien höpinöihin, jotka väittävät, että tämä on "hyvä kirja", ja uskovat, että kristinusko auttaa köyhiä ja hädänalaisia eikä ole muuta kuin hyväntekeväisyyttä, rauhaa ja rakkautta edistävä liike. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta.

Tämä, kuten kommunismi itsekin, on jälleen yksi juutalainen valhe; jälleen yksi juutalainen "veljeyden" ohjelma, joka pettää uskovia valheilla saadakseen heidät ansaan. Kuten juutalaisessa kommunismissa, älykkyys ja itsenäinen ajattelu on kovasti lannistettu. Henkisesti jälkeenjääneet ovat pyhiä ja kunnioitettuja kristinuskossa, ja kommunismin kanssa kristinuskon ohjelma [juutalaiskommunismi on kristinuskon korkeampi taso] menee askeleen pidemmälle ja murhaa joukkomurhaa älykköjä niin sanotuissa "puhdistuksissa". "Älymystö" on yksi ensimmäisistä ihmisryhmistä, jotka tuhotaan aina, kun juutalaiskommunismi ottaa väkisin haltuunsa jonkin maan tai alueen.

Näiden juutalaisten ohjelmien menestys on ollut riippuvainen henkisen tiedon tuhoamisesta ja poistamisesta pakanakansalta. Juutalaiskommunismi vie tietysti kaiken vielä askeleen pidemmälle, sillä suurin osa tiedosta poistetaan järjestelmällisesti, ei vain mikä tahansa hengellinen tieto, vaan tieto yleensä, ja se korvataan juutalaiskommunistisella propagandalla. Kommunismi jatkaa siitä, mihin kristinusko jäi. Kuten kristillinen messu/jumalanpalvelus, jossa seurakunta aivopestään väkisin [ihmiset ovat kyllästyneitä ja heidän mielensä on avoin suggestioille tai he ovat torkahtamassa ja hyvin vastaanottavaisia suggestioille ja indoktrinaatiolle]. Taktiikka on sama juutalaisessa kommunismissa, ja jokainen hölmö, joka uskoo kommunismin olevan liberaalia, tarvitsee vakavan tarkastuksen todellisuuteen. Juutalaiskommunismi on todellisuudessa Vanhan testamentin lakien ja niin sanotun "moraalin" mukaista elämää tiukimmassa mielessä.

Kristinusko, kuten sen juutalainen juurikin, luo ongelman ja sitten sillä on oma ratkaisunsa. Ihmiset indoktrinoidaan siihen, että köyhyys on hyve, ja aineellisten asioiden omistamista lannistetaan. Tämä puolestaan luo köyhyyttä alitajunnan tasolla, joka ilmenee todellisuudessa. Mieli ja sielu ohjelmoidaan köyhyyteen. Sitten... kristinusko tulee apuun, ja se näyttäytyy vähemmän älykkäille ihmisille sankarina ja ihmiskunnan pelastajana. Lisäksi Raamattu on täynnä tuhoisia itsemurhaoppeja ja elämänohjeita. Kristinusko luo ongelman ja tuo sitten ratkaisun, joka lopulta kadottaa meidät kaikki. He työskentelevät tämän kanssa joka kulmasta, ja ne, jotka ovat vahvasti uskovia, kytkeytyvät tähän energiaan ja ylläpitävät tätä häijyä ohjelmaa monin tavoin. Syntyvyyden valvonta ja siihen liittyvät asiat, erityisesti siellä, missä niitä tarvitaan, kuten kolmannen maailman maissa, ovat erittäin haluttomia. Tämä pitää köyhyyden valloillaan, ja kristityt lähetyssaarnaajat ja niihin liittyvät hengelliset rikolliset ovat apuna. Tällainen asia huijaa kansaa joka kerta. Useimmat, jotka ovat liian laiskoja lukemaan Raamattua tai tekemään tarvittavia tutkimuksia, uskovat mitä heille kerrotaan, siitä että Raamattu on "Jumalan kirja" ja että kristinusko on rauhaa edistävä, hyväntekeväisyyttä harjoittava instituutio. Harvat ovat myös tietoisia siitä, että lähes jokainen sota on joko suoraan tai epäsuorasti kristinuskon alulle panema, eivätkä he ole tietoisia siitä, että kristinusko ja sen kaksoisveljeskunta islam ovat perustaneet ihmiskunnan kaikkien aikojen hirvittävimmät joukkomurhat ja kidutukset. Inkvisitio on täydessä voimissaan juutalaisen kommunismin käynnistämänä.

Palatakseni noituuteen. Paljastaakseen Raamatun siksi, mitä se on, on uskallettava mennä tuntemattomaan "okkultismiin", josta Raamatussa on lukuisia uhkauksia ja varoituksia. Siihen liittyen on myös kirouksia. Sisälle mentäessä ne, joilla on vähemmän rohkeutta, pelästyvät helposti ja perääntyvät. Niillä meistä, jotka ovat menneet hyvin syvälle okkultismiin, henkisyyteen ja mielen ja sielun voimiin ... numeroihin, planeettoihin ja vastaaviin, on tarpeeksi tietoa nähdäksemme Raamatun sellaisena kuin se todella on. Teillä on oltava kokemusta ja tietoa.

Kaikki nuo Raamatun "profetiat" ovat myös ihmisen tekemiä. Kyllä, tämä on totta. Jälleen kerran ne, joilla on vähemmän älykkyyttä, kuten kristityt uskovaiset ja heidän saarnaajansa, harhautetaan uskomaan, että nämä ovat "Jumalan tekoja". No, totuus on, että tällaiset asiat voivat saada aikaan myös tietävät ihmiset; ihmiset, jotka ovat hyvin perehtyneitä siihen, miten okkulttista voimaa käytetään. Raamattu ei ole mikään "Jumalan kirja". Sen tosiasian, että se on täynnä numeroita, pitäisi herättää hälytys monissa, mutta surullinen totuus on, että useimmat ovat tästä tietämättömiä. Noituus käyttää numeroita.

Lilith johdatti minut kirjaan käytetyn tavaran kaupassa: Eye to Eye: Facing the Consequences of Dividing Israel by William R. Koenig. Idioottimaisella kirjoittajalla, joka on Yhdysvaltain senaattori, ei ole tarpeeksi älyä nähdä omien kirjoitustensa läpi kirjassa. Lauseet kuten "koska Raamattu sanoo niin" ja muut vastaavat paljastavat tämän petetyn uskovaisen törkeän tyhmyyden. On ilmeistä, ettei hän pysty ajattelemaan itse, MUTTA hänen tutkimuksensa on erinomaista, sillä se tarjoaa yhteenvedon tapahtumista, jotka korreloivat Raamatun jakeiden kanssa.

Nyt, aina kun on asioita, jotka liittyvät Israeliin ja ennen rosvojen rikollisvaltion ilmentymistä; kaikki asiat, jotka liittyvät juutalaisiin, katastrofit seuraisivat pian. Tämä ei ole mikään "Jumalan teko". Nämä ovat kirouksia, jotka juutalaiset ovat vuosisatojen ajan luoneet juutalaisten rituaalimurhien ja siihen liittyvien asioiden kautta. Uskovien energiat ja se tosiasia, että Raamattu on kaikkialla läsnä kuin valuutta, vahvistavat näitä kirouksia ja tarjoavat voimakkaan energiaisännän.

Niille teistä, jotka eivät tunne Kuningas Tutankhamonin kaivauksia, ottakaa aikaa ja tutustukaa siihen. Haudan avaaminen Egyptissä vuonna 1922 vapautti voimakkaita kirouksia. Nämä kiroukset olivat myös ihmisen tekemiä. Muinainen Egypti oli erittäin hengellinen. Nämä kiroukset panivat liikkeelle pakanat, mutta samat periaatteet pätevät... noituuden käyttö. Jos hengellinen tieto poistetaan kansalta ja vastineeksi kansalle syötetään väkisin valheita, niistä, joilla on tämä tieto ja valta, tulee jumalia.

Aina kun Israelin kanssa on ongelmia, Yhdysvallat tai mikä tahansa muu maa, joka on osallisena, maksaa hinnan luonnonkatastrofeilla ja muilla katastrofeilla, ihmishenkien menetyksillä ja tuholla, joiden tappiot ovat yhteensä miljardeja. Tämä ei ole mikään "Jumalan teko", se on seurausta vuosisatoja vanhoista ihmisen tekemistä kirouksista, jotka huippujuutalaiset ovat panneet täytäntöön juutalaisten rituaalimurhien kautta ja sen alitajuisen tuen kautta kristilliselle massalle, joka keskittyy juutalaisiin uhratun nasaretilaisen teemalla, joka on lapsiuhri, koska tämä on oletettu "Jumalan poika".

Kuten minkä tahansa kirouksen kohdalla, kaikki nämä voidaan kääntää suoraan takaisin lähettäjiin. Saatanan Ilolla on ollut monia ryhmätyöskentelyjä vuosien varrella. Voimakkaiden saatanallisten maagien käsissä Saatanan johdolla voimme voittaa kaiken tämän. Jos tätä ei tehdä, tulevaisuus on tuhoon tuomittu. Tieto on myös hyvin tärkeä avain, sillä mitä enemmän ihmisiä herää totuuteen kristillisten ja muslimien ohjelmista, sitä enemmän se toimii loitsun murtamisessa. Nämä ohjelmat eivät ole mitään muuta kuin voimakkaita loitsuja, jotka naamioituvat "Jumalan sanaksi" ja pitävät ihmiskunnan kahleissa. Juutalaiselle ja nasaretilaiselle osoitettu orjallinen palvonta siirretään sitten aivan pahimpiin rikollisiin, kuten Josef Staliniin, Kim Il Sungiin, Mao Tse-Tungiin ja muuhun niihin liittyvään kommunistiseen saastaan, jotka ovat murhanneet ja kiduttaneet kymmeniä miljoonia viattomia ihmisiä. Tämän vuoksi Saatana varoittaa meitä Al- Jilwassa palvomasta: "Yhdelläkään jumalalla ei ole oikeutta puuttua asioihini, ja olen tehnyt pakottavaksi säännöksi, että jokaisen on pidättäydyttävä kaikkien jumalien palvomisesta."

Saatana ei vaadi orjallista palvomista ja varoittaa tällaisesta, koska se asettaa kansan orjuutettavaksi ja tuhottavaksi. Saatana edustaa kapinaa, yksilöllisyyttä ja vapautta ja ennen kaikkea ihmiskunnan edistämistä.

Yhdysvallat on joutunut kommunismin kohteeksi. Ylipappi Micama Gmicalzoma on tehnyt saarnoistani YouTube-videoita:
Exposing Christianity YouTube

Harhaiset kristityt ja muslimit syyttävät kaikesta Saatanaa. Heillä ei ole tarpeeksi älykkyyttä tai tietoa nähdäkseen, että kaikki on heidän omasta niin kutsutusta "Jumalastaan", joka oli murhaaja ja valehtelija alusta alkaen ja joka on riippuvainen ihmisuhreista. Tämä on todellisuudessa juutalainen kansa. Jälleen kerran, kuten olen todennut monta kertaa aikaisemmin, Raamatussa ei ole mitään hengellistä, eikä siinä ole mitään, mikä edistäisi ihmiskuntaa millään tavalla; ainoastaan pitää kaikki orjuutettuina ja kirottuna. Vanha testamentti, joka on täynnä kansanmurhia, lapsenmurhia, joukkomurhia, kidutusta, ryöstelyä ja ryöstämistä, sotia ja pakanoiden orjuuttamista, on järjestelmä. Juutalaiskommunismi käyttää sitä aina, kun se valtaa jonkin kansakunnan tai alueen. Ennen varsinaista kommunismia katolinen kirkko ja sen inkvisitio toimivat täsmälleen samoin menetelmin. Tämän murhanhimoisen instituution alaisuudessa, kuten juutalaiskommunismissakin, kaikki tieto poistettiin kansalta, mistä johtuu termi "pimeä keskiaika", ja se korvattiin pakollisella kirkon propagandalla, kuten kommunismin aivopesussa. Uusi testamentti ja nasareenin kommunistiset opetukset ovat täynnä itsemurhaa aiheuttavia neuvoja, kuten leikkaa kätesi irti, revi silmäsi ulos, käännä toinen poski, kulje ylimääräinen maili, siunaa niitä, jotka kiroavat sinua, ole sokeasti uskovainen ja muita häijyjä opetuksia, joilla tuhotaan ihmiskunta; ne valmistavat tietämätöntä väestöä hyväksymään helposti kommunismin. Ja mitä tulee "siunaamaan niitä, jotka kiroavat teitä", Raamattu on hyvin suora juutalaisten ja Israelin siunaamisen suhteen.

Joku idiootti saarnaaja teki youtube-videon uudesta 100 dollarin setelistä ja siitä, kuinka tällä kertaa se on paljon pahempi kuin 20 dollarin seteli katastrofin aikaansaamisessa. Tietenkin tämä idiootti syyttää tästä Saatanaa äärimmäisestä typeryydestään. Kristinuskon tyhmyyden ja idiotismin taso on vähintäänkin häkellyttävä. Saatana on yrittänyt päästä niiden luo, joilla on tarpeeksi järkeä nähdä tämän kaiken läpi. Saatana on ihmiskunnan vapauttaja. Saatana edustaa kapinaa. Ellei kristinuskoa ja sen kaksosia, kommunismia ja islamia, tuhota kokonaan, kenelläkään meistä ei ole tulevaisuutta. 

Kristinusko ja kommunismi: juutalaiset kaksoset

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja raamattu

Pyhä raamattu: juutalaisen noituuden kirja

Kristillinen messu ja kuinka se sitoutuu juutalaiseen rituaalimurhaan

Mielenhallintaohjelmointi ja raamattu

"Vuosi nolla"

Juutalaisten pakottamat mikrosiruimplantit PDF
Yllä oleva artikkeli on erittäin vakava. Tämä on se, mitä vihollisrodun muukalaisilla harmailla on, mikrosiruimplantti, joka hallitsee heidän tunteitaan, ajatuksiaan ja kaikkea muuta. Artikkelissa on lukuisia linkkejä sekä otteita, jotka todistavat, että tämä on lähitulevaisuudessa koko maailmassa ja tapahtuu jo nyt.

Saatanan kirjasto [ilmaiset pdf:t, äänitety saarnat ja tietoa]

TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN