Pyhä Raamattu: Juutalaisen Noituuden Kirja


Raamatussa ei ole mitään "pyhää" eikä mitään hengellistä edistystä tai ihmiskunnan parantamista varten. Katso numerot, kirjat, pyhät kirjoitukset ja sisältö ja näet sen mihin se todellisuudessa on tarkoitettu. Se on kirja juutalaisesta noituudesta, jota he käyttävät vapaasti yläpuolella, edistääkseen agendaansa ja orjuuttaakseen massoja. Tämän artikkelin tarkoitus on selittää arkitermein yksinkertaisesti siitä miten he tekevät tämän. Juutalaiset ovat muukalaisrotu kaikissa roduissa. Kukaan ei sano "Olen neljäsosa katolinen" tai "puoliksi luterilainen" tai "osa Jehovan todistajaa" tai että "perheessä on jonkin verran presbiterilaista verta", mutta voi olla puoliksi juutalainen, neljännes juutalainen jne. Juutalainen on edelleen juutalainen riippumatta siitä, harjoittako hän vai noudattaako sitä "uskontoa".

Niille teistä, joille hengellisyys ja mielen toiminta, joka tunnetaan nimellä "noituus" ovat tuntemattomia aion selittää tämän, jotta voitte ymmärtää miten tämä toimii. Katso ympärillesi; kaikki mitä näet, tietokoneesi näyttö, tuoli, sänky, huonekalut, ulkona olevat autot, rakennukset, ikkunat... kaikki, mitä näet, oli kerran jonkun idea, ennen kuin se toteutui fyysisessä muodossa todellisuudessa. Nyt haluan lisätä että joissakin tapauksissa, kuten tieteen kanssa, esimerkiksi myrskyt ilmenevät itsestään; kuuma kostea ilma törmää esimerkiksi kylmään, kuivaan ilmaan, mutta suurin osa kaikesta täällä oli joskus jonkun idea. 

Suurin osa teistä tuntee kartionmuotoiset hatut, joita klassiset velhot käyttävät. Näihin on usein piirretty tähtiä ja vastaavia. Kartion symbolinen merkitys on energia, joka kulkee pään yläosaan. Tätä symboloivat myös egyptiläiset pyramidit. Energiaa tarvitaan idean toteuttamiseksi todellisuudessa. Energia on myös kuin vesi siinä mielessä, että se ottaa helpoimman reitin, ellei sitä ohjata perusteellisesti. Tietoinen noituus tarvitsee energiaa ja keskittynyttä mieltä. Mitä tärkeämpää työ on sitä enemmän se voi vaatia suunnittelua ennen sen tekemistä. Suunnittelulla tarkoitan päivämäärää, jolloin planeetat tukevat toimintaa [siksi tähtiä kartionmuotoisissa hatuissa] sekä ajoitusta ja tietoa. Mitä enemmän voimia työskentelee sopusoinnussa loitsun tukemiseksi, sitä parempi, etenkin numerot, koska elämä koostuu luvuista... ajasta.

Työskentely on aivojen oikean puolen (feminiini) voimistama. Tämä aivojen puoli hallitsee alitajunnan mieltä ja on myös aivojen passiivinen puoli. Aivojen vasen puoli on miespuolinen, looginen puoli, joka ohjaa työskentelyä. Mitä enemmän energiaa kohdistetaan työhön, sitä todennäköisemmin se ilmenee todellisuudessa. Pienet asiat eivät vaadi valtavia määriä energiaa, mutta maailman hallinta ja se, mitä paljastan myöhemmin tässä artikkelissa, edellyttävät kuitenkin alitajunnan [aivojen naispuolinen puoli] joukkomielen osallistumista. Väestö ei ole tietoinen tästä. Tästä syystä Raamattu on melkein jokaisessa kodissa, koska se toimii alitajuntaan kuuluvana vastaanottimena ja sillä on alitajunnan voima, yhteys lukuihin, jakeisiin ja kun otetaan huomioon vuosisatojen massiivinen määrä psyykkistä energiaa, jota siihen kaadetaan uskovilta, sillä on paljon voimaa. Uskovaiset alitajuisesti sitoutuvat energiaan ja useimmat tietävät, heitä voidaan hallita tällä tavalla. Tämä on vain lyhyt yhteenveto mielen ja sielun voimien toiminnasta. Saat lisätietoja tutkimalla alitajunnan mieltä, varsinkin kuinka jotkut ihmiset voivat saada kirjan koko sisällön tietoonsa pitämällä kirjaa kädessään ja keskittymällä siihen lukematta sitä. Tämän pitäisi antaa sinulle käsitys Raamatun voimasta. Tämä on toinen syy siihen, miksi Raamatun jakeet opitaan ulkoa, kun ne uppoutuvat alitajuntaan, ja tämä vuotaa massamieleen, mikä tekee massamielestä tehokkaan työkalun loitsun tekemisessä. 

Lisäksi monet teistä tuntevat alitajuiset viestit. Suurin osa meistä on kuullut tai lukenut siitä, kuinka suositut mainokset, musiikki ja muut tiedotusvälineet käyttävät alitajuisia viestejä, joita tietoinen mieli ei yleensä havaitse. Emme ole tietoisia niistä, mutta ne toimivat ja vaikuttavat ihmisiin. Tämän artikkelin lopussa on linkkejä YouTube-videoihin, jotka osoittavat tämän edelleen. Sekoittamaan ja harhaanjohtamaan väestöä edelleen, nämä toiminnot, kuten 9-11, syytetään Saatanalle, mutta pienellä tutkimuksella löydät päinvastaisen olevan totta. Kaikki nämä ovat juutalaiskirjassa. Tämä ei eroa juutalaisen "holokaustin" "kuuden miljoonan" valheesta. Huomaa, kuinka numeroa kuusi käytetään usein [lisätietoja tästä alla]. Loputon tiedotusvälineiden julkisuus toimii suurena häiriötekijänä ja harhauttamisena juutalaisten kommunistisen ohjelman todellisista julmuuksista, joukkomurhista, kidutuksista ja raakuuksista.

"Saatana" on pakanoiden [ei-juutalaisten] Jumala 
"Saatana" tarkoittaa hepreaksi "vihollista" 
"Satanismi" on myös nimi pakanuudelle 
"Pakana" tarkoittaa "ei-juutalaista" 

Kaikki, mikä on juutalaisia vastaan, tuputetaan innokkaasti väestölle "pahana". 

Tämän todistamiseksi lue "Kristinusko Paljastuu"

Jotkut teistä saattavat muistaa täällä, kuinka syyskuun 11. päivän tapahtuman jälkeen monet ihmiset taittivat 20,00 dollarin seteleitä tietyllä tavalla, koska kaksoistornit näkyivät liekeissä, kun seteli oli taitettu ja sitten katsottu tietyllä tavalla. Yhdysvaltain valuutassa käytetään yleisimmin 20,00 dollarin seteliä. Pian syyskuun 11. päivän tapahtuman jälkeen 20,00 dollarin setelit korvattiin nopeasti nopeasti uudella versiolla. Ne kaikki katosivat hyvin nopeasti. Suurelle yleisölle käytetty tekosyy oli, että niitä voitiin väärentää helposti. Todellinen syy johtui laskun suunnittelusta ja sen aiheuttamasta alitajunnan värähtelystä. 

Numero yksitoista on luku joka liittyy kaaokseen, tuhoon ja hajoamiseen raamatun mukaan. Koska tuo saastainen Raamattu on melkein jokaisessa kodissa, niin monet ihmiset noudattavat kristillisiä opetuksia ja uskovat siihen, kuten 20,00 dollarin seteli, se on erittäin voimakas tiedostamaton työkalu, jopa enemmän kuin 20 dollarin seteli, koska se on ollut paljon kauemmin, ja se on kansainvälinen. Kun siis korkeimman tason juutalaiset tekevät noituuttaan ryhmissä, he käyttävät Raamatun numeroita ja jakeita päämääränsä saavuttamiseksi. Ymmärrän, että jotkut jakeet värisevät heprean kielellä bustrofedonilla, ts. siksakiksi luettuna. He myös heiluvat edestakaisin, kun "rukoilevat" ryhmissä. 

Raamatussa numeroiden 10 ja 12 oletetaan olevan täydellisiä lukuja.

Huomaa myös yllä olevissa pyhissä kirjoituksissa, jos luet vielä lisää niistä, ne kaikki kapinoivat juutalaisia vastaan ja heitä rangaistiin siitä. Yllä oleva toimii esimerkkinä... niitä on paljon enemmän. 

Numero 9 edustaa loppuja ja lopullisuutta. Huomaa, kuinka numeroa 11 korostaneet raamatulliset jakeet liittyvät kaikki tuhoon ja kaatumiseen. 

En tee tästä artikkelista liian pitkää, koska minulla on tarkempia esimerkkejä lähitulevaisuudessa. Jobin [kärsimyksiä] kirjaa käytetään kiroamaan heidän vihollisiaan monissa olosuhteissa. Dresdenin pommitukset toteutettiin tuhkakeskiviikon kristillisenä pyhäpäivänä, ja ne tuhosivat kaupungin. Voisin mainita monia muita esimerkkejä, mutta tarkastelemalla, kuinka yhtäläisyydet liittyvät yhteen, meillä on: 

15. maaliskuuta 2004, kaksoistornien 11. syyskuuta 2001 tapahtuneen hyökkäyksen ja 11. maaliskuuta 2004 Madridin Espanjassa sijaitsevien junien pommi-iskujen välillä oli täsmälleen 911 päivää. 

Huomaa, kuinka numeron 11 vibraatio sitoo kaiken tämän 9:een. Astraalienergia etsii helpointa reittiä ja samanlainen houkuttelee samankaltaista. Ei ole ihme, että vapaamuurarit, joita juutalaiset vallat valvovat, asettavat kätensä raamatulle vihkimisen aikana. Kun otetaan huomioon tuon pahan Raamatun jokaisella sivulla on sana "juutalainen", "juutalaiset", "Israel", "Jerusalem" ja vastaava; Nasareeni ja seurakunta - kaikki juutalaisia ja kun juutalaiset julistavat olevansa "Jumalan valittuja", heitä pidetään suuressa arvossa ja korotettuna raamatussa, ei ihme, että he ovat niin voimakkaita ja ovat salaa hallinneet maailmaa, massojen tietämättä vuosisatojen ajan. 

Saatana itse näytti myös minulle kuinka nämä toiminnot ovat kuin dominoefekti. Kun jokin on asetettu liikkeelle astraalilla, liikkeelle lasketut energiat etsivät samann kaltaisia energioita ja asiat sitoutuvat toisiinsa. Lukujen outo ja aavemainen sattuma [tämä on vain näyte, niitä on paljon enemmän] paljastaa tämän olevan ei satunnainen teko, vaan päivänselvä merkki kuinka tämä oli tarkoituksellista okkultistista työtä. 

Haluan myös lisätä juutalaisten korostuksen numeroon 6. Älkää sekoittako tätä 666:een, jolla on täysin erilainen merkitys. 

Ole vain tietoinen ja huomaat mitä sanon täällä. Esimerkiksi, kuusi miljoonaa holoco$t- huijaukseen liittyen, juutalaisella kommunismilla on tärkeä loma 1. toukokuuta; 5/1; 5 + 1 = 6. Tällä tavoin voisin jatkaa ja jatkaa. Israelilla on 6 kirjainta. Kiinnitä huomiota uutisiin ja myös historiaan; mitä tahansa juutalaisiin liittyvää ja näet mitä tarkoitan. Raamatussa numero kuusi on ihmisen lukumäärä ilman hengellistä voimaa. Numero 7 liittyy 7 chakraan ja hengelliseen voimaan, jotka syntyvät näistä ja hengellisestä täydellisyydestä. 6 jää vajaaksi. 6 on myös raslaan työn numero. Työtä tehtiin 6 päivän ajan ja seitsemäs oli lepopäivä. 

"Numero 6 on leimattu kaikkeen siihen, mikä liittyy ihmisen työhön. Näemme sen leimatuksi hänen toimenpiteisiinsä, joita hän käyttää työhönsä, ja aikaan, jolloin hän työskentelee. Ja näemme tämän alusta alkaen." 

Juutalaisten korostus numeroon 6 ja sen käyttö aiheuttaa astraalille vibraatiota heidän agendansa, kommunistisen valtionsa ja maailmanjärjestyksensä edistämiseksi. Kommunismi on orjatyötä. Kommunistisen valtion myötä juutalaisista tulee "jumala" ja kaikki hengellinen tieto korvataan aineellisella ateismilla. Vain huipulla olevat juutalaiset tietävät okkultismin salaisuudet, ja he käyttävät kirouksiaan ja loitsujaan tietämättömään ja avuttomaan väestöön saavuttakseen kaiken mikä sopii heille. Kristinusko on monin tavoin askel kohti kommunismia. Lisäksi kristinusko on tehnyt niin sanotusta "uskonnosta" niin vastenmielisen ja röyhkeän käsitteen, että monet tietämättömät, mielellään hyväksyvät ja edistävät ateismia. 

Lopuksi, kuten kaikki muutkin, tästä kaikki syytetään Saatanaa ja pakanallisia pakanajumaliamme tietämättömien aivopestyjen hölmöjen toimesta. Suurimmalla osalla kristittyjä ei ole älyä tai luonnetta syventyä okkultismiin. Raamatussa on myös pyhiä kirjoituksia, joilla juutalaiset kiroavat ja pelottavat ulkopuolisia pois pääsemästä todella okkultismiin. Muistan, kun olin uusi satanismissa. Minulla oli huono kokemus, mutta se vain ajoi minua eteenpäin ja lisäsi uteliaisuuttani. Pelkäämistä ei voi olla. Juutalaiset ja heidän muukalaisjoukkonsa ovat käyttäneet pelkoa valvonnan välineenä vuosisatojen ajan. Kommunistisissa maissa väestö elää jatkuvassa terroritilassa. Tämä on sopusoinnussa myös Raamatun kanssa, samoin kuin kaikki muu juutalaisen kommunismin suhteen. 

Minulla on enemmän tietoa ja monia muita esimerkkejä siitä, kuinka raamattu ei ole muuta kuin juutalaisten noitien kirja, joten numerot; Raamatun numerologia ja se, kuinka raamattu työnnetään jatkuvasti väestön päälle, on melkein jokaisessa kodissa, hotellihuoneissa ja kaikkialla muualla. Kaikki tuntevat sen ja tietävät mitä se väittää olevansa. 

Maailman on herättävä. Voit vapaasti opettaa muita, levittää tätä ja muita JoS-artikkeleita ja työskennellä ahkerasti Saatanan hyväksi. Saatana tarkoittaa sanskritissa "totuutta". 

______________

911 oli myös hengellinen hyökkäys [BABELIN TORNI] 

Alla on suora lainaus Toorasta: 

(1.Mooseksen kirja 11:9) Kaupunki sai nimen Babylon, sillä siellä Herra sekoitti ihmisten kielen ja sieltä hän hajotti heidät kaikkialle maailmaan. 

HUOMAUTUS: 11:9 

Nyt täällä Yhdysvalloissa siviilipäivämäärämme ovat kuukausi / päivä, mutta maailmanlaajuisesti ja armeijalla päivä / kuukausi. Joten useimpien Yhdysvaltojen ulkopuolisten maiden kanssa se olisi 11/9, ei 9/11. Tämä oli myös hengellinen hyökkäys viestinnän jakamiseksi, sekoittamiseksi, tuhoamiseksi. 

Lisää tätä edeltävistä pyhistä kirjoituksista: 

(1. Mooseksen kirja 11.6) Siinä he nyt ovat, yksi kansa, jolla on yksi ja sama kieli. Tämä, mitä he ovat saaneet aikaan, on vasta alkua. Nyt he pystyvät tekemään mitä tahansa. 

(1. Mooseksen kirja 11.7) Menkäämme sekoittamaan heidän kielensä, niin etteivät he ymmärrä toistensa puhetta. 

Babelin torni liittyy käärmeen nostamiseen [tornin rakentaminen on analogia]. Käärmevoiman avulla telepaattinen viestintä ja kaikki tiedot ovat mahdollisia, ja telepaattisen viestinnän yhteydessä ei ole kielimuureja, koska kommunikaatio suodatetaan käpylisäkkeen kautta kommunikaattorista mihin tahansa kieleen, jota vastaanotin pääasiassa puhuu ja ymmärtää. Siksi jotkut telepaattiset viestinnät voivat joskus olla ’epätarkkoja’. Tiettyjä sanoja ei aina suodata täydellisesti toiselle aliaktivoidun käpylisäkkeen vuoksi, ja toiseksi kielillä on joskus suuria eroja. Joillakin kielillä ei ole vastaavaa ilmaisua tai sanaa, joka välittäisi mitä toisella kielellä tarkoitetaan. 

Joka kerta tallennetun historian aikana, kun ihmiskunta on edennyt tietylle tietotasolle, tämä tieto on järjestelmällisesti tuhottu. Tämä oli merkittävintä Rooman valtakunnan kaatumisen myötä, jolloin Eurooppa taantui pimeään keskiaikaan 1000 vuoden ajan. Kun juutalaiset karkotettiin Länsi-Euroopasta, syntyi renessanssi, joka toi valaistumista. Juutalaiset, jotka muuttivat itään ja myös Sisiliaan [varsinkin kun heidät oli karkotettu Espanjasta], aiheuttivat tuhoa idän pakanoille [mahdollinen kommunismi Venäjällä ja tietysti samat juutalaisten rituaalimurhat, joissa pakanat vastasivat ymmärrettävästi pogromeilla] sekä järjestäytyneen rikollisuuden perustaminen Sisiliassa. 

Tässä on räikeä todiste subliminaaleista joita käytettiin Mediassa ennen 9/11: 

Useimmat ihmiset ovat täysin tietoisia siitä, että juutalaiset hallitsevat Hollywoodia ja mediaa.

WHAT? ...Hollywood Predicted 9:11??? [YouTube video]
Yllä oleva video on osoitus siitä, että niin sanotut "profetiat" Raamatussa ovat vain huijausta. Raamattu ei ole "Jumalan kirja", vaan se on juutalaisten teos, jota he käyttävät alitajuisesti kirouksiensa suorittamiseen, joista osa on vuosisatoja vanhoja. On vain oltava tietoinen mielen ja noituuden toiminnasta, jotta tämä voidaan nähdä ja ymmärtää täysin. 

The Lone Gunmen Pilot - 9/11, ilmestyi 4. maaliskuuta 2001, kuusi kuukautta WTC hyökkäyksiä. Huomautus: KUUSI kuukautta.

Lisää liittyviä artikkeleja:

Pyhä raamattu: juutalaisen noituuden kirja osa 2

Yhteensattumaa? Enpä usko... Osat 1 & 2: Juutalaisten järjestämästä Pariisin terroriteosta ja todisteet kuinka raamattua käytettiin tähän [13. marraskuuta 2015]

Kristillinen messu ja kuinka se sitoutuu elävään veriuhriin

Toora ja elävä veriuhri

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja raamattu

Mielen ohjelmoiminen ja raamattu

Totuus raamatusta

"Vuosi nolla"

Juutalaisten pakottamat mikrosiruimplantit PDF
Yllä oleva artikkeli on erittäin vakava. Tämä on se, mitä vihollisrodun muukalaisilla harmailla on, mikrosiruimplantti, joka hallitsee heidän tunteitaan, ajatuksiaan ja kaikkea muuta. Artikkelissa on lukuisia linkkejä sekä otteita, jotka todistavat, että tämä on lähitulevaisuudessa koko maailmassa ja tapahtuu jo nyt.

Kristinusko paljastuu


TAKAISIN TODELLISEEN HOLOKAUSTIIN