Kristinusko, Kommunismi, Juutalaiset ja Raamattu


Kun paljastatte Pyhän Raamatun juutalaisen noituuden kirjaksi, muistakaa aina... juutalaiset ovat äärimmäisen nokkelia ja he ottavat hallintaansa molemmat puolet; molemmat vastakkaiset puolet, jotka teeskentelevät taistelevansa toisiaan vastaan, mutta kaiken tämän alla he työskentelevät maailman orjuuttamista koskevan agendansa hyväksi. Aivan kuten monet istilliset kirkot, erityisesti Vatikaani, teeskentelevät olevansa kommunismia vastaan ja taistelevansa kommunismia vastaan, mutta kansan tietämättä ne työskentelevät kommunismin puolesta, nasaretilainen opetti vain kommunismia, hänen saarnoissaan ja jopa elämässään - aivan kuten Karl Marx itse - hän oli laiska ja eli toisten hyväntekeväisyydestä kuin loinen. Neuvostoliitto teki näytöksen vainoamalla joitakin juutalaisia [he huutavat kovimmin], kun miljoonia viattomia ei-juutalaisia kidutettiin kuoliaaksi, mutta tämä juutalaisten vainoaminen on vain näytöstä, eivätkä he välitä siitä, jos heidän täytyy uhrata joitakin omiaan saavuttaakseen päämääränsä, maailman orjuuttamisen ja hallitsemisen. Esimerkiksi Josef Stalin [oikea nimi Josef Dugasvilli, georgialaisen sukunimen Dugasvilli merkitys on "juutalaisen poika"] väitti olevansa juutalaisvastainen, mutta kun otetaan huomioon, että hänen toinen vaimonsa oli myös juutalainen [samoin kuin hänen lapsensa] ja hänen kommunistiset sankarinsa, kuten Vladimir Lenin, ja muu roskaväki, jonka kanssa hän oli suoraan tekemisissä, kuka tahansa idiootti näkee näiden valheiden lävitse, jotka taas kerran ovat olemassa vain massojen huijaamiseksi. Lähes koko kommunistinen johto ja KGB olivat juutalaisia ja/tai naimisissa juutalaisten kanssa ja elivät erittäin hyvin samalla kun työväenluokkaa raakuutettiin yli mielikuvituksen. Tämä ei koskenut vain Neuvostoliittoa, vaan myös kaikkia muita kommunistisia maita. Ennen "rautaesiripun" murtumista Neuvostoliitto tuki myös julkisesti kaikkia maita, jotka vastustivat Israelia; se teeskenteli olevansa Israelin vihollinen, mikä ei kuitenkaan ole totta, sillä molemmat toimivat yhdessä saman agendan hyväksi. TIETÄKÄÄ TÄMÄ JA OLKAA PERILLÄ HEIDÄN TAKTIIKOISTAAN - ÄLKÄÄ KOSKAAN ANTAKO HEIDÄN HUIJATA TEITÄ!

Kuten olen todennut ennenkin ja totean uudelleen... miten kristinusko voi todella olla ristiriidassa juutalaisten kanssa, kun tuon haisevan Raamatun joka ikisellä sivulla on sana "juutalainen", "juutalaiset", ”Israel" ja muuta kosher-paskaa, ja ennen kaikkea, nasaretilainen on juutalainen syntymästä kuolemaan. Kun otetaan huomioon tietämättömien seuraajien vuosisatojen ajan kristinuskoon laittamat henkiset energiat, juutalaisilla on loputon tarjonta, jolla he voivat tehdä mitä haluavat. Tämä on heidän linnakkeensa ja juurensa. Siksi Raamattu on niin täynnä numeroita, erityisiä jakeita [jotka hepreaksi värähteltynä ovat heidän mantrojaan], ja koska Raamattu on istutettu lähes jokaiseen kotiin maailmassa, kristinuskoa tyrkytetään ja pakotetaan armottomasti ihmisille [rakasta juutalaista tai pala ikuisesti], Raamattu toimii alitajuisena välittäjänä; vastaanottajana heidän toiminnalleen. Monet kristityt opettelevat ulkoa Raamatun jakeita. Tämä luo lisäksi monien mieliin hyvin voimakkaan linkin, jonka avulla juutalaiset käyttävät kirouksiaan ja loitsujaan runsaan rikkauden houkuttelemiseksi. Jopa heidän Raamatussaan sanotaan juutalaisista: "Te tulette vaurastumaan". MAKSATTE JA UHRAUDUTTE TÄSTÄ!

"Pyhä Raamattu" toimii linkkinä, kuten edellä mainitsin, heidän alitajuiselle toiminnalleen. Tämä ei eroa siitä, että teillä olisi kotona Raamattu. Tämä luo alitajuisen yhteyden. Tiedän, että edellisen artikkelini "Pyhä Raamattu, juutalaisen noituuden kirja" jälkeen olin hyvin tietoinen tämän artikkelin laajuudesta ja koska se osuu heidän herkimpiin salaisuuksiinsa, juuriinsa ja heidän täydelliseen linnakkeeseensa, olemme paljastaneet ne Saatanan kautta.

Saatana on suojellut minua. Jos hän ei olisi suojellut, minä ja muut, jotka tekevät kovasti töitä, olisin jo kuollut. Työskentelemme korkeamman tarkoituksen puolesta; paremman maailman puolesta Saatanan kautta. Olemme tunnistaneet ja paljastaneet ongelmat. Juutalainen valtarakenne työskentelee hellittämättä tuhotakseen kansalaisoikeutemme ja -vapaudemme, jotta he voivat orjuuttaa meidät kaikki. Juutalainen ahneus ei tunne rajoja. Harvat amerikkalaiset täällä tietävät, miten julmaa elämä on ja on ollut monissa muissa maissa. Juutalaiset työskentelevät kovasti tämän muuttamiseksi. Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen 1990-luvun alussa monet julmat juutalaiskommunistit muuttivat Yhdysvaltoihin ja ovat siitä lähtien työskennelleet maamme tuhoamiseksi, ja tämä näkyy räikeästi monissa avoimissa perustuslakimme rikkomuksissa ja siinä, miten oikeusjärjestelmämme on nopeasti rappeutunut. Yhdysvallat on viimeinen valta tällä maapallolla, jossa on vielä joitakin sanan- ja lehdistönvapautta suojaavia lakeja, vaikka ne ovatkin hyvin epävarmoja, ja monet meistä joutuvat tukahdutetuiksi ja ahdistelluiksi, kuten nyt tapahtuu JoS:n e-ryhmissä. Jos Yhdysvallat tuhoutuu, kaikki pienemmät maat, jotka ovat jokseenkin vapaita, tuhoutuvat myös ja joutuvat kommunistisen kontrollin ikeen alle. Monet teistä tietävät, että monissa maissa on rikos kieltää tai kyseenalaistaa juutalainen holokau$ti... siitä seuraa automaattinen vankilatuomio. Kaikesta mitä juutalainen on ja tekee, syytetään pakanoita. Tämä luo hämmennystä ja on tehokas harhautus ja häiriötekijä. Sama pätee Saatanaan... kaikesta, mitä heidän kristillinen "Jumalansa" on ja tekee, he syyttävät Saatanaa ja Helvetin Voimia. Vaikka totuus on heidän edessään "Pyhässä Raamatussa" ja voi nähdä, että juutalainen oli "murhaaja ja valehtelija alusta alkaen", tarvitsee vain katsoa Vanhaa testamenttia ja myös sitä ilkeää nasaretilaista, joka käski seuraajiaan tekemään sekä varkauksia että murhia:

Luuk. 19:27; Luuk. 6: 1-5; Luuk. 19: 29-35; ja rikkomaan muita käskyjä: 10: 34-36.

Kristityt ja muut eivät voi nähdä tätä, koska heitä on harhautettu voimakkaan loitsun alla. Saatana itse kertoi minulle jokin aika sitten, kuinka kauheasti pakanat ovat kärsineet juutalaiskommunismin alla. Olen kirjoittanut useita artikkeleita koskien orjatyövoiman tilannetta Punaisessa Kiinassa. Tämä raakuus on sitä, mistä juutalaisessa kommunismissa on kyse. Lukekaa läpi ja ladatkaa seuraavat PDF-tiedostot. Ensimmäinen on hyvin suuri, mutta toisen pdf:n [joka paljastaa valheellisen holokau$tin] voi ladata ja helposti levittää kopioimalla ja liittämällä sen, lataamalla sen verkkosivuillenne, jakamalla sitä henkilökohtaisilla sähköposteilla tuntemillenne ihmisille, jotka saattavat olla kiinnostuneita, ja kopioimalla sen levylle.

The Real Holocaust pdf

Lainaus juutalaisesta Talmudista:
Nidrasch Talpioth, s. 225-L: ”Jehova loi ei-juutalaisen ihmisen muotoon, jotta juutalaisen ei tarvitsisi joutua petojen palveltavaksi. Ei-juutalainen on näin ollen eläin ihmisen muodossa ja tuomittu palvelemaan juutalaista yötä päivää."

Ellei jokainen meistä taistele vapauksiemme puolesta, ne kaikki otetaan pois. Kuten ensimmäisen pdf:n kohdalla, neuvostoliittolaisesta orjatyöstä, voidaan nähdä sama identtinen asia tapahtuvan Punaisessa Kiinassa ja muualla maailmassa - kertakäyttöisiä ihmisolentoja; systemaattisesti rikottuja, kuoliaaksi työstettyjä ja korvattavia yhä useammilla ei-juutalaisilla. Pienikin tutkimus paljastaa räikeästi, että juutalaiset ovat ja ovat aina olleet tämän takana, ja että Raamattu ei ole mitään muuta kuin juutalaisen kommunismin suunnitelma sen opetuksissa ja indoktrinaatioissa [sekä Vanha että Uusi testamentti], yhdessä sen tärkeän tarkoituksen kanssa, että se toimii voimakkaina loitsuina juutalaisille, jotka hyötyvät suunnattomasti. Saatana vetää verhot pois mielestämme ja herättää meidät totuuteen, jotta olemme tietoisia ja voimme nähdä. Kristityt ja niihin liittyvät tietämättömät massat ovat mitä voimakkaimman loitsun alla. Tuo loitsu on murrettava.

Pyhä raamattu: juutalaisen noituuden kirja

Kristillinen messu ja kuinka se sitoutuu juutalaiseen rituaalimurhaan

Mielenhallintaohjelmointi ja raamattu

"Vuosi nolla"

Juutalaisten pakottamat mikrosiruimplantit PDF
Yllä oleva artikkeli on erittäin vakava. Tämä on se, mitä vihollisrodun muukalaisilla harmailla on, mikrosiruimplantti, joka hallitsee heidän tunteitaan, ajatuksiaan ja kaikkea muuta. Artikkelissa on lukuisia linkkejä sekä otteita, jotka todistavat, että tämä on lähitulevaisuudessa koko maailmassa ja tapahtuu jo nyt.

Kristinusko paljastuu