"Israel saa sen minkä se ansaitsee!"
-Saatana

Liittyen juutalaisiin:

HE *EIVÄT OLE* MINUN KANSAANI!
-Saatana

www.666blacksun.com


Pyhä Raamattu: Juutalaisen Noituuden Kirja

TODISTEET: Raamatun todellinen tarkoitus on juutalainen noituus

Kristitty Messu ja Kuinka se Liittyy Juutalaiseen Rituaalimurhaan

Kommunismin Kristityt Juuret

Totuus:
Juutalaiset edistävät kristinuskoa ja islamia


Kristinusko, Kommunismi, Juutalaiset ja Raamattu

Jeesus: Juutalainen arkkityyppi

Illuminati EI ole Saatanan

"Salomonin Temppeli"

Totuus "Uudesta Maailmanjärjestyksestä"

Ku Klux Klaanin Saatanalliset juuret [Tässä organisaatiossa olevan "Kristillisen identiteetin" typeryyden ja täydellisen tekopyhyyden paljastaminen

Raamattu: Juutalainen salaliitto ja huijaus Pakanoita vastaan

Yaweh/Jehova paljastuu -
Juutalaisen magian systeemi massojen manipuloimiseksi


Kristinusko paljastuu

KOMMUNISMI PALJASTUU

Juutalaiset paljastuvat - He ovat voima kaikkien kristinuskon lahkojen taustalla

Muinaiset pakanoiden uskonnolliset tekstit: Korvattu tarkoituksettomalla rabbiinisella hölynpölyllä ja juutalaisella kirjallisella saastalla

Varastettu vuosi

Kuinka juutalaiset harhauttavat ei-juutalaisia

Varastettu kabala

Yhdysvaltojen taloudellinen apu Israeliin - Lukemat, faktat sekä vaikutus

Kansallissosialismi
JA
SATANISMI


Turvallinen Satanismi

Todisteet että YAHWEH/JEHOVA on *todellinen* paholainen

Adolf Hitler

Heinrich Himmler

Kristinusko:
Kansanmurhan ohjelma


Kristillisen identiteetin paljastaminen
Toinen juutalainen ohjelma ei-juutalaisille


Natsismi & Satanismi

Mitä juutalaisilla rabbeilla on sanottavaa Saatanasta

Kristinusko ja kommunismi: Juutalaiset kaksoset

Todisteet että juutalainen "holokausti" on huijausta

TODELLISET KESKITYSLEIRIT- KAIKKI JUUTALAISTEN JOHTAMIA!
[Slave Labor in Soviet Russia]pdf


Totuus 9-11:stä: Kuinka juutalainen manipulaatio tappoi tuhansia kirjoittanut Rev. Dr. Matt Hale

SS perhe (PDF)
Todisteet kuinka kolmas valtakunta työskenteli lakkauttaakseen kristinuskon


Voimaa ilon kautta!

LINKIT

Lataa sivu kokonaisuudessaan pdf-tiedostona [PÄIVITETTY 4/5/14]

Menneisyyttämme
tuhotaan systemaattisesti
kristinuskon valheen
jatkamiseksi!!
Paljasta salaliitto!!
Klikkaa tästä!!

Juutalaiset ovat vuosisatojen ajan onnistuneet eksyttämään Ei-juutalaiset-kansat kiroamaan ja pilkkaamaan Todellista Luoja-Jumalaamme. Sana "Saatana" tarkoittaa hepreaksi "vihollista" ja "vastustajaa". Kaikki Juutalais-Kristillisessä Raamatussa oleva on varastettu Ei-juutalaisista Pakanallisista uskonnoista, jotka edeltävät juutalaisuutta satoja tai tuhansia vuosia. Juutalaiset eivät osaa luoda. He ovat menestyksekkäästi ja väkisin poistaneet Ei-juutalaisilta okkulttisen/henkisen tiedon ja vallan käyttäen Kristillistä Kirkkoa ensisijaisena työkalunaan.

Kristinusko oli alusta alkaen ja on ei muuta kuin pelkkä ohjelma. Tämän ohjelman agendana on Arjalaisten kansojen (jotka polveutuvat Jumalasta, joka tunnetaan nimellä "Saatana") tuhoaminen okkulttisten voimien avulla ja kaikkien jäljellä olevien rotujen orjuuttaminen lopulta siten, että korkeimmat Juutalaiset johtavat niitä täydellisesti. Juutalaiset ovat vuosisatojen ajan käyttäneet mustaa magiaa Ei-juutalaisia vastaan, jotka ovat olleet voimattomia taistelemaan vastaan. Tämä tieto poistettiin väkisin ja järjestelmällisesti Arjalaisilta kansoilta "Inkvisitiossa", jossa arjalaisia pappeja ja henkisiä johtajia, kuten druideja ja monia muita, kidutettiin kuoliaaksi ja murhattiin joukoittain. Valkoinen rotu kärsi eniten "noitaoikeudenkäynneissä", joissa kokonaisia kyliä lähes hävitettiin Euroopasta, erityisesti Saksasta.

*Jokainen Ei-juutalainen, joka virheellisesti uskoo tai jopa väittää, että juutalaiset eivät ole rotu, tarvitsee vakavan todellisuuden tarkistuksen. Juutalaisten reptiliaanigeenit siirtyvät Juutalaisille jälkeläisille Juutalaiselta äidiltä. Ortodoksiset Juutalaiset tunnustavat vain Juutalaisen äidin synnyttämät Juutalaiset laillisiksi Juutalaisiksi. Olemme kuulleet "puolijuutalaisista", "neljännesjuutalaisista", "osajuutalaisista", mutta kukaan ei sano, että "olen puoliksi katolilainen", tai miten olisi neljännes luterilainen, tai ehkä "osa muslimi", "tai että suvussa on "buddhalaista verta". Lisäksi, kuten George Lincoln Rockwell kerran totesi - "Voit piirtää kuvan Juutalaisesta, mutta et voi piirtää kuvaa katolilaisesta tai protestantista".

Juutalaiset kääntävät veistä haavassa. He ovat vuosisatojen ajan panneet oman kansamme kusettamaan itseään ja tekemään tuhoisen työnsä rotuamme vastaan heidän puolestaan. Kristinusko on ollut yksi heidän suurimmista ja tappavimmista ohjelmistaan ja välineistään näiden päämäärien saavuttamiseksi. Katsokaa ympärillenne - Kristinuskoa mainostetaan joka käänteessä. Triljoonia ja triljoonia dollareita, psyykkistä energiaa ja vaivaa on käytetty tämän valheen tyrkyttämiseen kansalle ilman minkäänlaista vastustusta. Totuus on tukahdutettu kiivaasti ja pidetty taloudellisesti varattomana. Ainoan saatavilla olevan tiedon "Satanismista" on oltava Juutalaisten standardien mukaista; eli Raamatun, kabbalan (jonka juutalaiset varastivat egyptiläisiltä, häpäisivät ja vääristelivät), qlippothin ja yleisten opetusten mukaan Saatana (alkuperäinen Luoja Jumalamme ja Hänen Demoninsa [vanhat Ei-juutalais Jumalat]) ovat ihmiskunnan hirvittäviä vihollisia. Todellisuudessa ne ovat Juutalaisen kansan vihollisia, ja siksi Juutalaiset ovat tehneet kaikkensa pitääkseen meidät erossa Heistä. Katkaisemalla meidät Jumalistamme ja poistamalla kaiken tiedon, erityisesti sielua, mieltä ja psyykkistä voimaa koskevan tiedon, Ei-juutalaisilta, Juutalaiset ovat pitäneet meitä vuosisatojen ajan tynnyrin päällä, ja jos emme voimista itseämme NYT, välitön tuhomme on lähellä. Heinrich Himmler tiesi tämän ja yhdessä Adolf Hitlerin ja muiden Kolmannen Valtakunnan johtajien kanssa hän työskenteli hellittämättömästi hävittääkseen Juutalaisen Kristinuskon ohjelman Saksasta.

JUUTALAISET VOIDAAN VOITTAA VAIN HEIDÄN IKIVANHAN VIHOLLISENSA, SAATANAN, KAUTTA!!! "Saatana" on Hepreankielinen sana, joka tarkoittaa "vihollista". Saatana haluaa okkulttisen tiedon ja vallan takaisin Ei-juutalaisten käsiin.

Voidaan väittää, että keskivertojuutalainen kadulla on aivan yhtä tietämätön tästä asiasta kuin useimmat Ei-juutalaiset; totuus on - Siionin vanhimmat, hallitsevat Juutalaiset perheet ja tietenkin hasidien ultra-ortodoksinen Juutalainen uskonnollinen liike tietävät kaiken tästä ja pitävät sen salassa, jopa suurimmalta osalta omasta kansastaan. He tietävät, että kun he pudottavat verhon ja saavat täydellisen hallinnan, heidän omansa liittyvät vain liian mielellään heihin.

Mitä Juutalainen Kristinuskon ohjelma on tehnyt:

  • Poistanut kaiken hengellisen ja okkulttisen tiedon Ei-juutalaisten väestöltä siellä, missä se juurtui, ja asettanut Ei-juutalaiset Juutalaisten johtamien voimakkaiden henkisten voimien armoille; nimittäen "Mustan Magian". Juutalaiset ovat vuosisatojen ajan käyttäneet mustaa magiaa Ei-juutalaisia vastaan, jotka ovat olleet voimattomia taistelemaan vastaan.

Kristillinen Kirkko, erityisesti fundamentalistit, ovat tehneet ylitöitä kitkeäkseen pois Pakanalliset käytännöt, kuten Joulupuut ja Jänikset ja Munat. Halloween on myös joutunut voimakkaan hyökkäyksen kohteeksi. Suurimman osan yleisöstä tietämättä fundamentalistiset kristityt ovat saaneet miljoonia ja taas miljoonia dollareita valtion avustuksia. Juutalaiset kontrolloivat kaikkea maailman rahaa, ja vain ohjelmat, jotka hyödyttävät heitä, saavat eniten rahoitusta. Ne, joita he pitävät haitallisina, pidetään taloudellisesti varattomina. Kristillinen uskonto tekee ylitöitä poistaakseen viimeisetkin jäljet Ei-juutalaisista juhlapyhistä, Ei-juutalaisista kulttuurista ja ennen kaikkea Ei-juutalaiset Jumalat kaukana kansasta ja työntääkseen juutalaista saastaa tilalle. Harva tajuaa, kuinka Juutalaiseksi kulttuurimme on muuttunut.

Juutalais-Kristillisen Raamatun koko perimmäinen teema on Juutalaisen kansan fiktiivisen historian vakiinnuttaminen massojen mieliin. Sillä, mitä massamieli uskoo, on voima ja energia ilmentyä todellisuudessa, koska ajatukset ovat energiaa.

Raamatun teema on seuraava:

1. Juutalaiset väittävät olevansa "Valittu Kansa", jolle "Jumala" on antanut *oikeudet* tunkeutua Ei-juutalaisten maille, teurastaa asukkaat ja vallata maa itselleen.

2. Juutalaiset hyökkäävät ja joukkomurhaavat eri valtioiden Ei-juutalaiset kansat, tahraavat ja häpäisevät heidän Jumaliaan ja uskonnollisia opetuksiaan.

3. Juutalaiset valloittavat sitten Ei-juutalaiskansat. Ei-juutalais miehet joukkomurhataan ja heidän naisensa ja lapsensa raiskataan sekä myydään orjuuteen.

3. Moos. 26:7 Te ajatte pakoon vihollisenne, ja he kaatuvat miekkaan teidän edessänne.

4 Moos 21:34 Mutta Herra sanoi Moosekselle: "Älä pelkää häntä, sillä minä annan sinun käteesi hänet ja kaiken hänen kansansa ja maansa. Ja tee hänelle, niinkuin teit Siihonille, amorilaisten kuninkaalle, joka asui Hesbonissa."

4 Moos 21:35 Israelilaiset voittivat Ogin ja surmasivat hänet, hänen poikansa ja koko hänen sotajoukkonsa päästämättä ketään pakoon. Sitten he ottivat haltuunsa hänen maansa.

4. Moos. 31:7 Sotajoukko hyökkäsi Midianin maahan noudattaen käskyä, jonka Herra oli Moosekselle antanut, ja tappoi kaikki miehet.
31:8 Surmattujen joukossa olivat midianilaisten viisi kuningasta, Evi, Rekem, Sur, Hur ja Ruba
31:9 He ottivat vangiksi naiset ja lapset ja saivat ryöstösaaliiksi midianilaisten kaikki juhdat, kaiken karjan ja muun omaisuuden.
31:10 He polttivat midianilaisten asuttamat kylät ja heidän leiripaikkansa
31:14 Mooses vihastui sotajoukon johtajiksi määrätyille tuhannen miehen ja sadan miehen päälliköille, kun he palasivat sotaretkeltä,
31:15 Ja sanoi heille: »Oletteko jättäneet henkiin kaikki naiset?
31:17 Tappakaa siis lapsista kaikki pojat ja tappakaa myös jokainen nainen, joka on maannut miehen kanssa.
31:18 Mutta tytöt, jotka eivät ole maanneet miehen kanssa, saatte ottaa itsellenne.

NIILLE TEISTÄ, JOTKA ON AIVOPESTY "KRISTILLISEEN IDENTITEETTIIN", EDELLÄ MAINITUT KANSAT, KUTEN "MIDIANILAISET", SATTUVAT OLEMAAN EI-JUUTALAISIA!!!

Juutalainen "messias" "Jeesuksen" muodossa.

Nasaretilainen ei ole mitään muuta kuin kuvitteellinen hahmo, joka on varastettu joistakin 18 Ei-juutalaisista Pakanallisista Jumalista, kuten Odinista, joka roikkui puusta. Joukkomieli on indoktrinoitu väkisin tällä "Kristuksen toisella tulemuksella", joka riittää juuri ja juuri saamaan aikaan Juutalaisen messiaan, joka yhdistää Juutalaisen kansan (he valtasivat Palestiinan, koska se on hyvin tärkeä keskus heidän kolmelle uskonnolleen, Juutalaisuudelle, Kristinuskolle ja Islamille, ja se sijaitsee voimakkaiden ley-linjojen varrella), orjuuttaa Ei-juutalaismaailma ja asettaa Juutalaiset Maan hallitsijoiksi.

Lainaus juutalaisesta Talmudista:

Simeon Haddarsen, fol. 56-D: "Kun Messias tulee, jokaisella Juutalaisella on 2800 orjaa."

Toinen ERITTÄIN paljastava lainaus Katolisesta Tietosanakirjasta:
"Samalla tavalla Kreikkalaiset ja Roomalaiset saattoivat palvoa jumaluuksiaan uskoen kiintyneesti niiden olevan hyviä. Mutta Kristilliset kirjoitukset julistavat, että kaikki Ei-juutalaisten Jumalat ovat demoneita."

Katolinen Tietosanakirja: Paholaisen Palvonta


https://www.newadvent.org/cathen/04767a.htm

JUUTALAISET TEKIVÄT ALKUPERÄISISTÄ JUMALISTAMME KAMMOTTAVIA HIRVIÖITÄ.

EI-JUUTALAINEN PAKANUUS EDELSI JUUTALAISTEN KEKSIMÄÄ KRISTINUSKOA JA ITSE JUUTALAISUUTTA SATOJA TAI JOPA TUHANSIA VUOSIA!

HEIDÄN "JUMALANSA" EI OLE MEIDÄN JUMALAMME. HEIDÄN "JUMALANSA" ON TODELLINEN PAHA.

HERÄTKÄÄ IHMISET!