YHVH: Totuus "Yawehista" "Jehovasta":
Kristinuskon naamion riisuminen


Juutalaisessa / kristillisessä raamatussa on aina käytetty äärimmäistä pelkoa välineenä pitääkseen ihmiset poissa okkultismista, velhoudesta, "noituudesta" ja mielen toiminnasta. Seuraavassa artikkelissa syyt ovat ilmeiset. Loitsun onnistumiseksi uhrilla ei saa olla tarvittavaa tietoa, ole hyvä lammas ja vain "usko".

2. Mooseksen kirja 22.17 - Noitanaisen älä anna elää.

"YHVH" eli "Yaweh" "Jehova" ei ole muuta kuin juutalaisten taika-järjestelmä. "YHVH", joka tunnetaan nimellä "tetragammaton", edustaa neljää kulmaa ja elementtiä, samoin kuin "INRI" yhdessä neljän evankeliumin kanssa; nämä edustavat taian neljää kulmaa ja neljää elementtiä, jotka ovat tärkeitä taiallisissa töissä. "YHVH":iä käytetään laajasti (juutalaisissa) taioissa. Juutalaiset varastivat Kabalan egyptiläisiltä ja turmelivat sen. Se toistetaan pääasiassa - "Yod Heh Vau Heh" eri yhdistelminä.

Pakanain kansa on pakotettu ruokkimaan kristinuskoa, jotta se riisuisi meiltä kaiken tiedon ja vallan. Ylläolevat pelaajat pelaavat molempia puolia toisiaan vastaan. Tämä tarkoittaa sitä, että vihollinen toimii molemmilta puolilta - kumpikin puoli alentaa toisiaan, kun molemmat liikkuvat eteenpäin. Tämä on verrattaivvsa poliisin kanssa, joka on vahvasti mukana avoimessa ja julkisessa huumeidenvastaisessa työssä ja myy salaa huumeita tietämättään perheelleen ja yhteisölle.

Sen jälkeen kun Roomalaiset tuhosivat Solomonin Temppelin vuonna 70 jaa. juutalaiset keksivät kristinuskon (tunnetuin on Paavali eli "Tarsuksen Saul"), jotta he voisivat hallita maailmaa käyttämällä muinaisia tunnettuja mielen ja sielun voimia. He itse tietävät, että Nasaretilainen on kuvitteellinen hahmo, joka perustuu noin 20 ristiinnaulittuun sankariin pakanallisista pantheoneista. Kun vuosisatoja kestäneen uskovaisten usko tähän kokonaisuuteen ja psyykkinen energia kaadettiin häneen rukouksen kautta, hän on saanut oman elämänsä. Lue: Ajatusmuodot. Esimerkiksi Odin ripustettiin puulle, Set ristiinnaulittiin furkalla, Buddha istui Bo (Boa - jälleen käärme) puun alla valaistumista varten; lista jatkuu. Suurin osa Nasaretilaisen luonteesta varastettiin persialaiselta Jumalalta "Mithra":lta. Loitsua käytettäessä on aina tärkeää luoda yhteys.

Kristinuskon tapauksessa kaikki entiset pakanalliset jumalat sidottiin ja korvattiin kuvitteellisilla juutalaisilla jumalilla. Heprealainen Neitsyt Maria korvasi Astarten, heprealaisen Mooseksen legenda varastettiin Sargonilta (molemmat syntyivät salassa, jätettiin ruokokoriin kellumaan joen varrella ja molemmat adoptoivat kuninkaalliset), heprealainen Abraham varastettiin hindujamalalta nimeltä Brahma. "Brahma sanskritin kielellä tarkoittaa" monia ". Loputonta luetteloa voidaan jatkaa ja jatkaa. Lue "Kristinusko paljastuu". Kristillisessä uskonnossa ei ole mitään sellaista, mitä ei olisi varastettu pakanallisilta uskonnoilta. Pakanalliset jumalat, jotka olivat pakanain voimakkaassa rotumuistissa korvattiin heprealaisilla hahmoilla joita orjalllisesti toteltiin ja palvottiin. Tämä antaa asetelman paljolle vallalle ja hallinnalle.

Kristinusko on aina ollut kuin työkalu hengellisen tiedon ja voiman poistamiseksi pakanoilta ja pitää meidät erossa jumaliltamme, eritoten tosi Luojajumalamme, jonka nimi on Saatana joka tarkoittaa hepreaksi "vastustaja / vihollinen". Niitä pakanoita jotka olivat pappeja ja johtajia kidutettiin ja surmattiin. Muut jotka eivät seuranneet kärsivät yhtä paljon, ja kaikki pakanat joita epäillään jopa siteistä vanhoihin uskontoihin nimettiin "harhaoppiseksi" ja surmattiin. Tietysti juutalaiset paasasivat ja huusivat kovaa kun kristillinen kirkko koki vainoa pienissä yhteisöissään keskiajalla, mutta tämä on sama vanha tarina joka pelaa molempia osapuolia keskimmäistä vastaan, ja ne huipulla olevat juutalaiset voisivat vähemmän välittää kuinka monta omaa heillä täytyy käyttää. Tomás de Torquemada, Espanjan ensimmäinen suurinkvisiittori oli juutalainen.

Juutalaiset ovat olleet alusta asti täysin katolisen kirkon (alkuperäisen kristillisen kirkon) hallinnassa. Suurin osa katolisista paaveista oli juutalaista alkuperää kuten edesmennyt Johannes Paavali II, joka syntyi juutalaisesta äidistä (Katz) ja jonka juutalaiset ortodoksit tunnustivat juutalaiseksi. Katolisen tunnustamissakramentin kautta katolisella papilla oli kaikki, erityisesti pakanain johtajat ja aatelisto ahtalla. He tiesivät syvimmät ja synkimmät salaisuudet.

Katolinen kirkko on kristinuskon turvapaikka. Protestanttisen uskonpuhdistuksen jälkeen juutalaiset ovat myös saaneet kontrollin näistä lahkoista. "Kirkkojen maailmanneuvosto" on toinen esimerkki.

Juutalaisilla on ollut valtava joukko psyykkistä energiaa josta ammentaa. Juutalaiset nimittivät itsensä "Jumalan valituiksi", kristinuskon tähtihenkilöksi, Nasaretilainen on juutalainen (ja voimakas ajatusmuoto), Neitsyt Maria ja hänen aviomiehensä Joosef ovat juutalaisia, Nasaretilaisen 12 apostolia (13 tekee liiton, taas varastettu muinaisista pakanalaisista uskonnoista) - kaikki juutalaisia. Lisäksi kaikki Vanhan ja Uuden testamentin hahmot varastettiin pakanoiden hahmoilta ja korvattiin "valittuina" juutalaisina.

Joten keskiverto kristitty pakana, joka ei ole tietoinen juutalaisten salaisesta toiminnasta ja okkultismista kaataa yhä enemmän psyykkistä energiaa antaumuksen ja rukouksen avulla tähän juutalaisen energian pyörteeseen, ja ihmiset ihmettelevät kuinka tällä vähemmistöllä on suurin osa maailman varallisuudesta ja voimasta. Pakanat, nimittäin kristityt, ovat olleet vuosisatojen ajan erittäin voimakkaan loitsun alla.

He erottivat meidät jumalistamme, perinteistämme sekä hengellisestä ja uskonnollisesta perinnöstämme joukkomurhien avulla, korvaamalla historiamme pelkillä valheilla ja tuntemattomuuden pelolla, koska kaikki pakanain tieto poistettiin.

Heidän enkelinsaasteillaan on useimmiten nimet, joissa on seitsemän klassista kirjainta: Gabriel, Raphael jne. Nämä seitsemän edustavat seitsemää chakraa, ja niitä käytettiin pakanoiden jumalien sitomiseen ja orjien tekemiseen "Goetian" avulla. Goetian mustat kirjat tai "grimoiret" ovat kaikki peräisin juutalaisilta, kuten "Salomon avain" ja "Mage Abramelinin pyhä taika" ja monet muut (nämä löytyvät helposti verkosta kirjoittamalla heidän nimensä hakukoneeseen), jotka kaikki ovat alunperin kirjoitettu hepreaksi, koska useimmat pakanat eivät osaa lukea hepreaa. Kaikki käyttävät heprenkielisiä symboleja, lauluja ja suoria loukkauksia pakanajumalia kohtaan, jotka ovat muutettu paholaisiksi, demoneiksi ja kammottaviksi hirviöiksi joita pilkataan. Pakanajumalat eivät ole enää sidottuja, ja jotkut noista omahyväisistä profetioista lipsahtivat, kuten "Azazel on sidottu ajan loppuun asti". Voin vakuuttaa teille että hän on nyt täysin vapaa.

Kristinusko kulkee vaiheittain. Koska se on kuvitteellinen, se on hengellisesti epäluotettava. Tietyt kristityt ovat toisinaan hyödyntäneet tätä energiapyörrettä ja saaneet tuloksia. Rukousryhmät ja sellaiset tuottavat psyykkistä energiaa. Harhautuneille kristtittyjä käsketään "uskomaan". Usko on välttämätöntä, jotta loitsu tai suunnattu työskentely onnistuu. Kristinuskossa se on enimmäkseen sattumankauppaa. Muutamat ja harvat osumat pitävät harhaisia uskossa tietämättä, että tämä ei ole mikään "ihme" vaan vain mielen voima. Lopullinen tavoite on ateismi. Ateisti ei usko mihinkään ja jättää huomiotta kaiken "yliluonnollisen" tai okkultistisen. Hän on istuva ankka, joka odottaa vain manipulointia niilltä joilla on okkulttista tietoa ja voimaa.

 

Lisää:

Oikea Tetragrammaton: Lisää Paljastuksia Kristinuskosta

"Saatanan" nimen alkuperä

Kaikkialla läsnä oleva Nasaretilainen

 

TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN