Mielenhallintaohjelmointi ja Raamattu

Alla olevaa artikkelia on päivitetty joiltakin osin. Jos haluat lisätietoja, lue tämän artikkelin jälkeen oleva "Saarna 666:sta". 

Huomaa Neuvostojuutalaisuuden kaatumisen myötä. Juutalaiset ovat työskennelleet rakentaakseen uudelleen kristinuskon heidän ateistisen kristillisen ohjelmansa epäonnistuttua. Näin he voivat säilyttää tiukan kontrollin väestöstä. Josta he aikanaan saavat takaisin entisen hallinnan, joka heillä kerran oli. 

Voimme nähdä linkistä, miten juutalaiset käyttävät Amerikassa alitajuista ohjelmointia, joka liittyy heidän loitsukirjaansa, Raamattua, väestöön: 
1960'S SUBLIMINAL MESSAGES (in slow motion)[Youtube video]

2. Korinttilaiskirje 
12:16 Vaikka niinkin, mutta rasituksena en ole teille ollut. Mutta ehkäpä olen petkuttanut teitä, viekas kun olen? 

Huomaa yllä olevassa youtube-videossa, että juutalaiset käyttävät toistuvasti termejä Jumalan kanssa: 

"God is real, God is watching" = 22 kirjainta. 

"Believe in government God" = 22 kirjainta. 

"Obey Consume Obey Consume" = 22 kirjainta. 

Kristillisen ja juutalaisen mystiikan mukaan 22 on heprealaisten aakkosten numero on rakentajamestarin, äärettömyyden ja täydellisyyden, kvintessenssin [henki, joka hermeettisissä opetuksissa on Jumala yleismaailmallisessa merkityksessä] Jumalan mielen ja Jumalan numero. Nasaretilainen lausuu 7 viimeistä lopullista sanaa, ristillä, joka on psalmien 22 alussa oleva vaihe. Se vastaa 12 horoskooppimerkkiä ja 10 planeettaa Tarotissa, joihin tällaiset aakkoset on osoitettu. Ilmestyskirjassa, Raamatun viimeisessä kirjassa, on myös 22 lukua.

Luku 22 vastaa Tarotin maailman valttikorttia, joka osoittaa loppuun saattamista. Tämä viittaa siihen, että vihollinen saattaa päätökseen tavoitteensa maailmanvalloituksesta ja -herruudesta kommunismin avulla. 

Lisää tästä tärkeästä aiheesta seuraavassa artikkelissa: 
Pyhä Raamattu: Juutalaisen Noituuden Kirja

Psalmi 66:7
Hän hallitsee voimallaan iäti, hän pitää silmällä kansoja. Älköön kukaan nousko kapinaan häntä vastaan.

Psalmien kirja on Raamatun 19. kirja. Huomaa jae 66:7; joka myös lasketaan yhteen 19:ksi [6 + 6 + 7 = 19]. 19 + 19 = 38 ja 3 + 8 = 11, joka on lankeemuksen luku, joten edellä oleva jae ei ainoastaan uhkaa kapinaa vastaan, vaan numerot huomioon ottaen se viittaa alhaaltapäin siihen, että kapinallisuus johtaa lankeemukseen.

1. Samuel 12:15
Mutta jos ette tottele Herraa vaan kapinoitte hänen käskyjään vastaan, Herran käsi sattuu teihin ja kuninkaaseenne.

1. Samuel on Raamatun yhdeksäs kirja. 9 + 12 + 15 = 36; 3 + 6 = 9.
9 on lopullisuuden ja tuomion numero, Jumalan itsensä voima.

Kol. 3:22
Orjat, totelkaa kaikessa maallisia isäntiänne, ei silmänpalvelijoina ja mielistellen, vaan vilpittömin sydämin, Herraa peläten

Kolossalaiskirje on Raamatun 51. kirja. [5 + 1 = 6]. Juutalaiset käyttävät numeroa 6 laajalti, kuten heidän "kuusi miljoonaa" valheellisessa holokau$tissaan. Raamatussa numero 6 on ihmisen numero, jolla ei ole mitään hengellistä voimaa. Numero 7 liittyy 7 chakraan ja niistä lähtevään henkiseen voimaan sekä henkiseen täydellisyyteen. 6 jää vajaaksi. 6 on myös kovan työn numero. Työtä tehtiin 6 päivää ja 7. päivä oli lepopäivä.

"Numero 6 on leimattu kaikkeen, mikä liittyy inhimilliseen työhön. Näemme sen leimautuneen hänen mittoihinsa, joita hän käyttää työssään, ja aikaan, jonka aikana hän tekee työtä. Ja näemme tämän alusta alkaen." 

Juutalaisten painotus numeroon 6 ja sen käyttö asettaa astraalissa värähtelyn heidän agendansa, heidän kommunistisen valtionsa ja maailmanjärjestyksensä edistämiseksi. Kommunismi on orjatyötä. Kommunistisen valtion myötä juutalaisista tulee "jumala" ja kaikki henkinen tieto korvataan aineellisella ateismilla. 

Yllä oleva Raamatun 51. kirjan jae [1 + 5 = 6] puoltaa orjatyötä. Jakeen 3:22 voi edelleen ajatellen kertoa 3 x 22 = 66; Raamatun kirjojen kokonaismäärä, mikä osoittaa juutalaisen kommunistisen orjatyövaltion ja heidän uuden maailmanjärjestyksensä valmistumista.

Room. 13: 1-7

[1] Jokaisen on suostuttava esivaltansa alaisuuteen. Eihän ole esivaltaa, joka ei olisi Jumalalta peräisin, häneltä ovat vallankäyttäjät saaneet valtuutensa. 
[2] Joka vastustaa esivaltaa, nousee siis Jumalan säädöstä vastaan, ja ne, jotka näin tekevät, saavat rangaistuksensa.
[3] Ei sen, joka tekee oikein, tarvitse pelätä viranomaisia, vaan sen, joka tekee väärin. Jos siis tahdot elää pelkäämättä esivaltaa, tee oikein! Silloin saat siltä kiitosta. 
[4] Se on Jumalan palvelija ja toimii sinun parhaaksesi. Mutta jos teet väärin, pelkää! Esivalta ei kanna miekkaa turhaan. Se on Jumalan palvelija ja panee täytäntöön väärintekijälle kuuluvan rangaistuksen. 
[5] Siksi on suostuttava esivallan alaisuuteen, ei vain rangaistuksen pelosta vaan myös omantunnon vaatimuksesta. 
[6] Sen vuoksi te verojakin maksatte, sillä viranomaiset ovat Jumalan palveluksessa, kun he hoitavat tehtäviään. 
[7] Antakaa jokaiselle se, mikä hänelle kuuluu: kenelle vero, sille vero, kenelle tulli, sille tulli, kenelle pelko, sille pelko, kenelle kunnia, sille kunnia. 


Perustajat halusivat, että suuri sinetti laitetaan dollariin hyvästä syystä, mutta he eivät koskaan laittaneet sinne mitään juutalaisesta "Jumalasta". Viittauksen juutalaiseen "Jumalaan" laittoi amerikkalaiseen rahaan juutalainen presidentti Dwight David Eisenhower. 
"30. heinäkuuta 1956, kaksi vuotta sen jälkeen, kun presidentti Dwight D. Eisenhower oli vaatinut, että lause "Jumalan alla" lisätään uskollisuuslupaukseen, hän allekirjoittaa lain, jolla "In God We Trust" julistetaan virallisesti kansakunnan viralliseksi tunnuslauseeksi. Laki, P.L. 84-140, määräsi myös, että lause painetaan kaikkeen amerikkalaiseen paperivaluuttaan." 1 Eisenhower oli oman tunnustuksensa mukaan juutalainen; nimi Eisenhower on peräisin juutalaisesta sukunimestä Eisenhauer. 

"Eisenhowerin West Pointin sotilasakatemian valmistumisluokan vuosikirjassa, joka julkaistiin vuonna 1915, Eisenhower tunnistetaan 'kauheaksi ruotsalaiseksi juutalaiseksi'." 

Ei ole yllätys, että kosher-omistuksessa oleva Valkoinen talo, jossa presidentti Franklin Delano Roosevelt oli itse hollantilais-juutalaista syntyperää, ja hänen henkilökuntansa on kuin synagogan listasta. 

Vuonna 1943 Washington ei ainoastaan siirtänyt eversti Eisenhoweria Eurooppaan, vaan ylensi hänet yli 30 kokeneemman korkea-arvoisen upseerin ohi viiden tähden kenraaliksi ja asetti hänet kaikkien Yhdysvaltain joukkojen johtoon Euroopassa.

Tämä suuri "kenraali", joka piileskeli pelossa kusemassa housuunsa, kun uskottiin pienen aseettoman saksalaisen kommandoyksikön jahtaavan häntä sodan aikana, määräsi henkilökohtaisesti yli 1,7 miljoonan saksalaisen sotilaan murhaamisen sodan päätyttyä sotaväen kuolemanleireillään. Heidän ainoa rikoksensa oli puolustaa maataan ja kansaansa. Monet edellä mainituista eivät olleet yli 15-vuotiaita. Tämä on jälleen yksi räikeä esimerkki puhtaasta talmudilaisesta vihasta. 
Koko artikkeli "In 'Eisenhower's Death Camps': A U.S. Prison Guard Remembers", klikkaa tästä.

"In God We Trust" sisältää 12 kirjainta: Kaksitoista on täydellinen luku, joka merkitsee hallituksen tai hallituksen täydellisyyttä. Raamatussa on 66 kirjaa, joiden yhteenlaskettu luku on 12 [6 + 6 = 12]. 

Sana Jumala esiintyy myös 4473 kertaa Raamatussa, mikä tekee yhteenlaskettuna 9 kertaa 2. 9 on lopullisuuden ja tuomion numero, Jumalan itsensä voima, joka kietoutuu tähän: 

Haggai 1:11:ssä "Jumalan" tuomiot luetellaan yhdeksässä yksityiskohdassa:
Minä olen kutsunut kuivuuden maan päälle, vuorille ja viljapelloille, viinitarhoihin ja oliivitarhoihin, kaikille viljelyksille. Niin ihmiset kuin eläimetkin nääntyvät, eikä kätten työ enää menesty. 

Haggai on Raamatun 37. kirja. 3 + 7 = 10; joten Haggai 1 olisi 11; tässä taas on 11 11.

"Presidentti Eisenhower allekirjoitti lain 30. heinäkuuta 1956, ja tunnuslause lisättiin vähitellen paperirahaan vuosina 1957-1966. (Public Law 84-851)[18] Yhdysvaltain lakikokoelman 36 U.S.C. § 302, sanoo nyt: 'In God we trust' on kansallinen tunnuslause." 2

Voidaan nähdä, että raha on tehokas tapa ruiskuttaa jotakin yleisen mielen alitajuntaan: 

9/11 $20 Bill Trick [Youtube video]

Tässä on lisää tietoa subliminaalista mediassa, joka johti 911-tapahtumaan: 
WHAT? ...Hollywood Predicted 9:11??? [Youtube video]

Suoraan sanottuna tässä: 
9/11 foreshadowed in Super Mario Bros. The Movie [Youtube video]

Ja voimme nähdä, kuinka juutalaiset voimat piikittävät "Jumalansa" jälleen massojen mieliin: 
"Eisenhower allekirjoitti lain lippupäivänä 14. kesäkuuta 1954. Eisenhower totesi: "Tästä päivästä lähtien miljoonat koululaisemme tulevat päivittäin julistamaan jokaisessa kaupungissa ja taajamassa, jokaisessa kylässä ja maaseudun koulukodissa kansakuntamme ja kansamme omistautumista Kaikkivaltiaalle.... Tällä tavoin vahvistamme uudelleen uskonnollisen uskon ylivertaisuuden Amerikan perinnössä ja tulevaisuudessa; tällä tavoin vahvistamme jatkuvasti niitä hengellisiä aseita, jotka ovat ikuisesti maamme voimakkain voimavara, niin rauhassa kuin sodassa. 

Ilmaisu "Jumalan alla" sisällytettiin uskollisuudenvalaan 14. kesäkuuta 1954 kongressin yhteisellä päätöslauselmalla, jolla muutettiin vuonna 1942 säädetyn lippulain 4 §:ää." 3

Lopuksi totean, että monet ihmiset JoSin e-ryhmissä ovat maininneet, kuinka he ovat nähneet tiettyjä numeroita toistuvasti. Kyse voi olla tietystä numerosta, joka toistuu ajoneuvon rekisterikilvessä tai digitaalikellossa, mainoksessa ja monissa muissa paikoissa. Joskus näin voi tapahtua jopa päivien ajan, mutta tämä yksinään ja sinänsä on vaaratonta. Kun olemme tietoisia tietyistä numeroista, tämä luo alitajuisen värähtelyn, ja ennen kuin huomaammekaan, alamme nähdä näitä samoja numeroita usein jokapäiväisessä elämässämme. Tämä näkökohta on varsin viaton ja usein merkityksetön, mutta edellä olevassa artikkelissa tekijät ovat täysin tietoisia numeroiden voimasta ja käyttävät sitä taikuuden luomiseen todellisuudessa juutalais-kristillisen Raamatun kautta. Tämän vuoksi monet kristityt käytännössä pakotetaan opettelemaan ulkoa raamatunlauseita, koska tämä luo alitajuisen yhteyden. Lisätietoja tästä:

Pyhä Raamattu: Juutalaisen Noituuden Kirja

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja Raamattu

Kristillinen messu/jumalanpalvelus ja miten se liittyy juutalaiseen rituaalimurhaan


Lähteet

1 This Day in History [www.history.com]

2 Wikipedia-artikkeli: "In God We Trust"
3 IbidSAARNA 666:sta


Koska olen jo kirjoittanut kaksi saarnaa raamatullisesta numerologiasta ja siitä, kuinka Raamattu on juutalaisen noituuden kirja, tässä on lisää numeroista... 

Raamatussa on yhteensä 66 kirjaa. Kuten useimmat teistä jo tietävät, juutalaisvoimat korostavat aina numeroa 6, kuten heidän 6 miljoonan väärennetyn holokau$tin ja Toukokuun 1. päivän (Vappupäivä), tärkeän kommunistisen juhlapäivän [1.5.; 5/1; 5 + 1 = 6], ja monien muiden ohella. Olkaa tietoisia tästä, erityisesti kun katsotte uutisia ja luette sanomalehtiä, aikakauslehtiä jne. Juutalaiset korostavat aina numeroa 6. Tämä vastaa myös kabbalistista Saturnus-neliötä, joka summautuu 15:een kaikilla sivuilla, myös vinosti. Raamatussa numero 6 on ihmiskunnan numero, jolla ei ole mitään henkistä voimaa. Numero 7 liittyy seitsemään chakraan ja niistä lähtevään henkiseen voimaan sekä henkiseen täydellisyyteen. 6 jää vajaaksi. 6 on myös kovan työn numero. Työtä tehtiin 6 päivää ja 7. päivä oli lepopäivä. "Numero 6 on leimattu kaikkeen, mikä liittyy inhimilliseen työhön. Näemme sen leimautuneen hänen mittoihinsa, joita hän käyttää työssään, ja aikaan, jonka aikana hän tekee työtä. Ja näemme tämän alusta alkaen." Numero 6 liittyy myös orjuuteen: 

Kol. 3:22 
Orjat, totelkaa kaikessa maallisia isäntiänne, ei silmänpalvelijoina ja mielistellen, vaan vilpittömin sydämin, Herraa peläten. 

Yllä oleva jae Raamatun 51. kirjasta [1 + 5 = 6] puoltaa orjatyötä. Jakeen 3:22 voi edelleen ajatellen kertoa 3 x 22 = 66; Raamatun kirjojen kokonaismäärä, mikä osoittaa juutalaiskommunistisen orjatyövaltion ja heidän uuden maailmanjärjestyksensä valmistumista. 

 Totuus on... Saatanan numero 666 on auringon kabbalistisen neliön numero ja se osoittaa hengellistä voimaa ja etenemistä. Lähes kaikki muinaiset pakanalliset uskonnot korostivat auringon "palvontaa". Koodisana "palvonta" tarkoittaa todellisuudessa intensiivistä keskittymistä, kuten syvässä meditaatiossa. Lisäksi 6 x 6 x 6 = 216, mikä liittyy tiettyihin sielun sisällä oleviin voimakkaisiin nadeihin. Aurinkochakra on sielun voimakkain ja tärkein chakra ja sillä on tekemistä magnum opuksen työstämisen kanssa. Aurinkochakra on Graalin malja - malja, johon käpyrauhasen erittämä elämän eliksiiri kerääntyy. Raamattu, jossa on 66 kirjaa, jää vajaaksi jumaluuden oivaltamisesta ja toimii pitääkseen ihmiskunnan henkisesti ja psykologisesti orjuutettuna. 

Raamatun mukaan numeron 12 on tarkoitus olla täydellinen luku, ja numero 13 on Saatanan luku. Ihmisinä meillä on yhteensä 13 päächakraa, ei 12. 13 ON yksi Saatanan numeroista [1 + 3 = 4]. Jälleen kerran numero 12 jää vajaaksi. Muinaisina aikoina oli 13 eläinradan merkkiä (horoskooppia). 12 liittyy myös Saturnuskeskeiseen aikaamme; 60 sekuntia minuutissa, 60 minuuttia tunnissa ja 24 tuntia [2 + 4 = 6] päivässä. Saturnus, kuten edellä jo kirjoitin, värähtelee numeroon 6. Saturnus on kärsimyksen, kovan työn, kurjuuden, epäonnen ja menetyksen pahansuopa planeetta. Missä tahansa Saturnus on sijoitettu ihmisen astrologisessa horoskoopissa, siellä ihminen kärsii elämässään. Juutalaisvoimat nimeävät 12:n "täydellisen hallituksen" luvuksi, toisin sanoen ihmiskunnan olevan henkisesti avuton, jäävän jälkeen henkisestä voimasta ja saavuttamisesta ja olevan orjuutettu hallituksen kautta ja olevan täydellisen hallinnan alainen hallitusta johtavien juutalaisten käsissä. Raamatun alitajuiset värähtelyt ja viestit asettavat ihmiskunnan tähän. Sitä vastoin 13 kuukauden kuukalenteri perustuu maapallon luonnolliseen aikaan. Me kaikki elämme epäsynkronoidusti maapallon luonnollisen harmonian kanssa kalenterin ja ajan suhteen. 

"Vuosi nolla"

Juutalaisten pakottamat mikrosiruimplantit PDF
Yllä oleva artikkeli on erittäin vakava. Tämä on se, mitä vihollisrodun muukalaisilla harmailla on, mikrosiruimplantti, joka hallitsee heidän tunteitaan, ajatuksiaan ja kaikkea muuta. Artikkelissa on lukuisia linkkejä sekä otteita, jotka todistavat, että tämä on lähitulevaisuudessa koko maailmassa ja tapahtuu jo nyt. 

Kristinusko paljastuu


TAKAISIN TODELLISEEN HOLOKAUSTIIN