Toora ja elävä veriuhri


Kirjoitan tämän artikkelin, koska olen niin kyllästynyt loputtomaan idioottien virtaan, jotka tekevät YouTube-videoita ja verkkosivustoja, jotka paljastavat juutalaisten rituaalimurhat ja toisaalta, tukevat kristinuskoa, Raamattua, Nasaretilaista ja syyttävät tätä kaikkea Saatanalla. Jotkut näistä kirjoittajista ovat itse asiassa juutalaisia ja tietävät, mitä he tekevät yrittäessään syyttää kaikkea Saatanasta ja pakanallisista jumalista, kun taas toisilla [enimmäkseen kristityillä] on paskaa aivojen tilalla.

Suurin osa näistä idiooteista, joilla on paskaa aivojen tilalla [melkein aina kristitty], ovat joko liian laiskoja, eivät motivoituneita tai puuttuu tarvittava älykkyys lukemaan juutalaista Tooraa sellaisena kuin se on, Vanhaa testamenttia. Koko Toora on täynnä juutalaisen Jumalan ohjeita elävien veriuhrien asianmukaisesta suorittamisesta, ja kristittyjen kaksinumeroisten IQ-idioottien, jotka yrittävät tehdä tekosyitä liittyen Uuteen testamenttiin ja "Jeesukseen", "Jeesus" ON ihmisveren lapsiuhri.

Tämän syvällisen tyhmyyden [kristillisen älykkyyden taso on niin alhainen, että on uskomatonta] lisäksi näille Raamattua kolkuttaville debiileille, jotka valittavat juutalaisten rituaalimurhasta ja lainaavat Talmudia, ei näytä koskaan käyvän, että Talmud on itse asiassa rabbiininen selostus Toorasta. Ja mikä on Toora? Toora on Raamatun Vanhan testamentin viisi ensimmäistä kirjaa, joita nämä kristityt, joilla on paskaa aivojen tilalla, edistävät. Aivan - VANHA TESTAMENTTI. Sama vanha paska, josta heidän pappinsa ja saarnaajansa paasaavat kristillisissä kirkoissaan joka sunnuntai. Kuten totesin jo, tyhmyyden laajuus on järkyttävää. Lisäksi nämä hölynpölyä ajavat kristityt olisivat tappiolla osoittaakseen tarkalleen missä Raamatussa Saatana koskaan mainitsi, saati vaatinut, MITÄÄN mitään uhrauksia, saati elävästä veren uhrauksesta! Silti he syyttävät häntä siitä lakkaamatta, koska se aiheuttaa häiriötekijöitä. Toistan jatkuvasti, että jokainen ruma teko ja ominaisuus, joka on juutalais / kristitty ”Jumala”:n, syytetään Saatanasta, mutta harvat näkevät tämän. Tuskin kukaan pysähtyy ajattelemaan.

Toinen asia, jonka haluan lisätä tähän, on se, kuinka kristityt ja muut idiootit vääristävät kaiken. Yksi räikeä esimerkki siitä, johon törmäsin, oli lausunto siitä kuinka juutalaiset, kuten Hasidimin perustaja Ba'al Shem Tov, käyttivät pakanallisten jumalien kuten Baalin nimiä. Ensiksi, tämä nimi tarkoittaa "hyvän nimen mestaria". Tämä liittyy okkulttisiin voimiin. Sillä ei ole mitään tekemistä pakanajumala Baalin kanssa.

"Heprean kielellä sana ba'al tarkoittaa ”aviomies” tai ”omistaja", ja se liittyy verbiin, joka merkitsee avioliiton loppuunsaattamista miehen hallussapidossa. Sanaa ba’al käytetään monissa heprealaisilla lauseissa, jotka merkitsevät sekä konkreettista omistusta että kuvaamaan erilaisia persoonnallisuuksia."[1]

Kuten edellä mainitsin, Baal tarkoittaa myös "mestaria", joten tällä sanalla on todella hyvin laaja tarkoitus. Ottaen huomioon pakanajumala Baalia vastaan Goetiassa [Salomon pienempi avain] tapahtunut äärimmäinen jumalanpilkka ja halventaminen, on maalaisjärjen mukaista, että heprealaiset eivät antaisi minkäänlaista omistautumista tälle pakanalliselle Jumalalle tai muille pakanallisille jumalille sen vuoksi. Kaikkien viitteiden jotka yrittävät väittää, että heprealaiset palvoivat pakanajumalia ovat hämmentääkseen lukijoita. Oman tutkimuksen avulla olemme löytäneet, että Baal on filistealaisen Jumalan Beelsebubin toinen nimi. Beelzebubia vastaan suunnatun loputtoman juutalaisten jumalanpilkan pitäisi tehdä sinänsä lausunto siitä, kuinka juutalaiset vihaavat tätä pakanallista Jumalaa.

Suoraan alla oleva lainaus on Raamattukeskuksen (Bible Hub) verkkosivustolta, artikkeli Baalista: “4 attribuutilla: רִ ית בְּa עַ ל בְַּ Liiton herra 8:33; Tuomarien kirja 9:4 (vrt. אל ברית Tuomarien kirja 9:46; NöZMG 1888, 478); בוּב ׳ב aז Kärpästen Herra, 2. Kuninkaiden kirja 1: 2,3,6,16, filistealainen jumala, 5 Βααλ μυῖαν (Beelzebub, Matteus 12:24) vertaa Baelia." [2]

Haluaisin myös kommentoida nimen Moloch ja heprean sanan Melek, joka tarkoittaa kuningas, äärimmäistä samankaltaisuutta. "Kuningas" on toinen todella löysä termi. [3]

Joten... mitä juutalaisella Tooralla on sanottavaa elävän veren uhraamisesta? Niille teistä, joilla on epäilyksiä, kehotan teitä tekemään omat tutkimuksenne koska verkossa on lukuisia kopioita juutalaisesta Toorasta.

Tarina juutalaisesta hahmosta Abrahamista, joka aikoo uhrata poikansa Isaacin, heidän muukalaisjumalansa käskystä, on räikeä esimerkki siitä, että hänen pelkkä halukkuutensa, tarinan mukaan, osoittaa epäilemättä, ettei tämä ollut mitään normaalin ulkopuolista, eikä tämä ollut epätavallinen pyyntö. Kun otetaan huomioon hänen kiistaton valmius, tämä paljastaa, että ihmislapsiuhri oli yleistä.

Edellä mainittujen lisäksi tässä on joitain erittäin mielenkiintoisia ja paljastavia lainauksia juutalaiselta verkkosivustolta:
"Come and Hear, An Educational Forum For the Examination of Religious Truth and Religious Tolerance: Blood Ritual 3: Human Sacrifice, the Talmud, and the Moloch Problem" "LORD God Accepts Human Sacrifice"

Lainaukset yllä olevasta linkitetystä verkkosivustosta:
"Verirituaali: - Verirituaali on juutalaisuuden perusta. Jokin veri pyhittää, jokin veri saastuttaa. Katsotaanpa, mitkä ovat Talmudin opit."

"Babylonian Talmud kuitenkin sallii juutalaisten uhrata lapsia Molochille - tietyin ehdoin."
"Herra Jumala hyväksyy ihmisuhrin"
"Katsotaan ensin perspektiiviä. Jotkut virheellisesti uskovat, että ihmisen uhraaminen on kielletty Vanhassa testamentissa. Jotkut profeetat raivostuivat sitä vastaan. Mutta ainakin yhdessä kirjassa Herra Jumala hyväksyy ihmisuhrit. Ja toisessa kirjassa Herra Jumala rauhoittuu ihmisuhrilla."

"Seuraavassa tuomarien kirjan kertomuksessa israelilaissoturi Jefta on lähdössä sotaan ammonialaisia vastaan. Voitonmaksuna Jephta lupaa Herralle Jumalalle uhraavansa ensimmäisen "minkä tahansa", joka tulee talostaan tervehtimään häntä palatessaan. Ellei Jefta pidä härkiä, lampaita, vuohia tai kanoja olohuoneessaan, hänen on odotettava luvatun uhrin olevan ihminen. Huomaa, että Jefta ei lupaa uhrata "härkää" tai "vuohta" jne."

Jefta antoi Herralle tämän lupauksen: »Jos sallit minun voittaa ammonilaiset, minä lupaan sinulle uhriksi sen, joka ensimmäisenä tulee taloni portista minua vastaan, kun palaan voittajana kotiin. Sen minä uhraan sinulle polttouhrina.»
Tuomarien kirja 11.30 - Tuomarien kirja 11.31

Ensimmäisenä Jeftan talon ovista astuu hänen palattuaan sisään hänen ainoa lapsensa, hänen rakas tytär.

Mutta kun Jefta palasi kotiinsa Mispaan, häntä vastaan tuli rumpua lyöden ja tanssien hänen oma tyttärensä, hänen ainoa lapsensa. Jeftalla ei ollut poikaa eikä toista tytärtä. Nähdessään tyttärensä Jefta repäisi vaatteensa ja sanoi: »Voi, oma tyttäreni, mikä hirveä onnettomuus! Miksi juuri sinun piti tulla ensimmäisenä minua vastaan! Minä annoin Herralle lupauksen enkä voi sitä peruuttaa.»
Tuomarien kirja 11.34 - Tuomarien kirja 11.35

Pohditaan hetki. Tiedämme, että Jefta vannoi Herralle Jumalalle uhraavansa "mitä tahansa", joka ensin tuli talonsa ovesta. Epäilemme, että Jefta aikoo uhrata yhden palvelijoistaan. Mutta kun "mikä tahansa" osoittautui Jeftan tyttäreksi, Jefta on yllättynyt. Huomaa tyttärensä reaktio:

Silloin tytär sanoi hänelle: »Isä, sinä olet antanut Herralle lupauksen. Tee siis minulle lupauksesi mukaisesti, kun Herra nyt on antanut sinun kostaa vihollisillesi ammonilaisille.»
Tuomarien kirja 11:36

Hän ei ilmaise yllätystä siitä, että Herra Jumala hyväksyisi ihmisuhrin, eikä protestoi; hän ei sano: "Isä, käyttäkäämme jotain järkeä."
Muita kuin täydellisiä eläimiä saa rituaalisesti uhrata juutalaisuudessa. Huomaa, että myös Jephthan tytär on täydellinen uhri - hän on neitsyt. Huomaa, että Herra Jumala ei estänyt tätä ihmisuhria, kuin hän esti Abrahamin pojan uhrin.

Vanhassa testamentissa ei täsmennetä, kuinka Jefta uhraa tyttärensä, mutta noudattaen oikeita tapoja eläinten uhraamiseen hän halkaisi ensin hänen kurkunsa ja valaisi verensä temppelipalvelualukseen; katkaisi hänen kätensä, jalkansa ja päänsä; leikkaa vartalon osiin, poistaa sisäelimet ja pesee ne; kaataa, ripottelee ja tahraa hänen vertaan määrätyissä kohdissa alttarin ympärillä; ja poltta lihaa. Tai tietysti pappi saattaa tehdä tämän hänen puolestaan. [4]

"Herra Jumala miellytetään ihmisuhrilla" [5]

"Kahden erillisen rikkomuksen avulla osoitetaan, että siemenen antaminen Molekille ei ole epäjumalanpalvelusta. Eroja [sic] on, että jos joku uhrasi Molechille tai sai poikansa kulkemaan tulen läpi jollekin muulle jumaluudelle, häntä ei rangaista."
- Rabbi Dr. Freedman

Mišnan jälkeen Sanhedrin 64a ja 64b sisältävät kiihkeän keskustelun viisaiden välillä seuraavista asioista:

• olosuhteet, joissa epäjumalan palvonta on epäjumalanpalvelusta,
• mitä epäjumalia voidaan palvoa antautumatta epäjumalanpalvelukseen,
• mitkä lapsen uhraamisen osat missä yhdistelmässä ovat rangaistavia ja
• miten lapset voidaan uhrata rikkomatta Mooseksen kirjaa.

"Viime aikoina on tehty lukuisia yrityksiä todistaa, että uhraessaan lapsensa Molochille israelilaiset yksinkertaisesti ajattelivat tarjoavansa heitä holokaustissa Jahvelle. Toisin sanoen, Melek, jolle uhrattiin lapsiuhreja, oli Jahve toisella nimellä." [6]

Artikkeli jatkuu ja yrittää väittää toisin, mutta kuka tahansa tyhmä voi helposti nähdä lukiessaan esimerkiksi Raamatun 3. Mooseksen kirjaa, että yllä oleva lausunto puhuu puolestaan.

Tässä on lisää "Tule ja kuule" juutalaisten verkkosivustolta:
"On valitettavaa, että juutalainen uskonto ei ole kiistänyt oppia siitä, että lapset voidaan uhrata Molochille. Tuo oppi yhdessä juutalaisen liturgian rukousten kanssa, joissa vaaditaan rituaalisen veriuhrin palauttamista (ks. Eläinuhrit ja kolmas temppeli), lisää varmasti uskottavuutta syytöksiin, joissa juutalaiset harjoittavat lasten rituaalista veriuhraamista."
"Talmud-oppien hylkääminen, jotka hyväksyvät rituaalisen lasten uhraamisen (tietyissä olosuhteissa), menisi pitkälle hyvän tahdon luomiseen juutalaisuuden ja ihmisten joilla on muu uskonto." [7]

Mooseksen kirja on täynnä täsmällisiä ohjeita [kuinka] ja vaatimuksia eläville veriuhreille.

Alla on suoria lainauksia juutalaisesta Toorasta. Kun otetaan huomioon viattomien eläinten laaja ja kauhistuttava kohtelu, ei ole ihme, että juutalaiset keksivät teollisen maatalouden. Tällainen asia on heille luonnollista.


(3. Mooseksen kirja 1.1 - 3. Mooseksen kirja 1.3) Herra kutsui Mooseksen pyhäkköteltan luo ja puhui hänelle teltan sisältä näin:
Sano israelilaisille: Aina kun joku teistä tahtoo tuoda Herralle uhrilahjaksi karjaeläimen, hän voi tuoda naudan, lampaan tai vuohen.
Jos hän tahtoo antaa polttouhriksi naudan, hän ottakoon virheettömän sonnin ja tuokoon sen pyhäkköteltan ovelle, jotta Herra olisi hänelle suosiollinen.

(3. Mooseksen kirja 1.5) Hän teurastakoon sonnin siellä Herran edessä, ja papit, Aaronin jälkeläiset, tuokoot uhriveren ja vihmokoot sen joka puolelle alttaria, joka on pyhäkköteltan oven edessä.

(3. Mooseksen kirja 1.10 - 3. Mooseksen kirja 1.11) Jos hän tahtoo uhrata pikkukarjaa, lampaan tai vuohen, hän tuokoon virheettömän pässin tai pukin ja teurastakoon sen Herran edessä alttarin pohjoissivulla. Papit, Aaronin jälkeläiset, vihmokoot veren joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 1.14 - 3. Mooseksen kirja 1.17) Jos joku tahtoo uhrata Herralle polttouhrina linnun, hän tuokoon uhrilahjaksi metsäkyyhkyn tai muun kyyhkysen. Pappi tuokoon linnun alttarin luo, repäisköön irti pään ja polttakoon sen alttarilla. Mutta veri on puserrettava alttarin kylkeen. Kupu sisällyksineen papin tulee heittää alttarin itäpuolelle, paikkaan, jonne kootaan uhrirasvan tuhka. Sitten hän repiköön linnun auki siivistä kiinni pitäen, ei kuitenkaan kahtia, ja polttakoon sen palavien puiden päällä alttarilla. Tämä on polttouhri, tuoksuva tuliuhri, joka on Herralle mieluisa.

(3. Mooseksen kirja 3.1 - 3. Mooseksen kirja 3.2) Kun joku tuo yhteysuhriksi naudan, joko sonnin tai lehmän, hän tuokoon Herran eteen virheettömän eläimen, pankoon kätensä sen pään päälle ja teurastakoon sen pyhäkköteltan ovella. Papit, Aaronin jälkeläiset, vihmokoot veren joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 3.7 - 3. Mooseksen kirja 3.8) Jos hän tuo uhrilahjaksi lampaan, hän tuokoon sen Herran eteen, pankoon kätensä sen pään päälle ja teurastakoon sen pyhäkköteltan edessä, ja Aaronin jälkeläiset vihmokoot veren joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 3.12 - 3. Mooseksen kirja 3.13) Jos hän tahtoo antaa uhriksi vuohen, hän tuokoon sen Herran eteen, pankoon kätensä sen pään päälle ja teurastakoon sen pyhäkköteltan edessä, ja Aaronin jälkeläiset vihmokoot veren joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 4.4 - 3. Mooseksen kirja 4.7) Hän tuokoon sonnin pyhäkköteltan ovelle Herran eteen, pankoon kätensä sen pään päälle ja teurastakoon sen sitten Herran edessä. Virkaansa voideltu pappi ottakoon sonnin verta ja vieköön pyhäkkötelttaan. Hän kastakoon sormensa vereen ja pirskottakoon Herran edessä verta seitsemän kertaa pyhäkön väliverhon etupuolelle. Hän sivelköön verta myös sen alttarin sarviin, jolla tuoksuvia suitsukkeita poltetaan pyhäkköteltassa Herran edessä. Lopun veren pappi kaatakoon pyhäkköteltan oven edessä olevan polttouhrialttarin juurelle.

(3. Mooseksen kirja 4.11 - 3. Mooseksen kirja 4.12) Mutta sonnin muut osat, nahka, kaikki lihat, pää, koivet, sisälmykset ja mahan sisältö, vietäköön leirin ulkopuolelle puhtaaseen paikkaan, johon uhrirasvan tuhkat kaadetaan, ja poltettakoon siellä puiden päällä roviolla.

(3. Mooseksen kirja 4.16 - 3. Mooseksen kirja 4.18) Virkaansa voideltu pappi vieköön sonnin verta pyhäkkötelttaan, kastakoon sormensa vereen ja pirskottakoon sitä Herran edessä seitsemän kertaa pyhäkön väliverhon etupuolelle. Hän sivelköön verta myös sen alttarin sarviin, joka on Herran edessä pyhäkköteltassa. Lopun veren hän kaatakoon pyhäkköteltan oven edessä olevan polttouhrialttarin juurelle.

(3. Mooseksen kirja 4.24 - 3. Mooseksen kirja 4.25) Hän pankoon kätensä sen pään päälle ja teurastakoon sen Herran edessä siinä paikassa, jossa polttouhrieläimet teurastetaan. Näin se on kelvollinen syntiuhriksi. Pappi ottakoon sormellaan syntiuhrieläimen verta, sivelköön sitä polttouhrialttarin sarviin ja kaatakoon lopun veren polttouhrialttarin juurelle.

(3. Mooseksen kirja 5.7 - 3. Mooseksen kirja 5.9) Jos hänen varansa eivät riitä lampaaseen tai vuoheen, hän tuokoon rikkomuksensa sovitukseksi kaksi metsäkyyhkyä tai kaksi muuta kyyhkystä, toisen syntiuhriksi ja toisen polttouhriksi. Hän tuokoon ne papille. Pappi ottakoon ensin syntiuhriksi tarkoitetun linnun ja taittakoon siltä niskan irrottamatta päätä ja pirskottakoon syntiuhrin verta alttarin kylkeen; loppu veri on puserrettava alttarin juureen. Tämä on syntiuhri.

(3. Mooseksen kirja 7.2) Siinä paikassa, jossa polttouhrieläimet teurastetaan, teurastettakoon myös hyvitysuhrieläin, ja sen veri vihmottakoon joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 8.18) Sitten Mooses toi polttouhripässin, ja Aaron ja hänen poikansa asettivat kätensä sen pään päälle.

(3. Mooseksen kirja 8.19) Mooses teurasti pässin ja vihmoi veren joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 8.22 - 3. Mooseksen kirja 8.24) Tämän jälkeen Mooses toi toisen pässin, vihkimyspässin, ja Aaron ja hänen poikansa asettivat kätensä sen pään päälle. Mooses teurasti pässin, otti verta ja siveli sitä Aaronin oikeaan korvannipukkaan, oikeaan peukaloon ja oikeaan isoonvarpaaseen. Hän kutsui sitten Aaronin pojat esiin ja siveli verta heidän oikeaan korvannipukkaansa, oikeaan peukaloonsa ja oikeaan isoonvarpaaseensa sekä vihmoi lopun veren joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 9.12) Sitten Aaron teurasti polttouhrieläimen, ja hänen poikansa ojensivat hänelle veren, jota hän vihmoi joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 9.18) Sitten hän teurasti kansan yhteysuhriksi sonnin ja pässin. Aaronin pojat ojensivat hänelle veren, ja hän vihmoi sitä joka puolelle alttaria.

(3. Mooseksen kirja 16.14 - 3. Mooseksen kirja 16.15) Sitten hän ottakoon sonnin verta ja pirskottakoon sitä sormellaan kerran liitonarkun etureunaan ja seitsemän kertaa arkun eteen maahan.
Tämän jälkeen Aaron teurastakoon kansan syntiuhripukin, vieköön sen veren pyhäkön väliverhon taakse ja pirskottakoon verta liitonarkun kanteen ja arkun eteen samalla tavoin kuin sonnin verta.

(3. Mooseksen kirja 16.18 - 3. Mooseksen kirja 16.19) Sitten hän astukoon ulos alttarin luo, joka on Herran edessä, ja toimittakoon sen puhdistusmenot. Hän ottakoon sonnin ja pukin verta ja sivelköön sitä alttarin sarviin joka puolelle. Sitten hän pirskottakoon alttarille verta sormellaan seitsemän kertaa. Näin hän puhdistakoon ja pyhittäköön alttarin israelilaisten syntien tuomasta epäpuhtaudesta.

(3. Mooseksen kirja 17.11) Veressä on elävän olennon elämänvoima. Minä itse olen määrännyt, että veri on tuotava alttarille teidän puolestanne tapahtuvaa sovitusta varten, sillä veressä oleva elämänvoima tuottaa sovituksen.

(3. Mooseksen kirja 22.19 - 3. Mooseksen kirja 22.27) Hänen on tuotava virheetön uros: sonni, pässi tai pukki. Näin saatte osaksenne Herran suosion. Viallista eläintä ette saa tuoda uhriksi, sillä sellaisella ette saa Herran suosiota osaksenne.
Jos joku tuo naudan, lampaan tai vuohen yhteysuhriksi Herralle joko täyttääkseen uhrilupauksen tai antaakseen vapaaehtoisen lahjan, eläimen täytyy olla virheetön eikä siinä saa olla minkäänlaista vammaa; muuten uhri ei ole Herralle otollinen. Älkää tuoko Herralle eläintä, joka on sokea, jalkansa katkaissut tai muuten vahingoittunut, tai eläintä, jossa on paiseita, ihottumaa tai rupia; älkää tuoko Herralle sellaista eläintä alttarilla uhrattavaksi. Viallisen tai kitukasvuisen sonnin tai lampaan voitte uhrata vapaaehtoisena lahjana, mutta se ei kelpaa Herralle tehdyn uhrilupauksen täyttämiseen. Eläintä, joka on kuohittu, olipa sen kivekset sidottu, murskattu, revitty tai leikattu, ette saa tuoda uhriksi Herralle; sellaista ei saa tehdä teidän maassanne. Ette myöskään saa ostaa keneltäkään vierasmaalaiselta sellaista eläintä uhrattavaksi ruokana Jumalallenne. Kuohitut eläimet ovat silvottuja; niissä on vamma, niitä uhraamalla ette saa Herran suosiota osaksenne.
Herra sanoi Moosekselle:
»Kun sonnivasikka, karitsa tai kili on syntynyt, sen on saatava olla seitsemän päivää emänsä luona, mutta kahdeksannesta päivästä lähtien se kelpaa tuliuhriksi Herralle.»

(3. Mooseksen kirja 22.29) Kun tuotte kiitosuhrin Herralle, uhratkaa se niin, että saatte siitä osaksenne Herran suosion.

(3. Mooseksen kirja 23.19) Uhratkaa yksi vuohi syntiuhriksi ja kaksi vuoden ikäistä karitsaa shalom-uhriksi.

(4. Mooseksen kirja 7.41) Sekä yhteysuhriksi kaksi nautaa, viisi pässiä, viisi pukkia ja viisi vuoden vanhaa karitsaa. Nämä olivat Selumielin, Surisaddain pojan, uhrilahjat.

(5. Mooseksen kirja 12.11) Silloin teidän tulee viedä siihen paikkaan, jonka Herra, Jumalanne, valitsee nimensä asuinsijaksi, ne uhrit, joista olen antanut teille ohjeet: polttouhrinne ja teurasuhrinne, kymmenyksenne ja uhrilahjanne sekä kaikki, minkä valitsette Herralle tuotavaksi lupausuhriksi.

___________________________________________________________________

Viittaukset:

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Baal
[2] https://biblehub.com/hebrew/1167.htm
[3] https://biblehub.com/hebrew/4428.htm
[4] "Come and Hear, An Educational Forum For the Examination of Religious Truth and Religious Tolerance: Blood Ritual 3: Human Sacrifice, the Talmud, and the Moloch Problem" "LORD God Accepts Human Sacrifice"
[5] Ibid
[6] Ibid
[7] Ibid

Yllä olevat kirjoitukset on alunperin otettu juutalaisen Tooran englanninkielisestä käännöksestä.


___________________________________________________________________

Kristillinen messu ja kuinka se sitoutuu juutalaiseen rituaalimurhaan

2000 vuotta juutalaisia rituaalimurhia

Juutalainen rituaalimurha

Pyhä raamattu: juutalaisen noituuden kirja

Kristinusko, kommunismi, juutalaiset ja raamattu

Mielen ohjelmoiminen ja raamattu

Totuus raamatusta


TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN