Juutalainen Rituaalimurha


Lehdistön [juutalaisten hallitsema] avulla ja suurella varallisuudellaan juutalaiset pystyvät tukahduttamaan kaiken puolueettoman tutkinnan rituaalimurhasta.
--Thomas Burbage 1916

"Alilath Seker" slush-rahasto nykypäivän termein, antoi lahjuksia ja rahaa [juutalaisille] verisyytteiden torjumiseksi.
--Dr Philip Devier, "Blood Ritual"

"Neljän kansakunnan neuvoston perustama salainen rahasto, Alilath Seker [veristen kaliumien rahasto], palveli pääasiassa tätä tarkoitusta varten." Leon Poliakov "Antisemitismin historia", jota lainaa tohtori Harrel Rhome.

Jos haluat oppia ja ymmärtää, miksi juutalaiset voivat tehdä niin mielettömiä rikoksia kuin rituaalimurhat, sinun on tiedettävä juutalaisten salaiset opetukset. Sinun on tiedettävä Tooran, Talmudin ja Schulchan Aruchin opetukset. Nämä lait ja opetukset ovat osoitus siitä, että juutalaiset kokevat olevansa kaikkien kansojen yläpuolella, että se on julistanut sodan kaikille muille roduille ja että se on koko ei-juutalaisen ihmiskunnan vannottu vihollinen."

Jopa Tacitus, roomalainen historioitsija, kirjoitti:
"Juutalaiset ovat rotu, joka vihaa jumalia ja ihmiskuntaa. Heidän lait ovat ristiriidassa kaikkien kuolevaisten lakien kanssa. He halveksivat sitä, mikä on meille pyhää. Heidän lakinsa suostuttavat heidät tekemään kauhistuttavia tekoja." [Historioitsija V.3-8]

Juutalainen tietää, että kun muu kuin juutalainen maailma tuntee hänen lait ja näkee suunnitelmansa, hän häviää. Siksi kuolemanuhalla hän kieltää niiden kääntämisen ja julkaisemisen. Tunnettu juutalainen tutkija [Dibre David] kirjoittaa:

"Jos pakanat tietäisivät, mitä opetamme heitä vastaan, he tappaisivat meidät." Juutalaiset salaiset lait perustuvat perusperiaatteeseen, jonka mukaan:
"Vain juutalainen on ihminen. Sitä vastoin kaikki ei-juutalaiset ovat eläimiä. Ne ovat ihmismuodossa olevia petoja. Kaikki on sallittua heitä vastaan. Juutalainen voi valehdella, huijata ja varastaa heiltä. Hän voi jopa raiskata ja murhata heidät "

Talmudissa on satoja kohtia, joissa ei-juutalaisia kuvataan eläimiksi. Jotkut niistä ovat:

 1. "Juutalaisia kutsutaan ihmisiksi, mutta ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä. He ovat petoja." [Talmud: Baba Mezia 114b]

 2. "Akum [ei-juutalainen] on kuin koira. Kyllä, pyhissä kirjoituksissa opetetaan kunnioittamaan koiraa enemmän kuin ei-juutalaisia."
  [Ereget Raschi Erod. 22 30]

 3. "Vaikka Jumala loi ei-juutalaisen, he ovat silti eläimiä ihmismuodossa. Juutalaista ei tule eläin palvelemaan. Siksi häntä palvelevat eläimet ihmismuodossa."
  [Midrasch Talpioth s. 255, Varsova 1855]

 4. "Raskaana oleva ei-juutalainen ei ole parempi kuin raskaana oleva eläin."
  [Coschen hamischpat]

 5. "Muiden kuin juutalaisten sielut ovat peräisin epäpuhtaista hengistä ja niitä kutsutaan sioiksi."
  [Jalkut Rubeni gadol 12 b]

 6. "Vaikka ei-juutalaisella on sama ruumiinrakenne kuin juutalaisella, he ovat juutalaiseen verrattuna kuin apinaa ihmiseen."
  [Schene luchoth haberith, s. 250 b]

Jotta juutalainen ei koskaan unohtaisi olevansa tekemisissä eläimien kanssa, häntä muistutetaan syömisellä, kuolemalla ja jopa yhdynnällä jatkuvasti. Talmud opettaa:

"Jos syöt pakanan kanssa, se on sama kuin syöminen koiran kanssa."
[Tosapoth, Jebamoth 94b]

"Jos juutalaisella on ei-juutalainen palvelija tai piika, joka kuolee, ei pidä ilmaista myötätuntoa juutalaiselle. Sinun tulisi kertoa juutalaiselle: "Jumala korvaa 'menetyksesi' aivan kuin jos joku hänen häristään tai aaseistaan olisi kuollut."
[Jore dea 377]

"Pakanoilla sukupuoliyhdyntä on kuin eläinten välinen yhdyntä."
[Talmud Sanhedrin 74b]

Talmudissa on kirjoitettu pakanoiden murhaamisesta:

 1. "Pakanan ruumiin ja elämän saa viedä."
  [Sepher ikkarim IIIc 25]

 2. "Laki on tappaa jokainen, joka kieltää Tooran. Kristityt kuuluvat Tooran kieltäviin."
  [Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5]

 3. "Jokainen juutalainen, joka vuodattaa jumalattomien [ei-juutalaisten] veren, tekee kuin uhrin Jumalalle."
  [Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772]

Nämä Talmudin ja Tooran lait annettiin juutalaisille yli 3000 vuotta sitten. Ne ovat yhtä päteviä tänään kuin silloin. Näin juutalaisia opetetaan lapsuudesta lähtien. Tämän tulos on edessämme. Se on juutalaisten rituaalimurha.

"Lisäksi on laki, joka koskee ulkomaalaisten teurastamista, jotka ovat samoja kuin pedot. Tämä teurastus on suoritettava laillisesti pätevällä tavalla. Ne, jotka eivät noudata juutalaisen uskonnollista lakia, on tarjottava Jumalalle uhrauksena. Heille Psalmi 44:22 viittaa: "Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken aikaa, meitä kohdellaan teuraslampaina."
[Thikune Zohar, painos Berdiwetsch 88b]

Tohtori Bischoff [oikeudenkäynti 30. lokakuuta - 4. marraskuuta 1931] vahvisti tämän lain oikean käännöksen: Tämä ihmisuhrien lain käännös ja julkaisu on suurin isku, joka juutalaisia on koskaan kohdannut tässä kiistassa. TÄMÄ LAKI KÄSKEE JUUTALAISIA TEURASTAMAAN EI- JUUTALAISIA. TÄMÄ ON TEHTÄVÄ "LAILLISESTI PÄTEVÄLLÄ TAVALLA". TÄMÄ TARKOITTAA, ETTÄ PAKANAT OVAT UHRATTAVA SAMOIN KUIN ELÄIMET. HEIDÄT OVAT UHRATTAVA JUUTALAISELLE JUMALALLE. SITEN, ME OLEMME TEKEMISISSÄ LAIN KANSSA JOKA EI VAIN SALLI RITUAALIMURHAN HARJOITTAMISTA VAAN KÄSKEE NIIN TEHTÄVÄN!

Artikkeli pitkästä historiasta, "2000 Vuotta Juutalaista Rituaalimurhaa".

Rituaalimurha Amerikassa:
Amerikassa tällainen tapaus tuli esiin vuonna 1955 Chicagossa, jolloin siepattiin ja murhattiin viisi lasta juutalaisten suurimman loman aikaan. Lasten ruumiit osoittavat, missä heidät murhattiin juutalaisten rituaalisten lakien mukaisesti. Chicago on myös alue suurille ja voimakkaille juutalaisyhteisöille. Murhan uhreina olivat John ja Anton Schuessler, Jr., Robert Peterson, Barbara ja Patricia Grimes.

Tosiseikat paljastavat:
Heitä oli pidetty elossa jonkin aikaa kaappaamisen jälkeen. Heidän ruumiinsa olivat alasti. Ligatuurimerkit viittasivat siihen, että ne oli sidottu ranteisiin, ja niitä pidettiin suljetussa tilassa, ennen kuin pienistä leikkauksista ja puhkaistuista haavoista vuodatettiin verta. Yhden rungon merkit sopivat yhteen ylellisen Packard-auton lattiamattojen kanssa, joten tappajat olivat todennäköisesti yläluokkalaisia.

Kaksi pientä tyttöä oli toistuvasti puhkaistu terävällä terävällä esineellä vartalon yläosassa, reisissä ja pakaroissa. Tämä on voinut olla osa veren keräysprosessia. Kahdella pojalla oli merkkejä siitä, että heidät oli naulattu käsien ja jalkojen läpi, sekä suun ja silmien loukkaantumisista. Molemmat uhriryhmät paljastivat tarpeeksi samanlaisia todisteita siitä, että murhat tekivät sama tappajaryhmä.

Jotain paljastavampaa:
Yksi uhrien haavoista sisälsi määrittelemätöntä viljaa, mahdollisesti vehnää. Juutalaiset tunnetaan käyttävän sellaisista rituaaleista peräisin olevaa ihmisverta vehnäpohjaisten aterioiden luomiseen kuin Matzo-pallot, jotka on kastettu tällaisten rituaalien uhrien veressä. Tässä tapauksessa Chicago Sun-Timesissa todettiin avoimesti: "Uskonnollinen kultti saattaa olla mukana."

Huomaa, että siinä sanottiin vain "Uskonnollinen kultti" eikä mitään muuta, mikä tarkoittaa, että se saattoi koskea mitä tai kukaa tahansa, mutta miten juutalaiset reagoivat? Heti artikkelin julkaisemisen jälkeen lähetettiin kuorma-autokalustoja ja kaikki sanomalehdet poistettiin telineiltä ja poltettiin kirjaimellisesti. Juutalaiset tekivät Crowleyn kirjoituksista samoin Englannissa, kun sellaisia tapauksia koskaan ostettiin sellaisten tosiseikkojen valossa, jopa niin pitkälle, että ostivat jokaisen kirjan tai paperin jokaisen kopion polttaakseen ne.

Toinen viimeaikainen tapaus juutalaisisten tehtyä tämän, oli kun Toafler, Rooman päärabin poika ja Israelin historian professori, kirjoitti kirjan "Veren pääsiäinen", joka on kirja juutalaisten rituaalisista murhista keskiaikaisessa Italiassa. Toaflerin tärkein dokumentaation lähde oli murhien ajan synagogan traktaatit. Juutalainen verkosto yhdisti taivaan ja maan kieltääkseen, poistaakseen ja polttaakseen kaikki tehdyt kopiot.

Palataksemme takaisin vuoden 1955 tapaukseen, huomaa, kuinka juutalaiset työskentelivät peittääkseen sitä edelleen: Läänin juutalainen sheriffi nimeltä Lohman lähetti juutalaisen sijaisen Horowitzin tutkimaan murhatun pojan isää. Lohman teki tämän syyttämisen siirtämiseksi ja pakanoiden perheen asettamiseksi kotiarestiin, joka teki heille mahdottomaksi puhua kenenkään kanssa tapauksesta. Sitten Lohman, juutalainen sheriffi, käski nopeasti toisen juutalaisen joukkonsa, Glossin johtaa "tutkintaa".

Kaksi muuta pakanain etsivää tapauksessa Luutnantit Lynch ja McMahon totesivat, että Cookin piirikunnan tutkijat "tuhosivat todisteita, uhkasivat todistajia ja pyrkivät estämään heidän tutkimuksensa joka käänteessä".

Poliisi määräsi isän parantolaan [jopa valetunnistintestien läpäisemisen jälkeen] juutalaisen tohtorin Leon Steinfeldin valvonnassa, missä hän kirjaimellisesti kuoli samana päivänä. Virallinen raportti oli, että hän kuoli luonnollisista syistä ja oli sydänkohtaus. Hyvin pian sen jälkeen paljastettiin kuitenkin, että hänet murhattiin sähköiskuhoidoilla, jotka tehtiin hänelle muutaman tunnin kuluessa saapumisestaan.

Cookin piirikunnan kuolemansyyntutkija, pakana nimeltä lääkäri Thomas McCarron, kutsui avoimesti Steinfeldiä murhaajaksi ja valehtelijaksi sen jälkeen, kun tärkeät asiakirjat tuotiin piirisyyttäjälle. Pian sen jälkeen, kun tohtori McCarronin taloa pommitettiin, piirisyyttäjä käski hänen vaieta. Mitään ei koskaan tullut tapauksen heikosta tutkinnasta johtuen. Myöhemmin Steinfeld paettuaan maasta, löydettiin kuolleena hotellihuoneesta joka näytti olevan itsemurha. Kahden murhatun pojan perheelle maksettiin sitten satatuhatta dollaria paikalliselta juutalaisyhteisöltä ollakseen vaiti. Ilmeisesti tämä ei ole ainoa tapaus Amerikassa. Työntekijät purkivat kerran synagogaa Manhattanilla vuonna 1989 ja löysivät kellarissa olevasta kivihiilisäiliöstä nuoren tytön ihmisluurangon.

Huomaa, että joka vuosi; tuhannet pakanain lapset katoavat Amerikassa, monet suurten juutalaisten pyhien kuten pääsiäisen aikana jolloin tällaisia rituaaleja tehdään. Miksi ruumiita ei näy? Tarkasteltaessa monien eläinkäsittelylaitosten omistajien nimiä paljastuu, että he ovat juutalaisten omistuksessa. Voit ynnätä tässä kaksi jakaksi. Loppujen lopuksi olemme juutalaisten omilla sanoilla ja teoilla, heille vain eläimiä.

Hyvät kirjoittajat ja tutkijat aiheesta: Dr. Arnold Leese, Dr. Hellmutt Schramm, Dr. Philip DeVier, Dr. Harrell Rhome, tri Edward Fields, asianajaja ja duuman jäsen G.G. Zamyslovsky.

Muita inhottavia totuuksia juutalaisista:
Rooma, Italia - Yhdessä työskentelevät italialaiset ja venäläiset poliisit hajottivat ringin juutalaisia gangstereita, jotka olivat olleet mukana lasten raiskauksissa ja snuff-pornografian valmistuksessa.

Kolme venäläistä juutalaista ja kahdeksan italialaista juutalaista pidätettiin, kun poliisi huomasi, että he olivat sieppanneet ei-juutalaisia 2–5-vuotiaita lapsia Venäjän orpokodeista, raiskasi lapsia ja murhasi heidät elokuvissa. Enimmäkseen ei-juutalaiset asiakkaat, mukaan lukien 1700 valtakunnallista, 600 Italiassa ja tuntematon määrä Yhdysvalloissa, maksoivat jopa 20 000 dollaria elokuvaa kohti katsellessaan, kuinka pieniä lapsia raiskattiin ja murhattiin.

Juutalaiset virkamiehet eräässä suuressa italialaisessa uutistoimistossa yrittivät peittää tarinan, mutta italialaiset uutis toimittajat kiertivät heidät, jotka lähettivät elokuvien kohtauksia suorana lähetysaikana Italian televisiossa yli 11 miljoonalle italialaiselle katsojalle. Juutalaiset virkamiehet irtisanoivat sitten vastuuhenkilöt ja väittivät, että he levittivät "verikunnianloukkausta".

Koko historian ajan eri ryhmät ovat syyttäneet sektejä juutalaisia rituaalisesta murhasta pieniä lapsia kohtaan. Yksi tällainen kertomus, Hugh of Lincolnilta, johti kaikkien juutalaisten karkottamiseen Isosta-Britanniasta 1200-luvulla. Tällaisia kertomuksia on yleensä "väheksytty", mutta ne ovat niin laajalle levinneitä, että juutalaiset organisaatiot ovat kehittäneet niille nimen – "verikunnianloukkaus"(blood libel) .

Amerikkalainen ADL-ryhmä perustettiin puolustamaan juutalaista Leo Frankia, jota syytettiin viiden vuoden ikäisen tytön Mary Faganin raiskaamisesta ja murhasta Atlantan kynätehtaassa vuonna 1913. ADL väittää hänen olevansa syytön. Joukko lynkkasi hänet sen jälkeen, kun kuvernööri muutti kuolemantuomionn elinkautiseen vankeuteen.

Vaikka AP ja Reuters molemmat tekivät tarinoita episodista, Yhdysvaltain mediaryhmittymät kieltäytyivät siirtämästä tarinaa televisio-uutisiin ja sanoivat jälleen, että tarina ennakkoluullottaisi amerikkalaisia juutalaisia vastaan.

Venäjän juutalaiset gangsterit ovat yhä useammin liittyneet "valkoisten orjien" ja prostituoitujen liikenteeseen Israelin kautta Jerusalem Postin tuoreen raportin mukaan. Israel sulkee virallisesti silmänsä pakkoprostituutiolta eikä rankaise Israelin kansalaisia, jotka päättävät omistaa "seksiorjia", kunhan orjat ovat ulkomaisia ja ei-juutalaisia.

Talmudic Encyclopedian mukaan: "Sillä, jolla on lihallista tietoa pakanan vaimosta, ei ole kuolemanrangaistava, sillä on kirjoitettu:" lähimmäisesi vaimo "eikä ulkomaalaisen vaimo; ja jopa käsky miehelle "pitää kiinni vaimostaan,'' joka on osoitettu pakanoille, ei koske juutalaista, mutta pakanoille ei ole avioliittoa; ja vaikka pakanain puoleen naimisissa oleva pakananainen on kielletty, juutalainen on joka tapauksessa vapautettu''. Tämä ei tarkoita, että seksuaalinen kanssakäyminen juutalaisen miehen ja pakanan naisen välillä on sallittua - päinvastoin, mutta pääasiallinen rangaistus kohdistuu pakanoille; hänet on teloitettava, vaikka juutalainen raiskaisi hänet: 'Jos Juutalaisella on yhdyntä pakananaiseen riippumatta siitä, onko hän kolmen lapsen lapsi vai aikuinen, naimisissa tai naimaton, ja vaikka hän onkin vain yhdeksän vuoden ikäinen ja yhden päivän ikäinen alaikäinen - koska hänellä oli tahallinen yhdyntä hänen kanssaan, hänet on tapettava kuten pedon tapauksessa, koska hänen kauttaan juutalainen joutui vaikeuksiin, mutta juutalainen on kuitenkin ruoskittava. Ja jos hän on Cohen [pappisukukunnan jäsen] hänen on saatava kaksinkertainen määrä raipaniskuja, koska hän on tehnyt kaksinkertaisen rikkomuksen: Kohenilla ei saa olla sukupuoliyhteyttä prostituoitujen kanssa, ja kaikkien pakananaisten oletetaan olevan prostituoituja.
--Israel Shahak, "Jewish History, Jewish Religion", Pluto Press, Lontoo 1994, sivu 87

Brittiläinen linkki Snuff-videoihin

Jason Burke Lontoossa, Amelia Gentleman Moskovassa, Philip Willan Roomassa, Observer-lehti - sunnuntai 1. lokakuuta 2000

Iso-Britannia on keskeinen linkki kaikkien aikojen suurimmassa kansainvälisessä tutkimuksessa, joka koskee pedofiilisten snuff-elokuvien tuotantoa ja toimittamista - joissa lapset murhataan elokuvissa - Observerin tutkimus paljastaa. Tutkimuksen keskeinen epäilty, venäläinen, joka pidätettiin viime viikolla Moskovassa tuhansien sadististen lapsipornovideoiden ja kuvien levittämisen vuoksi, löydettiin hänen tuotteiden takavarikoimisen jälkeen brittiläisiltä pedofiileiltä.

Dmitri Vladimirovich Kuznetsov, 30-vuotias entinen automekaanikko Moskovassa, tunnistettiin, kun Ison-Britannian tulli ja poliisi löysivät Yhdistyneestä kuningaskunnasta löydettyjen väkivaltaisten lapsipornovideoiden alkuperän takaisin Venäjälle.

Viime viikolla Italian poliisi takavarikoi 3000 Kuznetsovin videota matkalla asiakkaidensa luokse Italiaan, mikä johti kansainväliseen pedofiilien metsästykseen jotka ovat ostaneet hänen tuotteitaan. Italialaisten tutkijoiden mukaan materiaali sisältää kuvamateriaalia lapsista, jotka kuolevat hyväksikäytön aikana. Napolin syyttäjät harkitsevat videon ostaneiden syyttämistä murhasta. Heidän mukaansa jotkut saattavat olla nimenomaan pyytäneet elokuvia murhista.

Britannian viranomaiset vahvistivat eilen, että Yhdistyneestä kuningaskunnasta on löydetty lukuisia Kuznetsovin videoita, jotka on tuotettu hänen pienessä asunnossaan Moskovan vanhentuneessa Vykhino-kaupunginosassa. He ovat huolissaan siitä, että myös snuff-elokuvia joissa lapsia tapetaan on saatettu tuoda maahan.

Noin kymmenkunta brittiläistä miestä on pidätetty ja syytetty rikoksista, joiden väitetään liittyvän venäläisiin nauhoihin. Toinen venäläinen lapsipornor, jolla väitettiin olevan brittiläinen jakelija, hajotettiin aiemmin tänä vuonna. Venäjän väkivaltaisen lapsipornon maahantuontiin liittyvä tutkinta, joka johti tunnistamiseen, ja myöhemmin Kuznetsovin vangitseminen alkoivat noin 15 kuukautta sitten sen jälkeen, kun tulli takavarikoi maahan saapuvaa materiaalia. Siitä lähtien on löytynyt kymmeniä muita löytöjä.

'Olemme nähneet hyvin, hyvin ikäviä juttuja, joihin liittyy hyvin pienten lasten sadistista hyväksikäyttöä, mutta todelliset elokuvakuolemat vievät sen vielä pidemmälle. Se on hyvin huolestuttavaa, sanoi yksi vanhempi tullivirkailija tänä viikonloppuna. Brittiläiset pedofiilit maksoivat £50 ja £100 väliltä Kuznetsovin nauhoista, upseeri sanoi. Lisämaksuja maksettiin pääsystä verkkosivustolle, jossa on kuvia erittäin väkivaltaisista väärinkäytöksistä. Moskovan viranomaiset ovat myös vanginneet kaksi Kuznetsovin kanssa pidätettyä miestä, mutta vain yksi kolmesta on jäljellä kaltereiden takana. Dmitri Ivanov tuomittiin 11 vuodeksi tosiasiallisesta osallistumisesta kuvattavaan väärinkäyttöön. Muut vapautettiin armahduksen alaisena, jonka tarkoituksena oli puhdistaa Venäjän ylikuormitetut vankilat.

Kun Moskovan rikostutkintaosaston poliisit hyökkäsivät Kuznetsovin huoneistoon, he löysivät kaksi poikaa välimerellisestä studiosta. He takavarikoivat suuren määrän elokuvia ja muuta pornografista materiaalia sekä luetteloita asiakkaista Italiassa, Saksassa, Amerikassa ja Britanniassa.

Viime viikolla italialaiset etsivät muuttoivat kuukausien tutkimusten jälkeen ja pidättivät kahdeksan ihmistä. Poliisi teki etsinnän yli 600 kodista ja sanoi, että heillä on nyt todisteita noin 500 ihmistä vastaan. Epäiltyjen joukossa oli liikemiehiä, julkisia työntekijöitä ja yliopiston opiskelija. Useat heistä olivat naimisissa, omien lasten kanssa. Satoja ihmisiä tutkitaan myös Saksassa.

Internetin kautta tilatut venäläiset videot siepattiin, kun he tulivat Italiaan postitse, pakkasivat ne uudelleen ja sitten salaiset poliisit toimittivat ne. Ne maksavat väliltä £300–4000, riippuen minkä tyyppinen elokuva on tilattu. Salainen elokuva pikkulapsista alasti tai riisuutumisesta tunnettiin SNIPE-videona. Kauhistuttavin luokka oli koodinimeltään 'Necros Pedo', jossa lapsia raiskattiin ja kidutettiin kuolemaan saakka. Venäjän ja Ison-Britannian poliisi uskoo, että Kuznetsov ja hänen kumppaninsa ovat olleet toiminnassa yli kaksi vuotta, jolloin heidän uskotaan rekrytoivan noin 100 poikaa - 9-15-vuotiaita - kuvattavaksi.

"Suurin osa lapsista kerättiin rautatieasemilta. Monet heistä tulivat lähiöiltä tai ympäröiviltä alueilta ja olivat köyhistä, ongelmallisista perheistä", kertoi poliisin tiedottaja Kiril Mazurin. "Kun tällaiset lapset saapuvat pääkaupunkiin, heillä ei ole aavistustakaan, minne mennä ja viipyvät asemalla. Tällaisen teini-ikäisen houkutteleminen on erittäin helppoa - lupauksella lämmin sänky tai käyminen elokuvateatterissa." Monet houkuteltiin pois orpokodeista. "Lapsia ei ole suljettu sisään", Mazurin sanoi. "Kuka tahansa voi tulla ja luvata heille aterian McDonaldsissa. Se ei vaadi enempää."

Joillekin lapsille maksettiin palkkio löytääkseen muita poikia, jotka olisivat halukkaita kuvauksiin, Venäjän lehdistön raporttien mukaan 100-300 ruplaan [£ 2.50 - £7]. Kuznetsov oli luopunut työstään vuonna 1998 omistautuakseen tuottoisalle pornoteollisuudelle. Itseopetettu tietotekniikan asiantuntija oli parhaillaan päivittämässä laitteitaan, jotta hän voisi lähettää videoita suoraan asiakkaille, kun poliisi teki hyökkäyksen.

Monet asiakkaat tilasivat toistuvasti videoita häneltä. Napolin sanomalehti Il Mattino julkaisi transkription väitetystä sähköpostinvaihdosta potentiaalisen asiakkaan ja venäläisten myyjien välillä.

"Lupaa minulle, ettet huijaa minua", sanoo italialainen.

"Rentoudu, voin vakuuttaa teille, että tämä todella kuolee", venäläinen vastaa.

"Viime kerralla maksoin, enkä saanut mitä halusin."

"Mitä haluat?"

"Nähdä heidän kuolevan."

________________________________________________________________

Perjantai, 19. toukokuuta 2000 [14 Iyar 5760]

Amnesty: Israel ei kykene käsittelemään valkoisten orjien kauppaa, kirjoittanut Dan Izenberg ja Heidi J. Gleit

JERUSALEM [19. toukokuuta] - Israel ei ole toteuttanut riittäviä toimenpiteitä tänne tuotujen ja seksuaalipalvelujen tarjoamiseen pakotettujen naisten ihmisoikeusloukkauksia vastaan, Amnesty International vakuuttaa.

"Näin on", mainittiin entisen Neuvostoliiton naiskauppaa koskevassa erityisessä Amnesty- raportissa, "vaikka monet heistä ovat joutuneet ihmisoikeusrikkomusten kohteeksi, kuten orjuuttaminen tai kidutus, mukaan lukien raiskaus ja muut seksuaalisen hyväksikäytön muodot, salakuljettajien, parittajien tai muiden Israelin seksiteollisuuteen osallistuvien toimesta."

Amnesty International arvosteli myös Israelia siitä, että se ei tarjonnut menettelyä turvapaikan myöntämiseksi naisille, jotka on salakuljetettu maahan usein sellaisten väärien lupausten perusteella, joilla ei ole mitään tekemistä seksin kanssa.

Naisten kaupan torjunta ja ulkomaisten naisten tuominen tänne töihin prostituoituna on Israelin poliisin ensisijainen tavoite, mutta taistelu on hyvin vaikeaa, poliisin tutkintajohtaja päällikkö Yossi Sedbon sanoi eilen. Yksi suurimmista ongelmista on se, että naisten myymistä ei ole lakia, hän selitti ja lisäsi olevansa tietoinen aloitteista tällaisen lain luomiseksi ja toivoo niiden onnistuvan.

Oikeusministeri Yossi Beilin kertoi eilen Amnesty Internationalin edustajille, että varapääministeri Yehudit Karp valmistelee rikoslakiin muutosta, jolla puututaan ihmiskaupan ilmiöön ja tarjotaan ihmiskaupan kohteeksi joutuneille naisille koskemattomuus. Hän ennusti, että lainsäädäntö esitettäisiin Knessetille sen talviistunnossa. Amnesty Internationalin mukaan satoja naisia tuodaan Israeliin entisestä Neuvostoliitosta vuosittain. Amnesty Internationalin mukaan Israelia sitoo kansainvälinen oikeus ja kansainväliset sopimukset, jotka se on allekirjoittanut sukupuolikaupan torjumiseksi.

Poliisi pidättää epäiltyjä syytteistä, kuten sieppauksista, parituksista, raiskauksista ja naisten pahoinpitelystä, Sedbon sanoi. Toinen suuri ongelma on se, että naiset pelkäävät tehdä poliisivalituksia ja todistaa parittajia vastaan, hän sanoi. Koska suurin osa heistä on maassa laittomasti, he pelkäävät lähestyä poliisia. Parittajien kostotoimien pelko lamauttaa heidät entisestään. Poliisi yrittää kiertää tämän sekä lupaamalla suojella kantelijoita että aloittamalla toimia todisteiden keräämiseksi ja tehdä ratsioita bordelleja vastaan.

Lisäongelmana on, että syyttäjät tarvitsevat valittavia naisia todistamaan parittajaa vastaan käydyissä oikeustapauksissa, mikä voi kestää kuukausia jälkeenpäin alkuperäisen kantelun tekemisestä. Koska naiset ovat täällä laittomasti ja on olemassa mahdollisuus, että parittajat vahingoittavat heitä jos heidät jätetään yksin. He ovat usein päätyneet istumaan vankilaan, kunnes oikeudenkäynti on saatettu päätökseen. Sedbon sanoi, että he yrittävät nyt lähettää naiset kotiin ja tuoda heidät takaisin tänne oikeudenkäyntiin.
Sedbon kieltäytyi kommentoimasta Afulan poliisipäällikköä Shlomo Marmelsteinia ja Tel Avivin Poliisipäälikköä Shlomo Aharonishkya vastaan tehtyjä valituksia siitä, että he eivät ole toimineet ongelmaa vastaan sanoen ettei hän voinut kommentoida tiettyjä tapauksia.

Sedbon korosti, että asia on poliisin ensisijainen tavoite ja että jokaisen poliisipiirin vakavien rikosten osasto käsittelee ongelmaa. Aiemmin tänä vuonna julkaistu tilastopoliisi osoittaa, että parittajia vastaan aloitettujen tapausten määrä on kasvanut: 279 vuonna 1997; 370 vuonna 1998; ja 506 vuonna 1999. Sedbon sanoi myös, että vain vähemmistö täällä prostituoituna työskentelevistä ulkomaisista naisista siepataan ja pakotetaan prostituutioon.

___________________________________________________________________

Juutalaiset saavat pitää orjia Jumalansa mukaan. Nykyajan Israel käyttää hyväkseen tätä jumalallista lupaa. "Mies- ja naisorjasi tulee olemaan ympäröivistä kansakunnista; heiltä voit ostaa orjia. Voit myös ostaa joitain keskuudessasi asuvia väliaikaisia asukkaita ja heidän maassasi syntyneitä klaanien jäseniä, ja heistä tulee sinun omaisuutesi. Voit antaa heidät lapsillesi perinnöksi ja tehdä heistä orjia elämän ajaksi, mutta et saa hallita kanssaisraelilaisiasi häikäilemättä. " [3. Mooseksen kirja 25: 44–46]
https://www.ety.com/HRP/jewishstudies/snuffporn.htm

Andrein juutalainen rituaalimurha
"Alilath Seker" nykyisisin termein tunnetaan slush-rahastona, tarjosi lahjontarahaa ja kuluja [juutalaisille] verisyytteiden torjumiseksi. - Tohtori Philip Devier, "Blood Ritual"

Vuonna 1911 Kiovassa, Venäjällä, tapahtui tunnetuin rituaalimurhatapaus. Luolasta löydettiin paikalliselta alueelta lapsi nimeltään Andrei Youshchinskyn ruumis, joka oltiin tyhjennetty kaikesta verestään, ja paikallista juutalaisya Beiliessiä syytettiin rikoksesta. Juutalaiset ympäri maailmaa kaatoivat nykyarvolla 115 miljoonan dollarin vastaavan summan kätkemään tapauksen tosiseikat ja hänen puolustuksekseen. Ruumiin löytämisen jälkeen poliisi pidätti äidin eikä sallinut hänen osallistua poikansa hautajaisiin. Samaan aikaan juutalainen asianajajaa lähestyi perhettä, joka yritti lahjoa heitä hiljaiseksi. Juutalaisten omistamat sanomalehdet yrittivät sitten herjata äitiä väärillä väitteillä, joiden mukaan hän johti rikollisverkostoa, joka tappoi poikansa. Jälleen kerran juutalainen on projektion ja valheiden mestari.

Useat todistajat, mukaan lukien kaksi Chebariak-perheen lasta, jotka näkivät paikallisten juutalaisten sieppaaman Andreen, murhattiin tapauksen aikana. Paljastettiin myös, että paikallinen poliisipäällikkö oli asettanut vääriä todisteita saadakseen Beiliessin irti murhasta. Lapset, jotka olivat olleet Andrein kanssa sieppauksen aikana ja jotka olivat todistajia, tutkija antoi kaikille palan kakkua. Kaikki kolme sairastuivat vakavasti seuraavana päivänä ja kaksi kuoli, yksi selviytyi kuukausien sairastamisen jälkeen, ja kun hän toipui, hän todisti tuomioistuimessa: "Aloimme ratsastaa savisekoittimella ja yhtäkkiä Beiliess ja kaksi muuta juutalaista juoksi meitä kohti. Hyppäsimme savisekoittimen päältä ja yritimme juosta pois. Beiliess ja muut juutalaiset vangitsivat Andrein ja veljeni [Zhenya], mutta veljeni pääsi irti. Juutalaiset raahasivat sitten Andrein pois; siskoni [Valentina] näki myös tämän." --Oikeustodistus Chebariakien tyttärestä.

John Grant, Yhdysvaltain konsulaatti, joka sijaitsi tuolloin Odessassa Venäjällä, ilmoitti tuomariston havainnoista. Tuomaristo oli virallisesti todennut, että "fanaattiset juutalaiset tappoivat tietyn pojan Andrein, Kiovassa Venäjällä, ja että juutalaiset okkultistisiin tarkoituksiin olivat ottaneet huolellisesti kaiken veren kuolevalta lapselta ja että kyseessä oli juutalaisten rituaalinen murha, ja että Beiliess oli syytön."

Vaikka murha, jonka todistettiin tapahtuneen synagogassa paikallisen juutalaisen omistaman ja hallinnoiman tiilitehtaan sisällä, tuomaristo ei pystynyt varmasti selvittämään, oliko Beiliess käyttänyt laitetta, joka lävisti Andrein yli 45 kertaa ruumiinsa ympärillä tappaen ja ottamalla prosessin aikana mahdollisimman paljon verta varovasti Andrein ruumiista. Lävistysmerkit ilmoitettiin lapsen pään puolella, kun ne tehtiin nimenomaan rituaalin erityistä osaa varten uhrina, jotta juutalaiset pystyivät kaatamaan tsaarin.

Medel Beiliess pääsi vapaaksi, koska tuomariston kahdestatoista jäsenestä kuusi ei pystynyt selvittämään, onko hän murhannut lapsen [huolimatta silminnäkijöiden kertomuksesta Chebariakien eloonjääneestä tyttärestä]. Hän oli yksi Andrei-sieppaajista kahden muun juutalaisen kanssa, ja juutalaiset olivat tappaneet liian monta todistajaa, ja liikaa todisteita oli tuhottu ja peitetty ennen oikeudenkäyntiä.

Vuonna 1917 syyttäjäasianajaja G.G Zamyslovsky kirjoitti aiheesta 525 sivun kirjan nimeltä "Andrei Youshchinskyn murha", jossa hän yksityiskohtaisesti selvitti tapauksen tosiseikat. Judeo- bolshevikkivallankumouksen aikana juutalainen CHEKA antoi Zamyslovskylle valeoikeudenkäynnin, jonka he sitten murhasivat pääasiassa hänen asiaa käsittelevän kirjansa vuoksi, joka paljasti tapauksen kaikki näkökohdat. Hänen kirjansa luokiteltiin sitten vuoteen 1997 pitämään sisällön salassa. Juutalaiset "teloittivat" myös tuomarin ja kaikki alkuperäiset elossa olevat todistajat.


Kristitty messu ja kuinka se sitoutuu juutalaiseen rituaalimurhaan

2000 Vuotta Juutalaista Rituaalimurhaa

Toora ja elävä veriuhri

Raamattu: Juutalaisen noituuden kirja

Kristinusko, Kommunismi, Juutalaiset ja Raamattu

Mielen ohjelmoiminen ja raamattu

Totuus raamatusta

Kristinusko paljastuu

Tässä on räikeä todiste siitä, että mediassa käytettiin subliminaalia ennen 911-tapahtumaa.
Useimmat ihmiset ovat täysin tietämättömiä siitä, että juutalaiset hallitsevat Hollywoodia ja mediaa:

WHAT? ...Hollywood Predicted 9:11??? [Youtube video]
Yllä oleva video on todiste siitä, että Raamatun niin sanotut "profetiat" ovat pelkkää huijausta. Raamattu ei ole "Jumalan kirja" vaan juutalaisten teos, jota he käyttävät alitajuisesti kiroustensa toteuttamiseen, joista osa on vuosisatoja vanhoja. Täytyy vain olla perehtynyt mielen toimintaan ja noituuteen nähdäkseen tämän ja ymmärtääkseen sen täysin.

The Lone Gunmen Pilot - 9/11, esitetiin 4.3.2001, 6 kuukautta ennen WTC-iskua. Huom. KUUSI kuukautta.