Totuus "Jeesus Kristuksesta"Monet teistä, jotka vierailette tällä verkkosivustolla, tietävät tosiasiat siitä, että nasaretilainen on kuvitteellinen juutalainen arkkityyppi, jota pakanat palvovat orjallisesti. Nasaretilainen on ennen kaikkea harhautus ja häiriötekijä, jonka tarkoituksena on estää ihmiskuntaa kehittymästä hengellisyydessä, työskentelemästä ja kehittämästä omaa sieluamme. "Jeesuksen" fiktiivinen hahmo keksittiin Kaukoidästä peräisin olevista hengellisistä KÄSITTEISTÄ, kuten hengellisestä alkemiasta, kundaliinienergiasta [Saatanan käärme] ja siitä, mikä tunnetaan nimillä "vril", "chi" "elämänvoima" ja "noitavoima". Totuus on, että ihminen pelastaa oman sielunsa edistymällä henkisesti ja aktivoimalla tämän voiman. Nasaretilainen on pelote tälle ja estää ihmiskuntaa tekemästä mitään henkisesti ja pitää ihmiskunnan orjuutettuna elämällä täysin aineellista olemassaoloa. Kristityt eivät voi väittää vastaan, koska he eivät tunne todellista henkisyyttä. He eivät ole kokeneet sitä. Kuinka moni kristitty saarnaaja/pappi voi kaavioida ihmissielun?

Kun silmät on avattu ja on tietoinen noitavoima-käsitteestä, voi selvästi nähdä, miten tämä hahmo on keksitty.

Nasaretilaisen fiktiivinen hahmo:

Kaikkien on aika herätä henkiseen korruptioon, joka on huijannut ihmiskuntaa triljoonien ja triljoonien dollareiden edestä, kironnut sieluja, aiheuttanut loputtomia ja tarpeettomia sotia ja pidätellyt tiedettä [vaarallisesti], kaiken muun sellaisen ohella, mihin kosher-parasiitit ovat vieneet harhautuneet ei-juutalaiset seuraajansa mukaan. Kristillinen ohjelma yhdessä islamin hirvittävien oppien kanssa on estänyt ja pysäyttänyt ihmiskunnan henkisen kehityksen. Tämä on merkittävä syy kaikkien kärsimykseen.

Jokainen tapahtuma nasaretilaisen kuvitteellisessa elämässä paljastaa käsitteen, joka on varastettu ja turmeltunut kristinuskoa uhkaavista pakanauskonnoista.
Nasaretilaisen syntymän sanotaan tapahtuneen luolassa, ei tallissa. "Varhaiskristillisen perinteen mukaan Jeesus syntyi luolassa, jota käytettiin tallina."2 Monet kristinuskoa edeltävät opit, kuten taolaisuuden uskonto, väittävät, että käpyrauhanen on "luolassa". Aivoissa on alue, jossa tämä erittäin tärkeä henkinen keskus sijaitsee, joka tuntuu onkalolta ja jossa sijaitsee tämä erittäin tärkeä rauhanen, joka useimmilla ihmisillä on sammunut. Käpyrauhanen on erittäin tärkeä avain sielun avaamiseen ja laajentuneen tietoisuuden sekä psyykkisten kykyjen saamiseen, kun se on aktivoitu.

Oli "Kolme itämaan tietäjää", jotka "SEURASIVAT TÄHTIÄ" Nasaretilaisen syntymäpaikkaan. Nämä "viisaat miehet" olivat maageja [Magi], jotka muuten tunnetaan noituuden harjoittajina, sillä juuri sitä maagi on. Jälleen kerran tämä on symbolinen käsite, joka varastettiin henkisestä alkemiasta. Niiden, jotka ovat uusia okkultismissa ja meditaatiossa [todellisessa henkisyydessä], teidän on tehtävä lisätutkimusta ja -opiskelua [ks. Saatanan Ilo] mutta ne meistä, jotka meditoivat, tietävät tiivistyvästä vrilistä/noitavoimasta, joka kiertää chakrojen kautta ja näkyy tähtenä. Tämä on "seuraa tähteä" -lauseen todellinen merkitys.

älleen kerran numero kolme, kuten numero seitsemän [seitsemän chakraa], esiintyy kolmessa maagissa, ja tämä symboloi idaa, pingalaa ja sushumnaa, sielun kolmea päänadia, ja myös chakrojen kolmea ristiä. Numeron kolme käsite on ollut runsas pakanallisissa uskonnoissa, jotka ovat edeltäneet kristinuskoa satoja tai tuhansia vuosia, ja sitä symboloi "paholaisen hanko", joka tunnetaan nimellä "Trishul" ja joka on peräisin Kaukoidästä. Trishul symboloi käärme-energiaa, joka lävistää kolme granthia. [Katso Saatanalliset symbolit] Numeroita kolme ja seitsemän käytetään laajalti juutalais-kristillisessä Raamatussa, jossa niitä on pilkattu ja turmeltu.

"Neitseellinen syntymä" on toinen turmeltunut käsite siinä mielessä, että chakrojen on oltava puhtaita ja esteettömiä, jotta henkinen energia voi nousta ylös ja kiertää. Toisin sanoen tämä on "puhtaan" todellinen merkitys. Liitto kuvitteellisen jumaluuden kanssa symboloi jumalallista henkisyyttä, joka liittyy noitavoiman nostamiseen, ei kuvitteellista YHVH:ta, joka ei ole mitään muuta kuin juutalaisen taikuuden järjestelmä, jota käytetään pakanoiden orjuuttamiseen.

Tämän huijarihahmon "Jeesus Kristuksen" oletettu ristiinnaulitseminen varastettiin noin 18 eri pakanajumalalta, jotka ripustettiin puuhun. Kristillisessä Raamatussa on useampi kuin yksi jae, jossa sanotaan, että nasaretilainen ripustettiin puuhun:

Apostolien teot 5:30 - Meidän isiemme Jumala herätti Jeesuksen, jonka te surmasitte ja ripustitte puuhun.
Apostolien teot 13:29 - Ja kun he olivat täyttäneet kaiken, mitä hänestä oli kirjoitettu, ottivat he hänet alas puusta ja panivat hänet hautaan.

Norjalainen jumala Odin edelsi Jeesusta Kristusta. Odin ripustautui puuhun ja koki eräänlaisen kuoleman saadakseen tietoa. "Uudestisyntymällä" hän sai gnosiksen [kehittynyt hengellinen tieto], kuten egyptiläinen Set-jumala, joka "ristiinnaulittiin" furkaksi kutsutulla "ristillä".1 Tämä on myös Tarotin hirtetty mies -kortin merkitys. Buddha istui myös "Bo-puun" alla. "Bo" tulee sanasta "Boa", joka tarkoittaa "käärmettä" eli kundalinia. Puu on ikivanha kuvaus ihmisen sielusta, jossa runko symboloi selkärankaa ja oksat 144 000 nadia, lehdet ja hedelmät symboloivat meditaatioiden hedelmiä; mielen ja sielun elämänvoimaa ja voimia. Lisäksi Krishna, Marsyas, Dodonian ja Zeus roikkuivat myös puissa. "144 000" on toinen juutalainen/kristillinen raamatullinen väärennös vertauskuvasta, jolla on tekemistä ihmisen chi-voiman tai "noitavoiman" kanssa.

Lähes kaikki juutalais-kristillisessä Raamatussa on varastettu ja turmeltu Kaukoidän uskonnoista. Väitetty raamatullinen luomus, jossa väitetään, että kuvitteellinen "Eedenin puutarha" oli Mesopotamiassa, on tarkoituksellisesti hämäämässä ja harhauttamassa ihmisiä pois katsomasta Kaukoitään, sillä sieltä alkoi sivilisaatio ja sieltä saivat alkunsa todelliset henkiset opetukset. Valitettavasti, koska kristityt ovat saastuttaneet näitä alueita, monet näistä opeista on sittemmin turmeltu ja tuhottu.

Latinalainen risti oli osa kristinuskoa vasta 7. vuosisadalla, ja se tunnustettiin täysin vasta 9. vuosisadalla. Lisäksi ihmisen sielu on ristin muotoinen. Tämä paljastaa, miten hengellinen tieto on tuhottu ja korvattu hölynpölyllä. Risti edustaa myös kaiken kattavaa neljää neljännestä, tetragrammatonia.

Pimennys, jonka sanotaan tapahtuneen nasaretilaisen oletetun "ristiinnaulitsemisen" aikana, symboloi myös henkisen alkemian nigredo-vaihetta, pimeyttä. Tätä vaihetta symboloivat myös musta varis ja musta aurinko.

Kolme ristiinnaulitsemista, joissa nasaretilainen on keskellä [kaksi muuta legendassa mainittua henkilöä ristiinnaulittiin oletettavasti nasaretilaisen kanssa], on toinen allegoria, joka symboloi sielun kolmea ristiä. Sielussa on kolme suurta osaa, joissa on energioiden risti; tärkein on neutraali sydänchakra [suurempi risti], jossa olkapäächakralla on siivet ja kaksi pienempää lonkka- ja kuudes chakra.

Nasaretilaisen nousu "taivaaseen" on toinen käsite kundaliinin noususta kruunuchakraan. Taivas, maa ja helvetti ovat kaikki kristinuskoa ja juutalaisuutta edeltäneestä taolaisuudesta varastettuja käsitteitä. Taivas symboloi seitsemättä chakraa, joka tunnetaan myös nimellä "kruunuchakra". Maa tai "keskimmäinen valtakunta" symboloi sydänchakraa, ja "helvetti" symboloi juurichakraa, jossa kuuma tulinen käärme kundaliini lepää. 

Fiktiivisen nasaretilaisen suorittamat "ihmeet" ovat myös ALLEGORIA ja KÄSITYS siitä, mitä noitavoima voi tehdä. Nasaretilaisen profetiat ovat myös ALLEGORIOITA psyykkisistä kyvyistä, jotka johtuvat oman noitavoiman aktivoimisesta.

12 apostolia ovat 12 horoskooppimerkin turmeltumia, ja ne symboloivat myös noitien liittoa, yhdessä nasaretilaisen kanssa, joka on 13. jäsen. Perinteisesti noitapiirissä on 13 jäsentä. Ihmisen sielussa on myös 13 ensisijaista chakraa.

Nasaretilainen eli oletettavasti 33 vuotta. Tämäkin on toinen käsite - ihmisen selkärangan 33 nikamaa, joissa kundaliinikäärme nousee ylös, mikä on merkittävä edistysaskel noitavoiman kannalta.

Tämän artikkelin lopuksi totean, että omat tutkimukseni ovat osoittaneet minulle, ettei kristinusko ole "2000 vuotta vanha", kuten he yrittävät väittää sen olevan. Henkilökohtaisesti uskon, että kristinusko saapui inkvisition myötä. Tutkimukset viittaavat siihen, että Vatikaani teki sopimuksen "harmaina" tunnettujen avaruusolentojen kanssa, rikkaudesta ja vallasta vastineeksi ihmissieluista. Jotta tämä onnistuisi, kaikki henkinen tieto oli tuhottava. Tämä ei eroa juutalaisesta kommunismista. Raamattu on suunnitelma kommunismia varten, ja se valmistaa uskovia hyväksymään orjuuden ja hyväksikäytön. Aina kun juutalainen kommunismi ottaa vallan, kuten entisessä Neuvostoliitossa, punaisessa Kiinassa, Kambodžassa, Tiibetissä ja kaikissa muissa maissa, tapahtuu joukkomurhia ja kidutuksia, aivan kuten inkvisitiossa.

"Kristinusko ja kommunismi ovat hengellisesti ja ideologisesti hyvin lähellä toisiaan. Tämä on melko hyvin tunnettu käsite, jonka ovat omaksuneet monet ajattelijat Thomas Moresta Leo Tolstoihin. Harva tietää, että maailman ensimmäinen sosialistinen valtio perustettiin Paraguayihin ja että se perustui katolisten jesuiittojen ajatuksiin ennen kuin Marx loi oppinsa." "Katolisen kirkon "Jeesuksen seura" - jesuiittojen uskontokunta - vastasi suunnilleen KGB:tä Neuvostoliitossa."
Yllä olevat lainaukset otettu "Pravdasta" [Kommunistisen puolueen päälehti ja entisen Neuvostoliiton johtava sanomalehti]. Artikkelista: Onko kristinuskon ja kommunismin välillä mitään eroa? 30/04/2013 

1 The Woman's Dictionary of Symbols and Sacred Objects", Barbara G. Walker, sivu 54.

www.christianitytoday.com

 

TAKAISIN KRISTINUSKON PALJASTAMISEEN