Kolmas valtakunta ja SatanismiAdolf Hitler

Adolf Hitler:
Kristinuskoa koskevat lainaukset

Heinrich Himmler

Josef Goebbels

Reinhard Heydrich

Loputtomia todisteita siitä, että natsit olivat täysin kristinuskon vastaisia

Kristinuskon turmelemat tekstit

Kolmas valtakunta: Sinnikäs työ kristinuskon hävittämiseksi

Kolmas valtakunta:
Taistelu kristillistä pedofiliaa vastaan

Totuus Talmudista: Ei kristinuskon vastainen, vaan pakanoiden [ei-juutalaisten] vastainen

Holokaustin huijaus: "Kuusi miljoonaa" -valhe

Ku Klux Klan

Kristinusko paljastuu

Kommunismin kristilliset juuret

Pyhä Raamattu: Juutalaisen noituuden kirja

Kopio alkuperäisestä SS-perheestä - todiste siitä, että Kolmas valtakunta pyrki hävittämään kristinuskon [PDF]

Kristillinen messu ja miten se liittyy juutalaiseen rituaalimurhaan

Linkit

Ilmaisia kansallissosialistisia PDF-tiedostoja

Auta levittämään totuutta: Lataa, jaa, tulosta ja/tai levitä ilmainen PDF-kopio tästä verkkosivustosta

"Meidän on kohdeltava kristinuskoa kovemmalla tavalla kuin tähän asti. Meidän on tehtävä tiliä tämän kristinuskon kanssa, tämän suurimman vitsauksen kanssa, joka on voinut tapahtua meille historiassamme ja joka on heikentänyt meitä jokaisessa konfliktissa. Jos meidän sukupolvemme ei tee sitä, niin uskon, että se venähtää pitkäksi aikaa. Meidän on voitettava se itsessämme."
-- Reichsführer Heinrich Himmler; Puhe SS:n ylimmille johtajille, 9. kesäkuuta 1942 Berliinissä

"Kansallissosialistinen ja kristillinen käsitys ovat yhteensopimattomia. Kristilliset kirkot rakentuvat ihmisten tietämättömyydelle; sitä vastoin [kansallissosialismi] nojaa tieteelliseen perustaan. Kun me [kansallissosialistit] puhumme uskosta Jumalaan, emme tarkoita naiivien kristittyjen ja heidän henkisten hyväksikäyttäjiensä tavoin ihmisen kaltaista olentoa, joka istuu jossain maailmankaikkeudessa. Sitä luonnonlakien ohjaamaa voimaa, jonka avulla kaikki nämä lukemattomat planeetat liikkuvat maailmankaikkeudessa, me kutsumme kaikkivoipaisuudeksi tai Jumalaksi. Väite, että tämä universaalinen voima voi vaivautua jokaisen yksittäisen olennon, jokaisen pienimmänkin maallisen basillin kohtalosta, että siihen voidaan vaikuttaa niin sanotuilla rukouksilla tai muilla yllättävillä asioilla, riippuu tarvittavasta annoksesta naiiviutta tai sitten häpeämättömästä ammatillisesta oman edun tavoittelusta."
–Martin Bormann

Monet ihmiset uskovat väärän tiedon vuoksi virheellisesti, että natsi-Saksa oli kristinuskolle ystävällinen. Tämä ei pidä missään nimessä paikkaansa. Niille, jotka ovat täysin hämmentyneitä, tämä verkkosivusto todistaa kiistatta, että natsit eivät ainoastaan olleet kristinuskon vastaisia, vaan Kolmannen valtakunnan johtajat työskentelivät aktiivisesti kristinuskon, sekä katolisen että protestanttisen kirkon, tuhoamiseksi.

Lukuisat okkultistiset symbolit, nimittäin hakaristi ja SS:n riimusymbolit, eivät ole ainoastaan kristinuskon vastaisia, vaan kristilliset kirkot leimaavat ne "saatanallisiksi". Jokaisessa linkissä on lukuisia viittauksia ja dokumentoituja lainauksia Kolmannen valtakunnan johtajilta, jotka koskevat heidän vihaansa kristinuskoa kohtaan ja heidän aikomustaan tuhota se kokonaan ja palata esikristilliseen pakanuuteen. Todellisuudessa, jos tekee tarpeeksi tutkimusta, "satanismi" on kaiken kattava nimitys pakanuudelle. "Saatana" tarkoittaa hepreaksi 'vihollista'. Saatana on juutalaisten vihollinen. Saatana on pakanoiden Jumala. Kolmannen valtakunnan johtajat tiesivät tämän.
'Satanismi' on pakanuuden yhteisnimitys. 'Pakana' tarkoittaa 'ei-juutalaista'.

[Katso 'Mitä juutalaisilla rabbeilla on sanottavaa Saatanasta']

"Sillä Mooseksen uskonto ei oikeastaan ole muuta kuin oppi juutalaisen rodun säilyttämiseksi. Näin ollen se käsittää lähes kaikki sosiologisen, poliittisen ja taloudellisen tiedon alat, jotka voisivat koskaan tulla kysymykseen sen yhteydessä."
Adolf Hitler – Mein Kampf

"Ruokasalissa Himmler ja hänen sisäpiirinsä suorittivat erilaisia okkulttisia harjoituksia, joihin kuului yrityksiä kommunikoida kuolleiden teutoneiden henkien kanssa ja pyrkimyksiä vaikuttaa viereisessä huoneessa olevan henkilön mieleen tahdonvoiman keskittämisen avulla. Kristinuskolle ei ollut sijaa SS:ssä, ja jäseniä kannustettiin aktiivisesti irtautumaan kirkosta."

Kristillisten seremonioiden tilalle kehitettiin uusia uskonnollisia seremonioita; esimerkiksi talvipäivänseisausseremonia suunniteltiin korvaamaan joulu (vuodesta 1939 alkaen sana "Weihnachten" kiellettiin esiintymästä missään SS:n virallisessa asiakirjassa), ja toinen seremonia kesäpäivänseisausta varten. Lahjat oli annettava kesäpäivänseisauksen seremoniassa eikä talvipäivänseisauksen yhteydessä.


"Joulun lisäksi myös häät ja ristiäiset korvattiin pakanallisilla rituaaleilla, ja pakanalliset myytit, kuten aiemmin tässä luvussa nähtiin, vaikuttivat siihen, että Himmler valitsi Wewelsburgin SS:n järjestyslinnaksi. Peter Levendan huolellinen työ [Unholy Alliance: A History of Nazi Involving with the Occult, Peter Levenda (24. toukokuuta 2002)], joka on kaivanut esiin aiemmin julkaisemattomia asiakirjoja kyseiseltä ajalta, antaa meille mahdollisuuden tarkastella Ahnenerben ja SS:n pakanallista maailmankuvaa. Ahnenerben arkistoista löytyi A. E. Mullerin artikkeli, joka julkaistiin alun perin Lower Saxony -nimisessä kuukausilehdessä vuonna 1903 ja jossa kuvataan kesäpäivänseisauksen viettoa Exsternsteinen muistomerkillä Wewelsburgin lähellä 1800-luvun puolivälissä."
"Kuten Levenda huomauttaa, nämä motiivit ovat yleisiä natsismin volkkilaisessa pohjavireessä, jossa käärmettä, jota kristinuskossa pidetään pahuuden arkkityyppinä, pidetään arjalaisille pyhänä."
Yllä oleva sitaatti on peräisin: Invisible Eagle: The History of Nazi Occultism, Alan Baker © 2000

"Keskeistä näiden korkea-arvoisten SS-kenraalien saamassa salaisessa vihkimyksessä oli itse anagrammin 'SS' todellinen merkitys. SS:n 'rivi-eliitille' alkukirjaimet merkitsivät sanaa Schutzstaffel, joka tarkoittaa vapaasti sanottuna erityistä esikuntaa tai sotilasyksikköä. Mutta vihkiytyneille SS:llä oli aivan toinen merkitys, merkitys, jonka juuret olivat syvällä okkultismissa ja muinaisessa sumerilaisessa, babylonialaisessa ja jossain määrin myös egyptiläisessä uskossa. Näille vihityille kirjaimet 'SS' viittasivat die Schwarze Sonneen, mustaan aurinkoon."
Yllä oleva sitaatti on otettu kirjasta "Reich of the Black Sun: Nazi Secret Weapons & the Cold War Allied Legend", kirjoittanut Joseph P. Farrell © 2004.