Kuinka kutsua demoneja


*Jos sinulla on ollut ongelmia saada demoni ilmestymään, klikkaa sivun alareunassa olevaa linkkiä.

Huomautus, 24.2.2015:
Tämä artikkeli on alun perin kirjoitettu yli kymmenen vuotta sitten. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Siitä lähtien Joy of Satan on tuonut tuhansia ihmisiä Saatanan luo oppimaan totuuden ja edistymään hengellisessä ymmärryksessä ja kyvyissä. Kun olin uusi satanisti ja aloin kirjoittaa artikkeleita ja saarnoja vuonna 2002, suurin osa silloisesta pienestä kuulijakunnastamme oli jo satanisteja ja joitakin muita okkultismiin perehtyneitä. Sittemmin yleisö on muuttunut, ja ihmiset kaikista taustoista ja elämäntilanteista ovat tulleet Saatanan luo Joy of Satan Ministriesin kautta. Jotkut teistä eivät tunne vanhoja grimoireja ja muita okkulttisia kirjoituksia, jotka ovat ja ovat olleet äärimmäistä häpäisyä ja jumalten pilkkaamista. Jätän suuren osan tästä artikkelista koskemattomaksi, mutta muistakaa, että jos olette uusia ja/tai ette tunne jotakin alla olevasta sisällöstä, olkaa vain tietoisia siitä, että tämä on alun perin kirjoitettu yleisölle, joka oli jonkin verran perillä tästä kaikesta. Jos haluatte syvällisempää tietoa edellä mainitusta, käykää henkien väärinkäyttöä käsittelevällä sivulla.

- Ylipapitar Maxine Dietrich


Tärkeintä, mitä voit tehdä, on unohtaa kaikki, mitä sinulle on opetettu demoneista lähteistä, jotka ovat vihamielisiä satanismia kohtaan.

Useimmissa helposti saatavilla olevissa ja suosituimmissa kirjoituksissa on vain väärää tietoa. Useimpiin grimoireihin kirjoitettujen ohjeiden noudattaminen ei ole pelkästään väärin, vaan se voi olla hyvin vaarallista.

Oma kokemukseni erilaisista demoneista on, että he ovat hyvin ylpeitä, ja on hyvin tärkeää, että heitä kunnioitetaan.

[Loppuvuodesta 2002 kevääseen 2003] Useat ylipapit ja ylipapittaret tekivät energiatyötä monille eri demoneille, mukaan lukien kaikki Goetian demonit. Kaikki 72 Goetian demonia on vapautettu, samoin kuin monet muutkin. Löysimme useimpien näiden demonien todelliset henkilöllisyydet. Monet ovat käyttäneet eri peitenimiä välttääkseen julman hyväksikäytön. Toisin kuin monissa vanhoissa grimoireissa annetut kuvaukset, nämä demonit eivät ole hirviöitä. He ovat kauniita, suosittuja ja tärkeitä jumalia.

Huomautus: Sodankäynti useimmissa muissa maailmoissa [erityisesti niissä, jotka ovat kehittyneitä] on hengellistä. Se ei ole aseita, pommeja ja muita menetelmiä, joita täällä maapallolla käytetään.

ASMODEUS KERTOI SOLOMONILLE:
"ÄLKÄÄ SIIS KYSYKÖ MINULTA MONIA ASIOITA, SILLÄ MYÖS SINUN VALTAKUNTASI ON PIENEN AJAN KULUTTUA HAJOAVA JA SINUN KUNNIASI ON VAIN HETKELLINEN, JA LYHYT ON SINUN HIRMUVALTAASI MEITÄ KOHTAAN."

Demonit ovat kuolemattomia; "kausi" on heille vain muutama tuhat vuotta. Kristillinen "Jumala" on menettämässä valtaansa. Isä Saatana on ilmoittanut minulle, että meidän puolemme on voittanut. Varoitamme kaikkia: vanhojen grimoirien henkisesti loukkaavien menetelmien käyttäminen ei ole ainoastaan typerää, vaan johtaa väistämättä henkilökohtaiseen katastrofiin. Demoneihin on aina suhtauduttava äärimmäisen rehellisesti ja kunnioittavasti. Päivät, jolloin käytettiin vihollisen "Jumalan" nimiä, enkeleitä, yhdeksänjalkaisia ympyröitä, uhkauksia ja muita tuhoisia ja loukkaavia menetelmiä, ovat ohi. Älä sano, ettei sinua ole varoitettu...

Kun olemme uusia, useimmat demonit ovat halukkaita auttamaan meitä. Satanismin tavoitteena on tulla jumalaksi. Tämä tarkoittaa itsevoimaistumista johdonmukaisen meditaation avulla ja mielemme ja sielumme voimien käyttämistä tavoitteidemme ja henkilökohtaisten toiveidemme toteuttamiseen.

Kun edistymme omien ponnistelujemme kautta, meistä tulee yhä taitavampia. Meidän pitäisi pystyä luottamaan omiin voimiimme sen sijaan, että tukeudumme muiden, meidän ulkopuolelta tuleviin voimiin. Demonit ovat parhaita, kun on kyse tiedon ja viisauden välittämisestä, jotta voimme oppia ja kehittää omia voimiamme.

Edistyessämme meidän pitäisi pystyä olemaan päteviä kaikilla taikuuden osa-alueilla ja pystyä vaikuttamaan toisiin ja ympäristöömme omin voimin, ilman ulkopuolista apua. Tosin mestarinkin kohdalla voi olla tilanteita, joissa asiat voivat olla ylivoimaisia ja demonin apua tarvitaan. Henkistä opastusta varten Demonit ovat täällä meitä varten kaikilla tasoilla, niin vasta-alkajista kuin edistyneistäkin.

Omien kokemusteni perusteella suosittelen lämpimästi niille teistä, jotka haluavat tosissaan edetä henkisesti, luomaan läheisen ja vahvan suhteen Demoniin, joka on halukas työskentelemään kanssanne ja opastamaan teitä vasenta polkua pitkin. Tämä voi olla vähintäänkin hyvin palkitseva kokemus. Muistakaa, että me kaikki tulemme tähän maailmaan eri tasoisilla psyykkisillä kyvyillä, jotka olemme perineet edellisistä elämistämme. Jotkut teistä eivät ehkä ole tarpeeksi avoimia aistimaan demonia. Olkaa vain kärsivällisiä, avoimia ja ajan myötä, johdonmukaisen meditaation avulla, psyykenne avautuu. Olen myös havainnut suorasta kokemuksesta, että sanallinen telepaattinen viestintä voi olla pois päältä, se voi olla avoin muille ja joskus ei-toivotuille astraalivaikutteille ja se voi olla myös altis sille, mitä omassa mielessämme on. Tietyt vahvat intuitiot asioista [vaisto], päähämme tulevat ideat [erityisesti ne, jotka ovat hyödyllisiä] ja hyödylliset kehotukset toimia jonkin asian mukaan, joka auttaa ratkaisemaan ongelman, ja mahdollisuudet ovat usein seurausta siitä, että Demoni vahtii meitä. Demonit, toisin kuin vihollishenget, eivät koskaan anna negatiivista ennustusta. Muistakaa aina tämä.

Kuinka kutsua:

Kohtele demoneja aina rehellisesti ja kunnioittavasti. Älä koskaan käske, vaadi tai yritä hyödyntää heitä millään tavalla.

Oikeat menetelmät demonin kutsumiseen:

  1. Tunne demoni, jonka aiot kutsua. Tällä sivustolla luetellaan eri demonien ominaisuudet ja saatavilla oleva tieto. Kaikki Goetian demonit ovat ihmisystävällisiä, kuten kokemuksesta tiedämme.

  2. On tärkeää, että sinulla on tietty tarkoitus; tiedä tarkalleen *miksi* kutsut tietyn demonin.

  3. Kun pyydämme apua demonilta, on vain sopivaa tarjota jotain vastineeksi. Ole valmis antamaan jotain vastineeksi. Tämä on jotain, mistä sekä sinun että demonin tulisi sopia. Muistakaa, että Vanhemmat Jumalat pitävät sanaa, rehellisyyttä, suoraselkäisyyttä ja kunniaa äärimmäisen tärkeinä. ÄLÄ KOSKAAN suostu mihinkään, josta tiedät, ettet voi toteuttaa sitä. Jonkin asian antaminen edellyttää usein taistelua vihollista vastaan jollakin tavalla.

Yksi tärkeimmistä vaiheista sellaisen demonin kutsumisessa, jota et vielä tunne, on mennä Saatanan kautta.
Syyt tähän ovat vakavia. Kaikki Demonit eivät ole ystävällisiä ihmisiä kohtaan, eivätkä kaikki Demonit ole Saatanan Demoneita. Saatanalla on määräysvalta kaikkiin Goetian demoneihin. Useimmat demonit ovat ystävällisiä, kun heitä kohdellaan kunnioittavasti ja vuorovaikutus johtaa myönteiseen kokemukseen. Olen huomannut, että monet demonit, jotka ovat aiheuttaneet ulkopuolisille ongelmia, ovat usein ystävällisiä vannoutuneelle satanistille.

Olen oppinut paljon omassa kanssakäymisessäni demonien kanssa ja muiden, sekä JoS:n jäsenten että ministeriön jäsenten, monien kokemusten kautta. Kokemus on, kuten aina, paras opettaja.

On olemassa erilaisia kokemustasoja, kun otetaan yhteyttä demoneihin:

  1. Demoni puhuu meille ajatustemme kautta [telepatia]. Telepatiassa demonin sanat tulevat meille ajatustemme kautta. Alussa niiden, jotka eivät ole yhtä herkkiä tai joilla ei ole psyykkisiä kykyjä, voi olla vaikeaa erottaa toisesta entiteetistä tuleva kommunikaatio omista ajatuksistaan. Voimameditaation ja kokemuksen myötä tämä helpottuu ajan myötä huomattavasti.

  2. Näemme ja kuulemme demonin. Tämä tapahtuu niiden ihmisten kanssa, jotka ovat psyykkisempiä ja avoimempia.

  3. Kutsumme demonin energiaa. Tämä on voimakasta ja sähköistävää. Meitä ympäröi voimakas aura. Tänä aikana kuulemme usein demonin puhuvan meille ja saatamme lisäksi nähdä demonin.

  4. Varsinaisen kutsumisen aikana demoni ilmestyy ja puhuu meille peilin kautta, suitsukkeen savussa tai muulla tavoin. Tämä on parasta niille, jotka ovat uusia. Jos olemme tarpeeksi herkkiä, voimme usein tuntea, että demoni koskettaa meitä, jos hän haluaa tehdä niin.

  5. Aistittavissa oleva kosketus; esineitä huoneissamme liikutellaan, on todellisia fyysisiä todisteita siitä, että demoni on ollut läsnä.
    [Oman kokemukseni mukaan tämä on poikkeuksellisen harvinaista. Joissakin kirjoissa ja vastaavissa on ollut tästä kertomuksia. Olen viimeisten viidentoista vuoden ajan ollut syvästi mukana telepaattisessa viestinnässä Saatanan, Lilithin, Azazelin ja muiden demonien kanssa, koska työskentelen heille. Olen kokenut tätä vain hyvin harvoin, varsinkin kun olin uusi satanisti]

Suosituissa kirjoissa on kertomuksia erittäin voimakkaista energioista, joita kohdataan, kun kutsutaan esiin demoni. Tietääkseni kukaan, joka käyttää tällä verkkosivustolla esitettyjä menetelmiä, ei ole koskaan kokenut mitään negatiivista tai ylivoimaista. Olen kutsunut Demoneita useita kertoja [ks. invokaatio ja evokaatio] eikä energia ollut koskaan sellaista, mitä en olisi voinut käsitellä, tai millään tavalla epämiellyttävää.

Muodolliset menetelmät:

Kopioi, tulosta tai piirrä puhtaalle paperille sen demonin sigili, jonka haluat kutsua. On tärkeää, että sinut jätetään rauhaan eikä sinua häiritä millään tavalla. Sulje silmäsi ja visualisoi sigilja mielessäsi niin hyvin kuin pystyt. On ok avata ne ja katsoa sigiliaa uudelleen [niin monta kertaa kuin on tarpeen] saadaksesi selkeämmän kuvan. Kun visualisoit, lausu tai värähtele demonin nimeä toistuvasti joko mielessäsi tai ääneen.

Lausu seuraava rukous:

Anna minulle, Herra Saatana, suosiollasi, rukoilen sinulta voimaa ajatella mielessäni ja toteuttaa se, mitä haluan tehdä, päämäärä, jonka haluan saavuttaa sinun avullasi, oi mahtava Saatana, yksi todellinen Jumala, joka elää ja hallitsee iankaikkisesti ja ikuisesti. Pyydän sinua innoittamaan [demonin nimi] ilmestymään eteeni, jotta hän antaisi minulle totuudenmukaisen ja uskollisen vastauksen, jotta voisin saavuttaa haluamani päämäärän, edellyttäen, että se sopii hänen virkaansa. Tätä pyydän kunnioittavasti ja nöyrästi Sinun nimessäsi, Herra Saatana, pidä minua sen arvoisena, Isä.

Demoni voi ilmetä eri tavoin.

Valmistele alueesi. Ensimmäiset kutsumisrituaalisi tulisi suorittaa yöllä. Syynä tähän on se, että yöllä energiat ovat erilaiset kuin päivällä ja on helpompi olla yksin ja ilman häiriötekijöitä. Kun on solminut suhteet tiettyihin demoneihin, ei ole enää tarpeen suorittaa muodollista kutsumisrituaalia. Demoni voi ilmestyä meille yöllä tai päivällä, ja meidän tarvitsee vain keskittyä ottamaan yhteyttä niihin telepaattisesti. Tämä tapahtuu visualisoimalla demoni [jos pystytte] ja/tai keskittymällä häneen ja kutsumalla hänen nimeään mielessänne.

Tarvitset:

Kun olet saanut sinetin valmiiksi, etsi turvallinen paikka sen säilyttämiselle, mieluiten omassa mustassa kirjassasi tai päiväkirjassasi. Kohtele tätä paperia/sinettiä AINA erittäin kunnioittavasti äläkä KOSKAAN polta sitä! Sinettiä voidaan käyttää uudelleen.

Yhdeksänjalkaista ympyrää tai kolmiota ei tarvita. Demonit *vihaavat* ympyröitä, eikä "lupaa lähteä" tarvita, sillä molemmat ovat hyökkääviä ja loukkaavia. Kohtele demoneja kunnioittavasti, ja saat puolestasi samaa.

Saatanalle osoitetun vetoomuksen jälkeen sinun pitäisi tuntea hänen positiivinen energiansa. Tämä on hyvä merkki ja lähtölaukaus. Jos demoni ei jostain syystä vastaa, yritä toisen kerran. Monesti demoni ilmestyykin, mutta ne, jotka ovat vasta aloittaneet kutsumisen, eivät ole psyykkisesti tarpeeksi avoimia tai kokeneita aistimaan häntä. Useimmat ihmiset ovat joutuneet suorittamaan kutsumisrituaalin useammin kuin kerran, jotta demoni olisi ilmestynyt.
Usein demoni vastaa, mutta monet eivät ole tietoisia siitä. Etsikää positiivisia yhteensattumia ja tavallisuudesta poikkeavia asioita. Tietoisuus on tässä kaikki kaikessa.

Tarjoa aina arvostuksen ja kiitollisuuden osoitus vastineeksi hänen palveluistaan. Joitakin ideoita ovat julkisuus Demonin hyväksi, työskentely vihollista vastaan, työskentely satanismin edistämiseksi tai mikä tahansa palvelu, josta voitte molemmat sopia.

Lue USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET jos olet uusi.
Ihmiset kysyvät samoja vanhoja kysymyksiä uudelleen ja uudelleen e-ryhmissä. Useimpiin kysymyksiin saa vastauksen klikkaamalla yllä olevaa linkkiä ja ottamalla aikaa tiedon lukemiseen.

Jos sinulla on ollut ongelmia saada demoni ilmestymään useiden kutsumisyritysten jälkeen, KLIKKAA TÄSTÄ.

Henkien väärinkäytöstä


Takaisin Demoneihin, Helvetin Jumaliin

 

© Copyright 2002, 2003, 2004, 2005, 2015, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457