Totuus Saatanasta ja elävästä veriuhristaKaikesta, mitä vihollinen on ja tekee, he syyttävät Saatanaa. Tämä aiheuttaa paljon sekaannusta ja kun otetaan huomioon kaikki se energia, joka käytetään pettämiseen, se luo voimakkaan häiriötekijän. Piilotettu näkyviin. 

Howard Schwartz paljastaa kirjassa "Tree of Souls", kuinka Saatana on elävää veriuhria vastaan. Tämä on jopa heidän Talmudissaan Sanhedrin 89b, myös 1. Mooseksen kirja Rabbah 56:4 ja useita muita viittauksia. 

"Saatana Moorian vuorella" - tässä Saatana yrittää toistuvasti estää Abrahamia uhraamasta Iisakia, useita kertoja. 

Varsinaisen sivun tästä saat klikkaamalla alla olevaa linkkiä: 
Saatana Moorian vuorella


BA'AL KIELTÄYTYY VERIUHREISTA:

Heprealaisissa kirjoituksissa kerrotaan profeetta Elian ja Isebelin pappien välisestä kiistasta. Molemmat osapuolet tarjosivat uhrin omille jumalilleen: Ba'al ei sytyttänyt seuraajiensa uhria, kun taas Jahven taivaallinen tuli poltti Elian alttarin tuhkaksi, vaikka se oli liotettu vedellä. Tämän jälkeen tarkkailijat noudattivat Elian ohjeita ja surmasivat Ba'alin papit, minkä jälkeen alkoi sataa, mikä osoitti Jahven hallitsevan säätä ja hänen murhaavaa taipumusta: 

Wikipedia-artikkeli Baalista


Raamatun kirjat 3. Mooseksen kirja ja 5. Mooseksen kirja ovat täynnä eläviä veriuhreja ja sitä, miten ne suoritetaan. Nasaretilainen on äärimmäinen elävä veriuhri, joka on kristillisen messun/palveluksen ja kultin keskipiste. "Syö kristuksen ruumis, juo kristuksen veri." Kaikki suoria viittauksia ihmisuhraukseen.

Talmud on rabbiinien selostus ja keskustelu Tooran aiheista ja tarinoista. Midrash. Sitä on 63 nidettä aivan kuin tietosanakirjaa. Joten, ajattele vain... Kun otetaan huomioon, että kaksi viidestä Tooran kirjasta keskittyy lähes kokonaan veriuhreihin, ja kolmessa muussa on myös laaja sisältö koskien eläviä veriuhreja, kuinka paljon luulet, että nuo rabbit aikojen saatossa täyttivät Talmudia tällä? 

Talmud on erittäin salamyhkäinen (ilmeisistä syistä). Se on kirjoitettu sekä hepreaksi että arameaksi. Tämän lisäksi sanojen välissä ei ole välilyöntejä eikä vokaaleja. Talmudin opiskeluun on yleensä ryhdyttävä rabbin tai vastaavan avustuksella. 

Koska juutalaiset ovat loisia, he käyttävät loismaista magiaa ja rituaaleja. 

Saatana näyttää meille, miten voimme käyttää omaa voimaamme ja kanavoida energiaa käärmeen avulla. 

Haluan myös lisätä tähän, miten juutalaiset velhot käyttävät ilkeästi hyväkseen henkiä, elementaaleja ja luovat ajatusmuotoja käyttäen näiden energioita omien agendojensa toteuttamiseen. Parasiittisuutta... 


Ihmisuhraus Raamatussa

"Syö minut... Juo minut" - Kristillinen messu ja miten se liittyy juutalaiseen rituaalimurhaan

 

© Copyright 2019, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457


Kristinuskon paljastaminen